Въпрос за друга марка
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Въпрос за друга марка
Колеги понеже знам че в този форум си помагаме винаги реших да ви питам:
Имам познат които продава бус VW Transporter/Caravelle(стария с кръглия фар некаде около 1990) пътнически,ама двигатела е 2.0 бензин/автоматик а гледам в нета нема нищо няма писано,опитах да се регистрирам в форума на VW ама нещо не става ако някои има регистрация ако може да ми ослужи да пусна една тема,а ако някои знае нещо да каже,буса ми трябва да ходя на риба да мога да качвам повече хора по и бмвето е ниско та има ли такъв двигател,поръчнду вс е,тои познатия каза че е купен от летиште танезнам дали е оферта защото има доста кърпене и боядисване па и стартера развален ама на малко километри
Имам познат които продава бус VW Transporter/Caravelle(стария с кръглия фар некаде около 1990) пътнически,ама двигатела е 2.0 бензин/автоматик а гледам в нета нема нищо няма писано,опитах да се регистрирам в форума на VW ама нещо не става ако някои има регистрация ако може да ми ослужи да пусна една тема,а ако някои знае нещо да каже,буса ми трябва да ходя на риба да мога да качвам повече хора по и бмвето е ниско та има ли такъв двигател,поръчнду вс е,тои познатия каза че е купен от летиште танезнам дали е оферта защото има доста кърпене и боядисване па и стартера развален ама на малко километри

Ако не се лъжа от тия имаше и на въздушно охлаждане 

Последна промяна ///vlado на 13 Юли 2008, 21:57, променена общо 1 път
Имам в нас един http://w-media.net/cgi-bin/shercom/pics/478.jpg
На 20-тина година стана... адската машина. До сега никакви сериозни проблеми, скоро минавах и преглед, майстора каза, че мотора е в перфектно състояние. А, и да не забравя това е бус с оффроуд с възжможности. Товари добре, наскоро пренасях с баща ми едни камъни близко по 1тон, никви проблеми. Дори помня, преди години, здрава зима на накакъв път около планински район се задава огромна колона от закъсали коли (имаше и джипове), буса беше натоварен, газ през 60-70см преспа.
Това в продължение на може би 500-600м, всички ей така ни дзяпаха.
.. 
На 20-тина година стана... адската машина. До сега никакви сериозни проблеми, скоро минавах и преглед, майстора каза, че мотора е в перфектно състояние. А, и да не забравя това е бус с оффроуд с възжможности. Товари добре, наскоро пренасях с баща ми едни камъни близко по 1тон, никви проблеми. Дори помня, преди години, здрава зима на накакъв път около планински район се задава огромна колона от закъсали коли (имаше и джипове), буса беше натоварен, газ през 60-70см преспа.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Bavarcho
- Пантерчо
-
acer написа:Имам в нас един http://w-media.net/cgi-bin/shercom/pics/478.jpg
На 20-тина година стана... адската машина. До сега никакви сериозни проблеми, скоро минавах и преглед, майстора каза, че мотора е в перфектно състояние. А, и да не забравя това е бус с оффроуд с възжможности. Товари добре, наскоро пренасях с баща ми едни камъни близко по 1тон, никви проблеми. Дори помня, преди години, здрава зима на накакъв път около планински район се задава огромна колона от закъсали коли (имаше и джипове), буса беше натоварен, газ през 60-70см преспа.Това в продължение на може би 500-600м, всички ей така ни дзяпаха.
..
Аз такъв мерцедес товарен имам,знам че е много здрава машина ама е за товарене,а мене ми трябва некво малко бусче пътническо за риба тъи онуи за по леки товари а бе да не съсипвам бимата.
Аз са говорих с момчeто каза че двигатела е от пасат(115коня),само ме притеснява че е автоматик ,харчи 16-17 ама мене бензина ми е безплатен,притесняваме дали тоя стар автомат дали ше Върви

- Bavarcho
- Пантерчо
-
Абе колеги препоръчаите ми некво малко бусче(7-8места),,обаче да бъде 4x4,и от порядъка до 3-4хиляди лева

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Mitsubishi L300
UAZ

UAZ

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
Мицубишито си е машина, ако искаш, имам един приятел, има едно Нисан Ванет 89г, е така му седи пред блока, има си за правене, основно окачане и воден радиатор е за смяна, не е 4х4, със задно е, 7+1 места 2.0 дизел, ако имаш интерес да ти дам телефона му, за към 1000лв ще го даде, с изрядни документи е и е височко. 

9 мнения
• Страница 1 от 1