525и 24в не върви на далго
Модератор: Технически модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
На 525д му дават максимална 219км/ч, а на твойта 230км/ч. щом не върви търси причина у маторя/сегменти, компресия и.т.н/. Наистина е жалко да паднеш от няква си печка, пък била и комон рейл, все пак си 525, а не няква си 20-ка каквито сме повечето тук.
междинните ускорения са доста различниtahsinov написа:На 525д му дават максимална 219км/ч, а на твойта 230км/ч. щом не върви търси причина у маторя/сегменти, компресия и.т.н/. Наистина е жалко да паднеш от няква си печка, пък била и комон рейл, все пак си 525, а не няква си 20-ка каквито сме повечето тук.

by ''kompleksa''
- mitio bawareca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 528i , e65 745i
не знам направо какво стана та тя има компресиа на мах това на клипа е тя яде гумите повече от бензина вече започнах да си мисля че е от диференциала да е бил сменен от предишниа собственик
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
mitio bawareca написа:не знам направо какво стана та тя има компресиа на мах това на клипа е тя яде гумите повече от бензина вече започнах да си мисля че е от диференциала да е бил сменен от предишниа собственик
кво са чудиш комън реила върви па ако е бил и чипиран

конете саму с 30 по малко ама нютоните сигурно са му два пъти в повече

а ако е с чип ще е горе долу на твоите коне с много повече нютон метри
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
От 30-ките падам ама на дизеловите 25-тици им сипвам колкото и нютони да иматstambo_81dg написа:mitio bawareca написа:не знам направо какво стана та тя има компресиа на мах това на клипа е тя яде гумите повече от бензина вече започнах да си мисля че е от диференциала да е бил сменен от предишниа собственик
кво са чудиш комън реила върви па ако е бил и чипиран![]()
а ако е с чип ще е горе долу на твоите коне с много повече нютон метри

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: re
Да не те пипне само некво 530 Д Е60---малиии майтап ще те прави..честноslavianko написа:От 30-ките падам ама на дизеловите 25-тици им сипвам колкото и нютони да иматstambo_81dg написа:mitio bawareca написа:не знам направо какво стана та тя има компресиа на мах това на клипа е тя яде гумите повече от бензина вече започнах да си мисля че е от диференциала да е бил сменен от предишниа собственик
а ако е с чип ще е горе долу на твоите коне с много повече нютон метри![]()

На тебе каракът ти се е схванал от климатика и цигарата дето си я пушил ти е прчела да сменяш скоростите по време на дръпката с алфата.Как ще те бие ве ти да не си си карал нормално а оня да е ръчкал.Аз точно днеска един с некво ренде клио-алабалатурбомегаенерджи ми се изръчка на светофаря ама и ми се смее пишлемето
, добре тръгна преди мене с 2 коли после даде още една и като забодах 2-рата ми се стори че въздушната ми струя го засмука назаде.
Колкото до теглото на 20-ката няма 1300 празна на кантара на металекса одих ги базикам че ще я давам за желязо.
Утре някой да не каже че и опел го е бил на дръпка, карайте ги малко тез коли бе, ко излагате форума само, после в другите форуми ни нареждат че не вървим.Неска един колега с опелче и той ми разправя за непобедимия мотор на хлопел вежда C20XE дето нямало да го бие бмв-то, щото от форума на опел някъв изял такова бмв и сега сичките станаха непобедими.Ади бегай от тука маааа, нали го видех колко върви, само реве и пъшка.

Колкото до теглото на 20-ката няма 1300 празна на кантара на металекса одих ги базикам че ще я давам за желязо.
Утре някой да не каже че и опел го е бил на дръпка, карайте ги малко тез коли бе, ко излагате форума само, после в другите форуми ни нареждат че не вървим.Неска един колега с опелче и той ми разправя за непобедимия мотор на хлопел вежда C20XE дето нямало да го бие бмв-то, щото от форума на опел някъв изял такова бмв и сега сичките станаха непобедими.Ади бегай от тука маааа, нали го видех колко върви, само реве и пъшка.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
pavlin_e30 написа::ahah:![]()
значи 520 е излезнала под 1300кг
под 1300 да не е ама между 1300-1400 там някаде е

slavianko написа:ама на дизеловите 25-тици им сипвам колкото и нютони да иматstambo_81dg написа:mitio bawareca написа:не знам направо какво стана та тя има компресиа на мах това на клипа е тя яде гумите повече от бензина вече започнах да си мисля че е от диференциала да е бил сменен от предишниа собственик
тва за ТДС 25-ци ли става въпрос

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Re: re
slavianko написа:От 30-ките падам ама на дизеловите 25-тици им сипвам колкото и нютони да иматstambo_81dg написа:mitio bawareca написа:не знам направо какво стана та тя има компресиа на мах това на клипа е тя яде гумите повече от бензина вече започнах да си мисля че е от диференциала да е бил сменен от предишниа собственик
Абсолютно вярно последно на една комънка и сипах и бях с 4 човека на гас!!!!!
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Айде и аз да недоволствам: Hyndai Getz с 4-ма души реши да ме гони по Цар Борис III, а ние само 2-ма в М50Б20-ката на ГАЗ, ама инжекцион. Не можах да му избягам, ама не може и да ме мине - нз кви двигатели слагат на тея корейски че**йки и сигурно и тон нямат, ама дигнах и над 120-е и пак бе близо зад мен. Не е за драг по сфетофарите, ама ще го засмуча тоя ГЕЦ некъде като отлетя покрай него с 200+ на Тракия
За колегата: тдс-а е 280Nm без чип, a 525i - 245Nm пак без чип.
инфо от тук: http://digitaltuning.bg/products.php (гледам справката за е39 - те двигателите мисля са същите като на последните в34 )

За колегата: тдс-а е 280Nm без чип, a 525i - 245Nm пак без чип.
инфо от тук: http://digitaltuning.bg/products.php (гледам справката за е39 - те двигателите мисля са същите като на последните в34 )

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Пропуснахте и да отбележите разликата между седан и комби, защото примерно Весо е с комби и определено не е 1400 кила
Но не е и 2 тона
Зависи и с какво обурудване е колата, но мисля да е около 1600 килограма, като моя ТДС е още малко по-тежък. Дизела върви, не го подценявайте! Ако имах възможност да избирам, винаги ще предпочета комън-рейл дизелче през бензинка, харчи по-малко и върви повечко (макар и малко).

BMW only!
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5