знак "МЛАД ШОФЬОР" ?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Mollov написа:Nikito_nn написа:Ма мисля, че не е добра идея да се изнасяш напред, че няма кой да ти пази гърба (задницата)
Идеята е да "бръзаш бръже" и да я оставиш далеч зад теб... иначе факт е, че жена да те засече нарочно или пък да се залепи зад теб да ти светка с фаровете, че да й направиш път трудно може да се случи... много рядко, когато "приятелят й - тарикат" й е направил допълнителен разширен курс по правоуправление в стил "как да си по-ларж от останалите на пътя и да им покажеш, че си повече от тях"...
Така може ама трябва наистина бързо поне 3 светофара пред нея за по сигурно

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6

поне в началото, докато свикне със газта и съединителя на бмв-то, да не и гасне колата по светофарите, че народа е много нервен и имам чувството, че ще слезе някой и ще скочи да я бие. Такива едни знаци правят и физиономии... Ако не намеря вакуумче ще лепна една лепенка. Майтапа ще е като карам аз

stay tuned

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
имаше в Шела на околовръсното на Бояна ... бях си лепил такова на атв-то
.. довечера като излизам ще мина да видя дали има още
ако не... взимаш един плексиглас лепиш на него,режеш го във формата на знака и слагаш вендуски от нещо друго ..

ако не... взимаш един плексиглас лепиш на него,режеш го във формата на знака и слагаш вендуски от нещо друго ..

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Veson написа::D
поне в началото, докато свикне със газта и съединителя на бмв-то, да не и гасне колата по светофарите, че народа е много нервен и имам чувството, че ще слезе някой и ще скочи да я бие. Такива едни знаци правят и физиономии... Ако не намеря вакуумче ще лепна една лепенка. Майтапа ще е като карам аз
амчи ко, карай си с чуденката и това е, то и без това никой не я вижда

намери време и вдъхни увереност и умения на жената и няма да има кофти моменти

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Nucl3arDru1D написа:Veson написа::D
амчи ко, карай си с чуденката и това е, то и без това никой не я вижда![]()
намери време и вдъхни увереност и умения на жената и няма да има кофти моменти
Колегата е прав по-добре отдели малко време и я научи наистина да кара, така и ти ще си по-спокоен

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2