Защо не ми дава да карам колата?
Модератор: Общи модератори
Защо не ми дава да карам колата?
Защо въпреки, че мисля, че не съм лош шофьор, мъжът ми не дава да карам колата ни? Щяло нещо да вземе да се прецака, карало се по-специално, не съм била наясно с особеностите на БМВ... Вярно ли е или нещо ме баламосва? Вие давате ли на жените си да карат колата ви?

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
ja написа:Аз пък не мога да накарам жената да кара... Особено голям кеф е като знаееш, че има кой да те вози като си пийнал няколко бири.
Колеги, жените не са лоши шофьори

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,

Ами обичта като цяло е едно на ръка.НО!БМВтата като цяло са със задно предаване и мотори разположени отпред т.е. леки задници готови да поднесат почти винаги когато искаме или неискаме
та затова най-вероятно ти е казал неща от сорта"Тази кола не се кара като на комшийката голфа или фиестата!
Освен това БМВ си е мания и тежко болните от тази мания са силно привързани към автомобилите си и им е трудно да се разделят с тях или недай боже да ги споделят с други хора!
Освен всичко останало,ако дадения автомобил е по стар като модел,то той едва ли има тракщън контрол или друга програма за стабилност и при най-малкото приплъзване по пътя си иска ръка която да знае как да го върне обратно на пътя!

Освен това БМВ си е мания и тежко болните от тази мания са силно привързани към автомобилите си и им е трудно да се разделят с тях или недай боже да ги споделят с други хора!

Освен всичко останало,ако дадения автомобил е по стар като модел,то той едва ли има тракщън контрол или друга програма за стабилност и при най-малкото приплъзване по пътя си иска ръка която да знае как да го върне обратно на пътя!

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Интересно защо това е често наблюдавано положение- май не са много тея дето дават на жени да им БМВ-тата

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
......нашата истинска любовslatanic написа:Ами обичта като цяло е едно на ръка.НО!БМВтата като цяло са .......

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Hito написа:......нашата истинска любовslatanic написа:Ами обичта като цяло е едно на ръка.НО!БМВтата като цяло са .......![]()

Navi_Bmw написа:Hito написа:......нашата истинска любовslatanic написа:Ами обичта като цяло е едно на ръка.НО!БМВтата като цяло са .......![]()
![]()

Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
biser_vasilev написа:Navi_Bmw написа:Hito написа:......нашата истинска любовslatanic написа:Ами обичта като цяло е едно на ръка.НО!БМВтата като цяло са .......![]()
![]()
![]()
![]()
И аз се присъединявам

На приятелката ми един път съм и давал да ми кара колата и то с голям зор ме накара и аз и дадох, на извънградско, на ненатоварен идеално прав, широк път

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
ms написа:Интересно защо това е често наблюдавано положение- май не са много тея дето дават на жени да им БМВ-тата![]()
![]()
Абе верно си е трудно... Имах покана за една вечер и реших предишната да дам на жена ми за сефте да кара, за да я видя как ще се справи (докато съм трезвен) повярвайте ми, на другата вечер пих само чаша вино и си карах аз на връщане. Просто едвам изтърпях да се возя 7 км. в комбито. Вярно, че предната кола беше по-малка (Рено 19) и често се возех в нея, като винаги съм имал доверие на жената, ама сега... Още повече ме възпря, че от 10 г. караме само коли с предно предаване и по-малка мощност, а като взех БМВ-то лично го тествах на странично каране (първоначално без да искам, после реших че завоите се взимат по-лесно с вратите напред)... и така жена ми си остана с единствената незабравима (за нея) вечер да кара БМВ...