МВР: Младежите да не шофират нощем
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
VesoPesaW123 написа:err0r написа:Та в този ред на мисли МВР да чукне на тия от Столична община да си погледнат градоустройството, пътната мрежа, светофарната инсталация, ...
...и да поставят легнали полицай на правилните йм места...
И да ги правят като в нормалните страни с маркировка и нужната големина.То не са едни ежковци като камъни на пътя,то не са и такива като паднали трупи на пътя...Да те е страх да не си оставиш някой чаркалък там.А и вчера какво стана през каква дупка минах и уж бавно с около 40-тина днеска колата ми сама си взема кръговото

8.32
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Тия костюмари с кореми дет не им се виждат краката, вместо да мислят глупости да бяха млъкнали по-добре
Как веднъж не измислиха нещо смислено бе. Вместо да забраняват на младите шофьори да карат, да вземат да удължавт шофьорските курсове, да вкарат повече теория и практика, а на някакви стърчоци, които са наистина опастност за движението - не! 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...абе хора какви легнали полицаи? те улиците ни са толкова прекопани, че ако и нарочно почнем да правим бабуни по тях съвсем ще си потрошим колите! че има идиоти дето прелитат из уличките с бясна скорост- това е факт! за пример- ул Кирил и Методии между бул Хр. ботев и Опълченска- много минават по нея за да избегнат светофарите, уличката е тясна- колкото една кола да мине! има паркирали по тротоара и хората вървят по платното, да не говорим, че има пресечки, по които също има трафик- обаче има дупета дето минават с минимум 80 от там, което не им позволява да спрат посмъртно! иначе и по тая улица си има дупки, бабуни, знаци, всичко.....
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Викси има право. Старчоците като ги напече слънцето и не знаят какво правят.
Ето например вчера:
Карам си по бул. Мадрид, посока паметника Левски, пресичам с една Тойота кръстовището с Евлоги Георгиев на зелено, при което една от спрелите коли на кръстовището - Голф 3, каран от някакъв дедко 40кг. с мокри дрехи ТРЪГВА! На червено! Бях на 2 метра сигурно зад Тойотата и ако човека вътре нямаше бързи реакции щеше или да се качи на островчето на трамвайната спирка или дедито щеше да го обърне както обърнаха Грешката!
Ето например вчера:
Карам си по бул. Мадрид, посока паметника Левски, пресичам с една Тойота кръстовището с Евлоги Георгиев на зелено, при което една от спрелите коли на кръстовището - Голф 3, каран от някакъв дедко 40кг. с мокри дрехи ТРЪГВА! На червено! Бях на 2 метра сигурно зад Тойотата и ако човека вътре нямаше бързи реакции щеше или да се качи на островчето на трамвайната спирка или дедито щеше да го обърне както обърнаха Грешката!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ivan1590 написа:От цялата дивотия ми хареса само спирането на колата от движение.Аз съм за жестоки мерки при констатирано нарушение и против дискриминацията млади стари и пр.Няма нужда от военно положение, а от строги санкции за нарушителите.Земи му колата + 2000лв, повторно пандела и в тоя ред.Защо да страдат нормалните заради някакви пишлегари и селски тарикати.
Проблема е,че пишлегарите и тарикатчетата пак ше си правят каквото си искат

Докато едно нарушени може да се забрави срещу някакви си 50-100лв.
Да не казвам че за по 5-10лв се продават тия гамени

И накрая ще изгори някой дето си е забравил документите в бързината

КОфти работа няма да се оправим,докато самите шофьори не е осъзнаят и не променят манталитета и културата си на шофиране!!!

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Тия пак почнаха с глупостите. Едва ли не ще ни изкарат някакви сакати дебили, които за първи път се качват на кола. То не са лепенки, че си млад шофьор и т.н.
И това за часа - какъв въобще е смисъла не мога да разбера?
Щом си си изкарал часовете на курсовете, минал си си теоритичния изпит, практическия, значи се предполага, че ставаш за шофьор. Аз след няколко месеца ще стана на 19 и още нямам книжка, защото ши*ания ми инструктор не го боля окото, ухото и не знам си какво и даже още не мога да си изкарам часовете. И когато някога.. взема книжка след това дълго чакане, няма да чакам деня, в който вече няма да съм младеж, че да си карам спокойно колата

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2