Ще живеем в държавата на невинните, докато не посочим...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
ja написа:За протестите относно цени и т.н. е прав и аз мисля така, но тук става дума за брутални престъпления, които застрашават живта и здравето на хората...
рисковете на професията,нали знаеш...
Само ми е интересно тия защо не отвлякоха някой,който и 5млн да поискат пак да имат възможността да им ги дадат...Как защо,щото като ги разберат кои са после и в ада няма да ги земат...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Вече тотално съм се предал по отношение на държава,правителство и т.н.
Никой от тия некадърници не се интересува от народа който го е пратил там.Гледат колкото се може да откраднат докато могат и това е.
Разчитам на себе си,семейството си и приятелите.
Аман от обръчи,връзкари,политици и некадърници в тая държава

Никой от тия некадърници не се интересува от народа който го е пратил там.Гледат колкото се може да откраднат докато могат и това е.
Разчитам на себе си,семейството си и приятелите.
Аман от обръчи,връзкари,политици и некадърници в тая държава

Evelin Cotsev написа:Мисля , че цялата ни система е жив ташак , не знам друга държава в която да следят някои сумати полицаи , да знаят каде отива и закакво , и да ги преебат някви престъпници , било те и професионалисти , нали затова са полицаи , нали затова следят жената , точно за да не е отвлечат и сега кои носи отговорност ако е отрепят , няма ли вече да кажат този и този водиха операцията , сега ги уволняваме защото не си вършат работата , вместо да ми пишат по весниците как фанали някав отрепан наркоман с половин грам амфети , да земат да фанат някои бос , да разкрият отвличанията , жив ташак е цялата система и с тоя случаи с тези отвличания го доказаха на 100% . Излиза че секи които има малко повече пари е потенциална жертва на разни отрепки , гаранция в тая група има поне 2-3ма бивши полицаи и никои в скапаната държава неможе да направи нищо срещу престъпността , или по точно не иска.
Те полицаите следят и знаят къде и за какво отива жената ама и престъпниците знаят къде са и какво правят полицаите... Цялата им система е пробита просто. Както казваш в ударната групичка не може да няма няколко полицая поне...
Излизат наяве и доста други случаи на отвличане, за които се мълчи. Това ако се превърне в безнаказан бизнес не ми се мисли.
margit0, не разбрах какво имаш предвид колега.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
дългия да не иска да изкара ангел бончев света вода ненапита 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ами явно малко хора са чели в нетинфо статията за отвличането му.В едната от фирмите бил съдружник с некъв сърбин,издирван от Интерпол за 20 убийства...Иначе няма проблем,ние сме страната на най-неограничените възможности,"елитът"ни е причудлива смесица от бивши борци(нищо против спортистите нямам,друга ми е мисълта..),бивши ченгета,полуизмислени фесляци и не знам кво още...Не че трябва да ги отвличат и ли членове на семействата им,но много от тях трябва да са си на охранявано топло мястоpavlin_e30 написа:дългия да не иска да изкара ангел бончев света вода ненапита

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:...А това дето всеки бил потенциална жертва,само щото имал апартамент...да бе ,много логично ,славчо,само дето на мнозинството от нас апартаментите ни вероятно струват по-малко от организирането на подобно отвличане...
Проблема е, че когато има няколко такива неразкрити престъпления всеки 2-ри гашник решава да стане генгста и прай золуми на невинни хора. Тогава организирането на една акция струва едно напиване в кръчмата...
А пък ние нека си живеем с мисълта, че "той си е виновен"...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Няма смисъл да се захващаш за отделни части от моя пост и да излиза така,все едно съм ЗА престъпността....ja написа:Bogat-Beden написа:...А това дето всеки бил потенциална жертва,само щото имал апартамент...да бе ,много логично ,славчо,само дето на мнозинството от нас апартаментите ни вероятно струват по-малко от организирането на подобно отвличане...
Проблема е, че когато има няколко такива неразкрити престъпления всеки 2-ри гашник решава да стане генгста и прай золуми на невинни хора. Тогава организирането на една акция струва едно напиване в кръчмата...
А пък ние нека си живеем с мисълта, че "той си е виновен"...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Няма смисъл да се захващаш за отделни части от моя пост и да излиза така,все едно съм ЗА престъпността....ja написа:Bogat-Beden написа:...А това дето всеки бил потенциална жертва,само щото имал апартамент...да бе ,много логично ,славчо,само дето на мнозинството от нас апартаментите ни вероятно струват по-малко от организирането на подобно отвличане...
А пък ние нека си живеем с мисълта, че "той си е виновен"...Мисълта ми беше ,че трябва ли някой от тях да изреве на умряло,за да разберат че покрай сухото гори и мокрото...тоест като живеят в една кочина,няма начин да не се изцапат и те...А и са главни виновници и най-важното в тях са ресурсите да променят нещо,нали???
Ясно е, че не си за престъпноста. Цитирах тази част защото това което каза дългия е, че този вид пресъпление може да се развие лавинообразно ако не се вземат мерки. А мерките трябва да ги вземем ние щото ние сме шефовете на тия в парламента или поне така би трябвало да бъде...
Кво да Ви кажа в тази държава ако имаше политика поне щяха да се опитат да оправят нещата.В БГ това не е политика ами интереси на политиците.Ако гледат държавата ни да е добре нали за тях няма да има лапачка.Мафиата са те и ако в другите държави има мафия тук в БГ мафията има държава. 

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Достатъчно е всеки да се замисли - колко познати има жертви на различни престъпления - обири, побои, измами и т.н... Почти всички?
След това да се замисли колко от тези престъпления са били разкрити, и по колко от тях са повдигнати обвинения, по колко от тях има ОСЪДЕНИ? Николко???
Ами и при мен е така. Почти всеки, който познавам, през последните няколко години е бил жертва на обир, опит за измама, или някакво друго престъпление. И никой не е бил осъден.
Оттук следва въпроса:
Какво прави МВР???
Пази мачове. Блокира София, когато идва Кондолиза Райс, или Джордж Буш. И най-важната функция - разгонва и арестува протестиращи младежи в центъра на София. Аз лично друго не виждам.
И пак идва въпросът:
Докога ще търпим?!
Живеем в разграден двор. От Европа вече спират помощи, програми, заради злоупотреби и кражби. Съсипват гори, черноморие, планини. Здравеопазването ни е пред колапс. Образователната система - също. Само се замислете - 90% от 15-годишните пишат неграмотно. Това се вижда във всеки форум. Съдебната система не работи ИЗОБЩО. МВР - също. Има ли нещо, което да е наред в тази държава?! Всяка вечер по новините се разкриват нови и нови далавери, и никой нищо не предприема - само ги регистрират. Кремиковци е пред фалит, дори и футбола ни е пред фалит...
Докога?!
След това да се замисли колко от тези престъпления са били разкрити, и по колко от тях са повдигнати обвинения, по колко от тях има ОСЪДЕНИ? Николко???
Ами и при мен е така. Почти всеки, който познавам, през последните няколко години е бил жертва на обир, опит за измама, или някакво друго престъпление. И никой не е бил осъден.
Оттук следва въпроса:
Какво прави МВР???
Пази мачове. Блокира София, когато идва Кондолиза Райс, или Джордж Буш. И най-важната функция - разгонва и арестува протестиращи младежи в центъра на София. Аз лично друго не виждам.
И пак идва въпросът:
Докога ще търпим?!
Живеем в разграден двор. От Европа вече спират помощи, програми, заради злоупотреби и кражби. Съсипват гори, черноморие, планини. Здравеопазването ни е пред колапс. Образователната система - също. Само се замислете - 90% от 15-годишните пишат неграмотно. Това се вижда във всеки форум. Съдебната система не работи ИЗОБЩО. МВР - също. Има ли нещо, което да е наред в тази държава?! Всяка вечер по новините се разкриват нови и нови далавери, и никой нищо не предприема - само ги регистрират. Кремиковци е пред фалит, дори и футбола ни е пред фалит...
Докога?!
Абе,държавата си е пълен кенеф.Имам един съсед, който съм го споменавал покрай един от чудесните му автомобили М6 кабрио,с който сме разговаряли по този въпрос и ми каза ,че най трудно му било как да обясни на детето му,защо не ходи на детска градина като другите,защо с нея има винаги двама чичкоци с пистолети ,защо не може да излиза когато си иска да си играе с другите деца и ред такива въпроси.И като си помисля как неговото дете си играе с моето ме побиват тръпки каво може да стане ако се опитат да отвлекат детето.Се си казва,ще продада всичко и бегам в бела държава.А човека го знам ,че е читав не е някой разбойник.
В същото време в квартала живее мастит наркотрафикант който редовно го пише по вестниците и го боли уя.Та все се надявам да го намерят някой ден в някоя канафка озъбен.
В същото време в квартала живее мастит наркотрафикант който редовно го пише по вестниците и го боли уя.Та все се надявам да го намерят някой ден в някоя канафка озъбен.

ACCELERATOR написа:Достатъчно е всеки да се замисли - колко познати има жертви на различни престъпления - обири, побои, измами и т.н... Почти всички?
Оттук следва въпроса:
Какво прави МВР???
И пак идва въпросът:
Докога ще търпим?!
Докога?!
Абе какво ше разкрият

Не мога да повярвам, че МВР работи с техника от 80-те. И не само техниката ами и мисленето им е от тогава, и кураж нямат да се изправят срещу престъпноста.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ja написа:... и кураж нямат да се изправят срещу престъпноста.
Че то посяга ли се на ръката, която те храни

И децата знаят, че в МВР никой не разчита на пари от заплата...
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3