Проблем с еърбега моля, помогнете ми!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 08 Юли 2008, 1:37

pstoichev написа:Немога да повярвам цяла България се препъна в една крушка на еърбег.

vld написа:А когато имаш пътуване към по голям град ще си направиш диагностика
:!: ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 08 Юли 2008, 11:08

pstoichev написа:petio_bmw 318is с голям зор се свързах с този човек в Мало Конаре и ми каза че скоро няма да работел.Незнам вече къде да отида.Отчаян съм. :help:
тои е много зает и си е малко особняк ина4е доста разбира,може да е на по4ивка ако ти се 4ака не ходи другаде,аз обикалях като луд да си правя диагностика но само шматки,откак намерих него другаде не съм ходил.Пове4е немога да ти помогна.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pstoichev » 08 Юли 2008, 11:23

Ами предполагам че е много зает, но и да ти каже че 1 месец няма да работи.Мисля си че не уважава първо себе си а за другите хора не знам.На теб ти благодаря, ти направи каквото ти беше по силите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pstoichev » 08 Юли 2008, 11:35

Седа и си мисля.Преди време имах проблеми с ABS.Къде ли не ходих и никъде не успяха да му направят диагностика и лампата си светеше.Един ден се ядосах свалих педна лява гума.За моя изненада установих че кабелчето беше изтъркано и се беше прекъснало.Свурзах го аз но лампата продължи да свети.След това свалих акумулатора и след 10мин. пак го закачих.И познайте лампата изгасна и до ден днешен всичко си е наред като дадеш контакт светка за няколко секунди и гасне.Както трябва и да бъде.Та в този ред на мисли ще взема да сваля акомулатора ще сваля корите под волана ще сваля и таблото ще огледам кабелите да не би да съм прекъснал някой.Та нищо чудно да не поддържа самодиагностика и ако е така ако всичко ее наред лампата трябва да угасне.Ако има някой идея да драсне 2-3 реда.
Лек ден.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Юли 2008, 12:00

Ми щом ти се занимава и не слушаш какво ти говориме ;)
Колко пъти да ти кажеме трябва да се нулира,иначе свети около 2 минути след запалване ;)
Като се изтрие грешката ще гасне веднага щом запалиш ,ако не си прекъснал някой кабел ;)
Какво повече искаш?
Системата работи дори при наличие на грешки ,не се занимавай с глупости ,най много да повредиш нещо друго :!:
Това не е фиат или голф ,че да го нулираш с откачане на акомулатор,то и при тях не винаги става :!:
Специално за ербега никакъв шанс да го нулираш така ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pstoichev » 08 Юли 2008, 12:28

Добре де ако си на мое място и никъде не могат да направят връзка какво ще направиш.Ако някой успее да ми изчисти грешките ако струва 20лв. ще му дам 50лв. ама много се съмнявам.Не подъпжа самодиагностика,следователно няма как да се направи връзка.Пък и на други колеги са им казвали следното.Много е лесно да се каже да се изчисти грешката и готово.А като не става какво да правим да викаме неволята ли.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 13 Юли 2008, 23:30

pstoichev написа:Добре де ако си на мое място и никъде не могат да направят връзка какво ще направиш.Ако някой успее да ми изчисти грешките ако струва 20лв. ще му дам 50лв. ама много се съмнявам.Не подъпжа самодиагностика,следователно няма как да се направи връзка.Пък и на други колеги са им казвали следното.Много е лесно да се каже да се изчисти грешката и готово.А като не става какво да правим да викаме неволята ли.

За 50лв. ще дойдеш до София, ще го оправиш за 10 лв. и ще се прибереш. Работата е за 3 мин. Аз направих същото - откачих еърбега, за да сваля таблото, обаче дадох контакт преди да съм закачил кабелчето на волана и светна... След 3 мин. и 10 лв. изгасна. Не знам кой голям град ти е най-близо, но някой вече ти каза да отскочиш и да ти изчистят грешката. Това не е инспекшъна за маслото, та да го оправиш в часа по труд и творчество.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pstoichev » 14 Юли 2008, 10:37

Да така е прав си.Но съм ходил и в големи сервизи като Бош и там са безпомощни.Просто ме е страх да не би да бия път само и нищо да не стане.Ти кой сервиз в София би ми предложил.
Благодаря.

Предишна

Назад към E36