Табло на Е46 320д 99
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Табло на Е46 320д 99
Колеги, интересува ме за какво е прозорчето от дясно на борада? От лявата страна на борда е индикацията за изгоряли крушки,отворени врати и капаци по колата. От дясно имам същото прозорче, във което до сега никога нищо не ми е всетнало. Знае ли някои за каво служи??
Re: Табло на Е46 320д 99
oTECa написа:Колеги, интересува ме за какво е прозорчето от дясно на борада? От лявата страна на борда е индикацията за изгоряли крушки,отворени врати и капаци по колата. От дясно имам същото прозорче, във което до сега никога нищо не ми е всетнало. Знае ли някои за каво служи??
За моделите с автоматични скоростни кутии

- викентии70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46,330D,300 bhp
- Мечтае да кара: 535 D
ами там е по-добре да не светва нищо,освен лампата за радиаторчето на чистачките.Там е и лампата компа за нередност в двигателя , за антифриза,за свещите.Ами сега май другото ми излезе от главата ама най-добре го виж в книжката.моята е на италиански и трудно разбирам оттам.А аз да те попитам-там откъдето се включват фаровете,помежду голямото копче и по-малкото за яркост на осветление на таблото има едно много мъничко прозорченце,което ми се струва някакъв датчик за осветеност или нещо такова/имам подобно на телефона/,но го осветявах с фенерче,запушвах го с пръст-никакъв ефект/поне вътре в купето.Ако знаеш за какво е,да те помоля да ме осветлиш 

Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!
- викентии70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46,330D,300 bhp
- Мечтае да кара: 535 D
а на същия ред е за автоматичните скоростни кутии!Извинявам се за недоглеждането!
Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Табло на Е46 320д 99
plamen_hh написа:oTECa написа:Колеги, интересува ме за какво е прозорчето от дясно на борада? От лявата страна на борда е индикацията за изгоряли крушки,отворени врати и капаци по колата. От дясно имам същото прозорче, във което до сега никога нищо не ми е всетнало. Знае ли някои за каво служи??
За моделите с автоматични скоростни кутии
това е отговора
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
6 мнения
• Страница 1 от 1