Съгласни ли сте в Б-я да бъдат разположени ракети на САЩ?
Модератор: Общи модератори
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
бе секи да живее както иска, свободна държава сме ама верно това дето го има в ЮЕСЕЙ тука никога няма да го има за жалост. държавицата ти не струва, каквито и патриоти да са всички, това е истината.
лично съм сигурен че всеки рано или късно си намира своето място, било тук или другаде стига това да го прави радостен гражданин на света. лично аз смятам за жалост след като завърша образованието си напълно т.е. след 3-4 години да се забягва навън. било то в европа или ЮЕСЕЙ.
ТуКуул бате прав си тука нищо не е като хората, ама всеки има право да вярва и да има надежда. и наистина вярвам че не е нужно от обиди и нападки
лично аз гледам да имам неутрално мнение относно темата, но повярвайте ми - като бях в Аляска не може да бъде сравнение с ежедневната бумащина тук! Верно си е, че атмосферата е друга на родна земя, но глупостите са адски много...И даже Аляска ми липсва тази година, макар че не вярвах че така ще мисля, 8 месеца откакто съм се прибрал.
алайв енд хелти, колеги
лично съм сигурен че всеки рано или късно си намира своето място, било тук или другаде стига това да го прави радостен гражданин на света. лично аз смятам за жалост след като завърша образованието си напълно т.е. след 3-4 години да се забягва навън. било то в европа или ЮЕСЕЙ.
ТуКуул бате прав си тука нищо не е като хората, ама всеки има право да вярва и да има надежда. и наистина вярвам че не е нужно от обиди и нападки

алайв енд хелти, колеги

Предлагам ти този подпис:
edit:По-скоро този.
http://youtube.com/watch?v=U-nXZ7OCzLk (от Русия с любов

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: ............
Тоо Cool написа:Thanks alx, SEMPER FIDELIS to the United States of America!!!
F.U.B.A.R.- Fucked Up Beyond All Recognition-nice abreviation, I like it!!!!
А за лайнарите, които не желая да образовам повече-ебете се в гъза скапан робски-малко са ви резаците, ма те така и така ви ебът в момента както си пожелаят-Емел Етем викате е готина , а?-хехехехе! Тук ще си останете и такива мизерници ще си бъдете ФОРЕВЪР-Амин каза Бареков![]()
![]()
......!!! Както каза един от "управляващите"-"вие в мизерията, а ние-където си щем"!
Всеки народ заслужава управниците си-българите напълно и стопроцентово заслужават надменната, корумпирана и неподлежаща на контрол пасмина, която ги управлява, мачка и унижава ежеминутно! Да го духате-боли ма уя за безполезните ви мнения-аз казах, каквото трябва, знам МНОГО повече от вас, но е безмислено да споря с малоумни идиоти, които понеже нямат и 5 левчета в джоба да идат на кварталното кафе![]()
![]()
се правят на разбирачи-патриоти за една отдавана изгубена и жалка кауза...аре са-умирайте бавно в кофите, ревете, че са ви думнали количките, оплачете се за пореден път от дупките на пътя и от цената на безина и викайте колко ви е гот тука и как никога нема да си одите......
![]()
![]()
![]()
П.С.- А Станислав Трифонов е гей, нали знаете и Бойко Борисов ше ви оправи-ВЕРВАЙТЕ му.......![]()
![]()
![]()
...милаааа моя ...булгаристаниооооооо.....алелелелел...хехехехехееееееее...хохохохохохоооо...
Г-н „твърде хладен“ - първо си научи езика, и после се пиши Американец.

Знаеш ли - тези, които ни ебат в момента, турците... Всъщност не са турци. Това са БЪЛГАРИ, които по време на турското робство са били потурчени. Потурчени дотолкова, че в момента се мислят за турци, не им пука за родината, изнасят и крадат каквото могат, наричат народа си „гяури“ и т.н.
И знаеш ли - ти имаш много общо с турците, които спомена. Ти си толкова х'американец, колкото Ахмед Доган и сие са турци.
И на база на какво е това самочувствие, което демонстрираш?! Според мен просто избиваш комплекси в този форум. Явно като малък си бил тъпкан и сега в лицето на американската армия намираш някаква подкрепа, чувстваш се значим и част от някакво общество, докато преди си бил Никой. За мен човек, който се самоинициира (и изглежда живее) с мисълта за американската армия, е човек без Собствено Аз. Това, че вярваш сляпо на американската пропаганда говори също, че си достатъчно наивен (да не използвам друга дума), за да ѝ вярваш...
Знаеш ли, че американската армия е на първо място по брой на самоубийствата на 1000 души? Замислял ли си се - защо е така? Ами просто някои хора, влезли в армията с патриотични и промити от американската пропаганда мозъци, в един момент се... Събуждат... И осъзнават, че няма нищо патриотично в това, да си на хиляди км от родината си, да убиваш човешки същества, които са хора като теб.. Осъзнават, че всъщност са просто едни пионки, от които не се изисква мисъл, и които служат за това да защитят Бизнес Интересите на еврейската върхушка начело на САЩ.
Едно обаче не ми е ясно - след като не се чувстваш българин, и толкова мразиш родината си, какво правиш тук? Виж какво пише горе - BMW Club Bulgaria. Освен ако целта ти не е да се самоизтъкнеш, да обидиш и да ни поканиш всички дружно да станем американци като теб, не виждам какво друго намираш тук, което да го няма в американския форум на БМВ? Чудя се как изобщо караш БМВ, а не примерно Форд, Шеви, Додж, ГМС или някой друг американски туч, харчещ 30/100?
От такива като теб според мен Бългрия няма нужда. Наистина, добре си направил, че си станал Американец. Утре, току виж си станал китаец.. И си почнал да разказваш за китайската ядрена и икономическа мощ..

Последна промяна ACCELERATOR на 15 Юли 2008, 0:32, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Тоо Cool написа:Thanks alx, SEMPER FIDELIS to the United States of America!!!
А за лайнарите, които не желая да образовам повече-ебете се в гъза скапан робски-малко са ви резаците, ма те така и така ви ебът в момента както си пожелаят-Емел Етем викате е готина , а?-хехехехе! Тук ще си останете и такива мизерници ще си бъдете ФОРЕВЪР-Амин каза Бареков![]()
![]()
......!!! Както каза един от "управляващите"-"вие в мизерията, а ние-където си щем"!
Всеки народ заслужава управниците си-българите напълно и стопроцентово заслужават надменната, корумпирана и неподлежаща на контрол пасмина, която ги управлява, мачка и унижава ежеминутно! Да го духате-боли ма уя за безполезните ви мнения-аз казах, каквото трябва, знам МНОГО повече от вас, но е безмислено да споря с малоумни идиоти, които понеже нямат и 5 левчета в джоба да идат на кварталното кафе![]()
![]()
се правят на разбирачи-патриоти за една отдавана изгубена и жалка кауза...аре са-умирайте бавно в кофите, ревете, че са ви думнали количките, оплачете се за пореден път от дупките на пътя и от цената на безина и викайте колко ви е гот тука и как никога нема да си одите......
![]()
![]()
![]()
П.С.- А Станислав Трифонов е гей, нали знаете и Бойко Борисов ше ви оправи-ВЕРВАЙТЕ му.......![]()
![]()
![]()
...милаааа моя ...булгаристаниооооооо.....алелелелел...хехехехехееееееее...хохохохохохоооо...
Олеле , човек сигурен ли си че в армията ви дават редовно хачетата . Или на 18 годишните американ4ета със българо-циганска жилки , ви пропускат.Още не бях виждал по - прост пост , но ти доказваш , 4е никога не е късно да станеш за резил

Само по темата за кафето - в българия 1 водка (или ракия) 100 грама струва 2-3 лева в диското . Аз в БГ правя хилядарка криво-ляво . Ти в америка праиш 7 долара на час , около 1100-1200 тва са 1600-1700 лева (скоро май ще бъдат 8-900 лева

Но какво да ти кажа , ти явно си бил точно такъв и сгеа се псуваш такъв какъвто си бил преди няколко години . Само за справак - сега си мислиш че си велик , но си ПЪТНИК мойто момче , нали се сещаш за къде ... Не че ти го пожелавам , ама пак казвам гледаи лайнъс фор ламбс , макар че там става на въпрос за умни хора пък ти си си вулгарено глупаче . Много ми е чудно защо не си БАН , след като вече в 15 псуваш българи.Интересно когато дойдеш тук , ДАЛИ ЩЕ СИ ИЗПЪЛНИШ ЗАКАНИТЕ И ДАЛИ щЕ СИ ЗАщИТИш ТЕОРИИТЕ , НАЛИ В АРМИЯТА СТЕ МЪЖАГИ СЪС ПРИНЦИПИ, последния гласи - псувай съотечественицети си по авто форуми

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ditko1 написа:acho.rsно определено се чувствам щастлив в моята държава и никога няма да я напусна и да ви се смея че правя за един ден колкото 70% от българите правят за месец.
Това пък е пълна глупост, как се чустваш щастлив тука? Взеха ми книжката и нявсякаде искат пари(корупция) КАТ същата работа, полицайте същата работа. Цялата история е една и съща в българия, живее се неспокойно, само ако имаш пари живееш хубаво, защото прескачаш много закони, полицайте и съдийте са твой. Просто незнам кой се чуства щастлив в българия, всеки прави мръсно на друг(през ден има теми за издраскани коли и кражби) щом излезнеш от дома си псуваш дупките и другите хора как карат. И това е много глупаво дето го казваш бълагрите се доказват, а американците нене ставай смешен, още във университетите им отпускат страшни пари за проекти. Това което правят те експедиций, разработки на лекарства незнам колко българи са го правили в университетите тука. За войската им няма да коментираме(платена). Винаги сме били пионки, дали на русия или на щ, ние сме инвалиди.
Абе ти как може да може да кажеш , че е пълна глупост че се чувствам добре

Ами само да ти кажа , че навсякъде има лайна , не само в България , но вече ще взема да сложа подпис - БЪЛГАРИЯ - СТРАНАТ НА МРЪНКАЛАТА , защото това което най-много ме дразни са мрънкалата с които е пълна БГ . Винаги се оплакваме , винаги ревем , винаги твърдим че сме в най-големите лайна . АЙДЕ СТИГА ДЕ . Ами ако сте в африка , индия , китай , югоизточна азия , че даже и южна америка.Да си не мислите се 70% от световното население не живее по-зле от нас . Тук е момента да кажа , с риск да обидя някой , че имам предвит поне 500 лева месе4но (за столицата 700) , защото не си мисля че млад мъж трябва да работи за по-малко от тея пари.
И да не би целия черен и жълт народ да е напуснал държавите си ? Тези д-ви в които някой се опитва да прави нещо , като чехия - просперират.Д-ви в които всичка са мъзеливи ревалници , като поляците си остават в същото положение (макар и да са по-добре от нас) . Работя на летището в Дъблин (ноември се връщам , да не кажете че съм предател) и от моите наблюдения - 90% от поляците са тъпи и не говорят грам език , а чехите са отворени към хората и работлив работяги...
Абе КАКВО ГОВОРЯ ГЛУПОСТИ , ЧУВСТВАМ СЕ ПЕРФЕКТНО В БГ - СЛУШАМ СИ ЧАЛГА , ПИЯ СИ РАКИЯТА И ГОНЯ КУРВИТЕ.В свободното си време.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ПИСМО
от
D3BEP СУЛТАН БЕЙ
до
любимеца на Аллах, героят от войната, царят на арабският дрифт, бягащият от куките, рицарят на океанската империя, Единствения със синя кръв, Кашалотът на американските тюлени, Този, без когото слънцето не изгрява, Дядото на всички християни, Властелинът на кръстените и също на задръстените, любимецът на всички жени от 50 долара нагоре, орисникът на прическите, бащата на комедията, моят приятел Too Cool, цветето на моето сърце, огънят на моята вяра!
Здравей, о, Благословени с лъчите от факела на Статуята!
Извини ме, о, приятелю, че толкова късно ти писах, но бях зает! Другите бейове ме поканиха на терористичен симпозиум и трябваше да участвам като почетен мюбарек и носител на волята на Аллах. Разговорът беше за науката и учехме седемте чудеса на света! Между тях и Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк. Машаллах, колко е висока!
Сега се прибирам, уморен, да си дърпам чабука и да сърбам кайвето и звъннах по сателитния на хабибитата от харема да се подмиват, защото се прибирам! Удивих се на тънкия ти вкус във секса, защото каза, че искаш да спиш с мъжки българи. Хамидуиллях! Ние никога няма да бъдем изтънчени като тебе, о, Благословенни, защото още се радваме на баналните удоволствия с ханъми. Не сме познали още дълбината на правата мъжка любов.
Само се чудя, защо с българи, о Справедливи? Не знаеш ли, че българите са племе нечестиво, мръсно, оцапано от свинята и полято с ракъ? Те носят бактерия и всякакви гадости и могат да наранят нежният ти вкус!
Моят приятел, Халифът на Алжир, Аллах да го пази от враговете му, ми изпрати армаган: двама бразилски негри с приставки. Ибрици. Ако желаеш, мога да ти ги пратя подир слънцето в колет отвъд Океана, заедно с благословия за тебе. Ти ще ги ползваш по - добре. При мене само дебелеят във сарая и за нищо не се ползват. Хабер ми прати халифа, че тоз, който ги ползвал редовно, нямало смисъл да си бърше дупето. Знам че ще ги харесаш.
Аллах хаир олсън, Too Cool, на тебе и на твоите любовници. Бог да пази слънчевата империя от посегателствата на злите й врагове!
Надявам се скоро да ми пишеш, о, Превъзходни, добри ли са негрите и харесва ли ти работата която вършат, о Слънчев лъч през моите ресници!
Поклон пред подметките на чехлите ти!
ДЗВЕР СУЛТАН БЕЙ
Пустинята Сахара
Пети Шаабан тази година!
от
D3BEP СУЛТАН БЕЙ
до
любимеца на Аллах, героят от войната, царят на арабският дрифт, бягащият от куките, рицарят на океанската империя, Единствения със синя кръв, Кашалотът на американските тюлени, Този, без когото слънцето не изгрява, Дядото на всички християни, Властелинът на кръстените и също на задръстените, любимецът на всички жени от 50 долара нагоре, орисникът на прическите, бащата на комедията, моят приятел Too Cool, цветето на моето сърце, огънят на моята вяра!
Здравей, о, Благословени с лъчите от факела на Статуята!
Извини ме, о, приятелю, че толкова късно ти писах, но бях зает! Другите бейове ме поканиха на терористичен симпозиум и трябваше да участвам като почетен мюбарек и носител на волята на Аллах. Разговорът беше за науката и учехме седемте чудеса на света! Между тях и Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк. Машаллах, колко е висока!
Сега се прибирам, уморен, да си дърпам чабука и да сърбам кайвето и звъннах по сателитния на хабибитата от харема да се подмиват, защото се прибирам! Удивих се на тънкия ти вкус във секса, защото каза, че искаш да спиш с мъжки българи. Хамидуиллях! Ние никога няма да бъдем изтънчени като тебе, о, Благословенни, защото още се радваме на баналните удоволствия с ханъми. Не сме познали още дълбината на правата мъжка любов.
Само се чудя, защо с българи, о Справедливи? Не знаеш ли, че българите са племе нечестиво, мръсно, оцапано от свинята и полято с ракъ? Те носят бактерия и всякакви гадости и могат да наранят нежният ти вкус!
Моят приятел, Халифът на Алжир, Аллах да го пази от враговете му, ми изпрати армаган: двама бразилски негри с приставки. Ибрици. Ако желаеш, мога да ти ги пратя подир слънцето в колет отвъд Океана, заедно с благословия за тебе. Ти ще ги ползваш по - добре. При мене само дебелеят във сарая и за нищо не се ползват. Хабер ми прати халифа, че тоз, който ги ползвал редовно, нямало смисъл да си бърше дупето. Знам че ще ги харесаш.
Аллах хаир олсън, Too Cool, на тебе и на твоите любовници. Бог да пази слънчевата империя от посегателствата на злите й врагове!
Надявам се скоро да ми пишеш, о, Превъзходни, добри ли са негрите и харесва ли ти работата която вършат, о Слънчев лъч през моите ресници!
Поклон пред подметките на чехлите ти!
ДЗВЕР СУЛТАН БЕЙ
Пустинята Сахара
Пети Шаабан тази година!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
само да кажа 4е за американците няма зна4ение колко им струва долара навънка,за тях един долар си е един долар,без зна4ение дали при нас е 1,23 или 2,23acho.rs написа:Тоо Cool написа:Thanks alx, SEMPER FIDELIS to the United States of America!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Олеле , човек сигурен ли си че в армията ви дават редовно хачетата . Или на 18 годишните американ4ета със българо-циганска жилки , ви пропускат.Още не бях виждал по - прост пост , но ти доказваш , 4е никога не е късно да станеш за резил.
Само по темата за кафето - в българия 1 водка (или ракия) 100 грама струва 2-3 лева в диското . Аз в БГ правя хилядарка криво-ляво . Ти в америка праиш 7 долара на час , около 1100-1200 тва са 1600-1700 лева (скоро май ще бъдат 8-900 лева) - я професоре ми сметни колко водки можеш да си купиш , като казваш че сме мизерници и нямаме пари за едно кафе
![]()
![]()
![]()
Но какво да ти кажа , ти явно си бил точно такъв и сгеа се псуваш такъв какъвто си бил преди няколко години . Само за справак - сега си мислиш че си велик , но си ПЪТНИК мойто момче , нали се сещаш за къде ... Не че ти го пожелавам , ама пак казвам гледаи лайнъс фор ламбс , макар че там става на въпрос за умни хора пък ти си си вулгарено глупаче . Много ми е чудно защо не си БАН , след като вече в 15 псуваш българи.Интересно когато дойдеш тук , ДАЛИ ЩЕ СИ ИЗПЪЛНИШ ЗАКАНИТЕ И ДАЛИ щЕ СИ ЗАщИТИш ТЕОРИИТЕ , НАЛИ В АРМИЯТА СТЕ МЪЖАГИ СЪС ПРИНЦИПИ, последния гласи - псувай съотечественицети си по авто форуми![]()
![]()

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bavareca_86 написа:само да кажа 4е за американците няма зна4ение колко им струва долара навънка,за тях един долар си е един долар,без зна4ение дали при нас е 1,23 или 2,23
Именно за това започнаха да издъхват и да взимат заеми от резерва, а той печата ли долари, печата ли...

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Хахахахаха....евала мишоци-забавлявате ме ама съвсем искрено!!!!!
Кефи ме тоя мърциняр със стоте грама ракия за 3 лева...къртиш просто с невероятнта си мизерия-тва къде го пиеш бе сопол-в кварталния хоремаг ли...то не че такъв мизерник като тебе ше го пуснат другаде....
РАЗРЕШАВАМ да продължавате с писанията си-скучно ми е без жалните ви опити да ми докажете или обясните нещо!!!
Радвам се, че явно предизвиквам толкова интерес в дребните ви мозъчета, та се напъвате да измислите професионални остроумия-ДЗВЕР-ако все пак почнеш да практикуваш нещо различно от секс с кукли или свирки от мазните сиганета около клоаката, където живееш, може и да напишеш нещо наистина оригинално...ключовата дума тук е АКО!!!!!
И все пак-......как Американците избивали "невинни хора"...писах за запалените гъзове (термобарните бомби явно действат доооста добре...) и пръснати тикви (тия снайпери М82 "Барет" са ненадейни смъртопричинители
) на чалмалии, сърби, сомалийци, либийци, севернокорейци и прочие сган-къде по дяволите видяхте да споменавам ХОРА??????????
Кефи ме тоя мърциняр със стоте грама ракия за 3 лева...къртиш просто с невероятнта си мизерия-тва къде го пиеш бе сопол-в кварталния хоремаг ли...то не че такъв мизерник като тебе ше го пуснат другаде....

РАЗРЕШАВАМ да продължавате с писанията си-скучно ми е без жалните ви опити да ми докажете или обясните нещо!!!
Радвам се, че явно предизвиквам толкова интерес в дребните ви мозъчета, та се напъвате да измислите професионални остроумия-ДЗВЕР-ако все пак почнеш да практикуваш нещо различно от секс с кукли или свирки от мазните сиганета около клоаката, където живееш, може и да напишеш нещо наистина оригинално...ключовата дума тук е АКО!!!!!
И все пак-......как Американците избивали "невинни хора"...писах за запалените гъзове (термобарните бомби явно действат доооста добре...) и пръснати тикви (тия снайпери М82 "Барет" са ненадейни смъртопричинители

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Re: .........
Тоо Cool написа:Хахахахаха....евала мишоци-забавлявате ме ама съвсем искрено!!!!!
Кефи ме тоя мърциняр със стоте грама ракия за 3 лева...къртиш просто с невероятнта си мизерия-тва къде го пиеш бе сопол-в кварталния хоремаг ли...то не че такъв мизерник като тебе ше го пуснат другаде....![]()
![]()
![]()
И все пак-......как Американците избивали "невинни хора"...писах за запалените гъзове (термобарните бомби явно действат доооста добре...) и пръснати тикви (тия снайпери М82 "Барет" са ненадейни смъртопричинители![]()
![]()
) на чалмалии, сърби, сомалийци, либийци, севернокорейци и прочие сган-къде по дяволите видяхте да споменавам ХОРА??????????
Абе манаф насран!Аз на тебе не ти ли казах да ходиш да те шибат резаните в Ирак!КАто си толко свиреп Нинджа-Реинджър кво праиш тука?Май се скатаваш ми се струва!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
кво нещо за снайпери ли говорихме:
http://www.vbox7.com/play:7a63bda7
Ей колко момчета са умрели заради тея където Туу Куул им лиже гъзеца
Само янки не разбрах, кат си яката раота що не си там ве? Или нещо май не ставаш???
http://www.vbox7.com/play:7a63bda7
Ей колко момчета са умрели заради тея където Туу Куул им лиже гъзеца

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: .........
Тоо Cool написа:Хахахахаха....евала мишоци-забавлявате ме ама съвсем искрено!!!!!
Кефи ме тоя мърциняр със стоте грама ракия за 3 лева...къртиш просто с невероятнта си мизерия-тва къде го пиеш бе сопол-в кварталния хоремаг ли...то не че такъв мизерник като тебе ше го пуснат другаде....![]()
![]()
![]()
И все пак-......как Американците избивали "невинни хора"...писах за запалените гъзове (термобарните бомби явно действат доооста добре...) и пръснати тикви (тия снайпери М82 "Барет" са ненадейни смъртопричинители![]()
![]()
Дано някой модератор обърне внимание на този индивид... Направих си труда да оцветя в червено всички обиди и злобни думички, които той успя да избълва само в един пост... Според мен човек, чиято единствена цел в този форум е да обижда, да се самоизтъква, и да дразни, няма място в него, и е за БАН.
За щастие, не всички американци са с болни и промити мозъци като него (имам честта да имам бизнес отношения с хора от тази страна), защото в противен случай тази държава отдавна щеше да е западнала. Пак за щастие, голяма част от американския народ е ПРОТИВ политиката на Буш, който и двата мандата беше избран, благодарение на машинации и фалшификация на изборите (сигурно помните скандалите с преброяванията), благодарение на парите на няколко големи американски петролни компании, за да защитава интересите им, и да изпраща заблудени войничета като горния индивид да дават живота си, за да могат те да пълнят джобовете си.
За щастие, много хора в тази страна не са коне с капаци, като нашият псевдоамериканец с балканска култура (както си личи от горното му мнение), и на следващите избори за президент ще гласуват срещу тази политика. Дано и този път изборите не бъдат манипулирани, защото тогава - ще бъде жалко за тази държава