Карта на БГ за ТомТом 6 ?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Карта на БГ за ТомТом 6 ?
Изчетох всичките стари теми, но не намерих такова нещо...
Имам ТомТом6 на нокията (симбиан). Софтуера си работи супер, но не мога да намеря карта на БГ за него, та ако някой има такава или линк към такава, колкото и да е неточна, моля да помага;) Съжалявам ако повтрям някоя стара тема, но не можах да намеря инфо...
Имам ТомТом6 на нокията (симбиан). Софтуера си работи супер, но не мога да намеря карта на БГ за него, та ако някой има такава или линк към такава, колкото и да е неточна, моля да помага;) Съжалявам ако повтрям някоя стара тема, но не можах да намеря инфо...

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
До колкото помня, N73 е с версия 9.0 или 9.1 на Симбиан. За карта само на България... Еми няма такава. В пакета с карти за Източна Европа има и на България, но не знам кога е правена самата карта и може да има много неточности.
Аз, лично, бих ти препоръчал ROUTE 66. Един колега е с нея и е много по - добра от ТомТом. Според моите наблюдения ТТ му куца малко точното позициониране.
Аз, лично, бих ти препоръчал ROUTE 66. Един колега е с нея и е много по - добра от ТомТом. Според моите наблюдения ТТ му куца малко точното позициониране.

- Zapa
- ентусиаст
-
е точно пък картата на Рут 66 за България да е по добра от Том Том никак не ми се вярва, има по 2 улици на град 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
Zapa написа:е точно пък картата на Рут 66 за България да е по добра от Том Том никак не ми се вярва, има по 2 улици на град
Аз ти говоря за по- точно позициониране.

Другият вариант за който се сещам е софтуерче от БГмапс ама там вече е платено. Но си е правено от наши хора и постоянно се ъпдейт-ва.

- Zapa
- ентусиаст
-
то хубуу ше те позиционира точно, ама като нямаш хубава карта кел файда, ти ще си на бул. България примерно а GPS ше вика че си на полето 

- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Мерси на всички, свалих това от линка на Zapa и си качих картата, мисля че ще работи... На мен така или иначе вероятно ще ми трябва предимно за софия, така че се надявам да върши работа:) Знам си аз, че във форума винаги ще се намери помощ! Сега ако има и някой, дето да разбира от Ruby on Rails??
Извинявам се за нахалството!

12 мнения
• Страница 1 от 1