знак "МЛАД ШОФЬОР" ?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
знак "МЛАД ШОФЬОР" ?
Здравейте,
спешно ми трябва инфо от къде да си купя знак МЛАД ШОФЬОР със триъгълника, но да не се лепи на стъклото, а да е със вакуумче ??
Вече проверих по повечето бензиностанции и в Практикер няма !!
спешно ми трябва инфо от къде да си купя знак МЛАД ШОФЬОР със триъгълника, но да не се лепи на стъклото, а да е със вакуумче ??
Вече проверих по повечето бензиностанции и в Практикер няма !!
stay tuned

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6

Все пак жена ми като кара да не свиркат много много отзад като и изгасне колата на светофара... че се ошашква и става още по-зле положението

stay tuned

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Veson написа::mhihi:
Все пак жена ми като кара да не свиркат много много отзад като и изгасне колата на светофара... че се ошашква и става още по-зле положението
Братле то като минеш покрай жена с кола, винаги трябва да свирнеш ей така профилактично, винаги трябва да имаш едно на ум, че не се знае какво ще им хрумне

П.П. Нали знаете "Жена шофьор и негър скиор НЯМА"

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
С вакумче не съм вижал, но провери по "тунинг" магазинчетата, лепенки има 100%. Пък по-добре, покарай с нея докато посвикне, пък тия дето свиркат и ти им свиркаш и така, с лепенката няма да е по-лесно, пък и както каза колегата, никой не им обръща особено внимание.

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
От тези значета с вакума не съм виждал от бай Тошово време когато бяха задължителни! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Nikito_nn написа:Братле то като минеш покрай жена с кола, винаги трябва да свирнеш ей така профилактично, винаги трябва да имаш едно на ум, че не се знае какво ще им хрумне
Да бе.... да свирнеш, да се стресне и ето ти го ПТП-то... мани ти тая работа

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Mollov написа:Nikito_nn написа:Братле то като минеш покрай жена с кола, винаги трябва да свирнеш ей така профилактично, винаги трябва да имаш едно на ум, че не се знае какво ще им хрумне
Да бе.... да свирнеш, да се стресне и ето ти го ПТП-то... мани ти тая работа![]()
![]()
Ако видиш, че е вързана у ръцете бързо се изнасяш напред или я пускаш далеч пред тебе, че да я гледаш кви ги върши...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Вие се смете на жените шофьори, ама най-големите селянии и простотии дет са ми ги правили нарочно са били точно от мъже зад волана
Жените понякога са много смотани и неадекватни, но поне рядко ще се залепи зад тебе да ти светка или после щете засече щото не си и направил път веднага.Повечето жени са по-търпеливи и по-склонни да те пуснат да минеш или да ти направят път и пак всичко си опира до човека и възпитанието
П.С
За лепенки виж в КАТ

П.С
За лепенки виж в КАТ

Последна промяна _BoBI_ на 15 Юли 2008, 16:36, променена общо 1 път
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Mollov написа:Nikito_nn написа:Братле то като минеш покрай жена с кола, винаги трябва да свирнеш ей така профилактично, винаги трябва да имаш едно на ум, че не се знае какво ще им хрумне
Да бе.... да свирнеш, да се стресне и ето ти го ПТП-то... мани ти тая работа![]()
![]()
Ако видиш, че е вързана у ръцете бързо се изнасяш напред или я пускаш далеч пред тебе, че да я гледаш кви ги върши...
Ко лега аз ти говоря за леко разбазикване с клаксона, колкото да разбера че освен нея има и други автомобили на пътя

Ма мисля, че не е добра идея да се изнасяш напред, че няма кой да ти пази гърба (задницата)

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
_BoBI_ написа:Вие се смете на жените шофьори, ама най-големите селянии и простотии дет са ми ги правили нарочно са били точно от мъже зад воланаЖените понякога са много смотани и неадекватни, но поне рядко ще се залепи зад тебе да ти светка или после щете засече щото не си и направил път веднага.Повечето жени са по-търпеливи и по-склонни да те пуснат да минеш или да ти направят път и пак всичко си опира до човека и възпитанието
П.С
За лепенки виж в КАТ
Сичко си опира до възпитанието, ама по добре да ми святкат и да ме секат, поне този който го прави знаш че гледа пътя.
Трипъти са ме блъскали и трите пъти карам по главен булевард и пърия път получих удар (за рожденния ден) в предния ляв калник, ТЯ ГОРКАТА ЩО ДА ВИДИ ЧЕ ИМА СТОП, втория път спирам си на светофара и получавам удар "къде?" отзад, ТО МОМИЧЕТО СИ МИСЛИЛО ЧЕ ЩЕ МИНА (а светеше червено поне от 3-4 секунди) и на трето но не и на последно място в класацията, класическия удар във вратите( за протокола да отбележа че аз бях на зелено, оная сигурно се е гримирала нещо)

П.П. Селенията няма граници, наистина ги има много, ама като жените втори такива няма, нямат място на пътя, като вида жена зад волана вече и пребледнявам

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
и защо пък за млад шофьор
от време оно си го знаем,че това е ''знака на левака'' 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Nikito_nn написа:Ма мисля, че не е добра идея да се изнасяш напред, че няма кой да ти пази гърба (задницата)
Идеята е да "бръзаш бръже" и да я оставиш далеч зад теб... иначе факт е, че жена да те засече нарочно или пък да се залепи зад теб да ти светка с фаровете, че да й направиш път трудно може да се случи... много рядко, когато "приятелят й - тарикат" й е направил допълнителен разширен курс по правоуправление в стил "как да си по-ларж от останалите на пътя и да им покажеш, че си повече от тях"...

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2