Е60 размаза А3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Е60 размаза А3

Мнение от slav4o1 » 15 Юли 2008, 14:06

като си пиян напротив караш бавно да не се биеш на очи не смятам да е бил пиян е просто ненормален , кои па го засече с радара че е 150

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 15 Юли 2008, 14:19

И аз снощи минах от там часове след случката.Колите си седяха, а експерти работеха.Всички сме карали бързо на места това е ясно, но е доста тъпо и безрасърдно да се развиват скорости по улици в близост до жилищтни сгради от където винаги може да си изкочи пешеходец или кола да ти отнеме премиство или какво ли още не.Гледах една статистика в която се споменаваше, че Германия например жертвите от катастрофи са 4-ри пъти по-малко на глава от населението което е доста странно като се има в предвид, че карат доста по-бърси коли като цяло.Мисълта ми е че сме доста назад по манталитет и начин на мислене от западно европейците.Реално погледнато, ако си спазваш ограниченията горе долу нема да закъснеш там за където си тръгнал, но ако даваш газ до дупка изобщо може и да не стигнеш.Уж тия работи всички ги знаеме и всички сме начетени, ама пак правим простотии и после се жалваме.Дано хората да са добре от тия коли пък може и някой ден да се научим на търпение и разумно шофиране.
Тука в форума каквото и да изпишеме е все тая понеже станалото станало пък и тия дето правят зулумите рядко се замислят за последствията.
Последна промяна _BoBI_ на 15 Юли 2008, 14:24, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 15 Юли 2008, 14:22

VT5602AK написа:всеки си носи отговорност ли4но аз сам карал в софия с 260 ама....

:mhihi: :mhihi: одавна съм казал че всички в тоя форум са за затвора :mhihi:
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 15 Юли 2008, 14:31

Evelin Cotsev написа:
VT5602AK написа:всеки си носи отговорност ли4но аз сам карал в софия с 260 ама....

:mhihi: :mhihi: одавна съм казал че всички в тоя форум са за затвора :mhihi:

Вече темите със заглавия "Катинар!" или "Ключ!" ще звучат по различен начин.... :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Юли 2008, 14:34

Дали ще караш в квартал със 150 или ще караш, на цариградското с 80 е все тая, винаги има кътили, дет да се разхождат по платното

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 15 Юли 2008, 15:21

Има и нещо друго, ти може да си караш с 50, но някой да те наниже с 150 после голяма работа, че си карал с 50.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Юли 2008, 16:54

_BoBI_ написа:....

Бобчо,нищо ,лично,но точно ти недей да пишеш колко било безрасъдно със 120+ в София,щоту още помня как дойде на еко-то и беше в еуфория как си се гонил с е60-ката на нсо :)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 15 Юли 2008, 17:35

///MapTo написа:Бобчо,нищо ,лично,но точно ти недей да пишеш колко било безрасъдно със 120+ в София,щоту още помня как дойде на еко-то и беше в еуфория как си се гонил с е60-ката на нсо :)

Е как ще се гоня с кола която е 2-пъти по-бърза от мен замисли се, че това е невъзможно.Както казах и преди опитвах се да не им преча и да не ги забавям, защото нямаше къде да отбия точно в този момент.Това с еуфория си го разбрал погрешно, бях изненадан, че ми се дървеха, защото не съм им направил път и ме псуваха като последните селяци, ама то от такива хора какво възпитание и аз искам да има то е ясно

Мразя фалшиви моралисти, които никога не са карали бързо и обясняват колко било опасно.Аз съжалявам за това което съм правел и се опитвам да го поправя като карам от доста месеци вече разумно.Щом никой не е пострадал значи всичко е поправимо ;)
Няма идеални хора както казах всичко сме карали бързо и сме правили селянии понякога.

Ти като ме завлече със секретния болт и ми го върна след 3 месеца благодарение на друг човек какво да кажа.Молех ти се едвали не да се видим ако трябва да дойда пред вас само и само да го взема защото продавах колата и се излагах пред човека, че няма как да си развие джантите, ама още не си ми се извинил, както казах всеки прави грешки, но важното е да ги проумее и поправи ако може ;)
Жив и здрав да си, не ти се сърдя дори не се сещам за теб, но други хора не са ти простили дето ги завлече и тях и бъди сигурен всичко се връща на тоя свят ;)

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 15 Юли 2008, 17:46

_BoBI_ написа:
///MapTo написа:Бобчо,нищо ,лично,но точно ти недей да пишеш колко било безрасъдно със 120+ в София,щоту още помня как дойде на еко-то и беше в еуфория как си се гонил с е60-ката на нсо :)

....

Мразя фалшиви моралисти...

Ти като ме завлече със секретния болт и ми го върна след 3 месеца благодарение на друг човек какво да кажа.Молех ти се едвали не да се видим ако трябва да дойда пред вас само и само да го взема защото продавах колата и се излагах пред човека, че няма как да си развие джантите, ама още не си ми се извинил, както казах всеки прави грешки, но важното е да ги проумее и поправи ако може ;)
Жив и здрав да си, не ти се сърдя дори не се сещам за теб, но други хора не са ти простили дето ги завлече и тях и бъди сигурен всичко се връща на тоя свят ;)

:yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Предишна

Назад към Извън Темата