едно добро начало

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 03 Юли 2008, 15:34

Не е лоша песничката, ама песните на Ники "Поета" от едно време като бяха с Джонгов в Н.И.Ш.Т.О. им бяха 100 пъти по-добри, отколкото сега с този с интересната прическа :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 03 Юли 2008, 19:54

rado_rf написа:
DaDa написа:Абе я дайте лимкче да си сваля тази песничка :mhihi: много е добра

Е, нема що :no: Ебах ти и гаврата с тази песен. А, и тая Елена вие като на умряло. Тия некадърници да бяха измислили своя тема а, не да крадат от Мария Нейкова. А, ако нямат толкова акъл да си платят на някой и да им напише тема.

Такам...моята кола дам...а иначе относно глупавия коментар го-горе:Момчетата на своя глава без абсолюно никаква финансова подкрепа и само на доброволни начела(както съм участвал и аз) записаха песента и клипа към нея с които започнаха кампанията сами...относно темата на Мария Нейкова-те се обадиха на сина и и той любезно предостави правата само и единствено на тях...а ако нямаш толкова акъл-не коментирай без да се поинтересуваш :!:
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 04 Юли 2008, 12:23

Totogada написа:...Това БМВ май го видях на Събора в Калояново....

Опи ...

Изображение

Малко се издразних че неможах да го снимам целия звяр, щото имаше хора пред него и за да не ги хвана го снимах от по-близо :evil:

Добра кола са си подбрали. :yes:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 04 Юли 2008, 13:10

http://bliasakbg.net написа:Хип хоп дуото Стереотипове покани рокерката от Music Idol 2 ЕЛЕНА за специален гост в новото си парче „Промили-недраги”. Песента стартира кампания срещу шофирането в нетрезво състояние и безумията по пътищата, по идея на Стереотипове, подкрепена от ФПББ (Фондация за подпомагане на благотворителността в България), КАТ и Вирджиния Рекърдс. „Промили-недраги” е ефектен кавър на класиката на Мария Нейкова „Двама”. В песента са използвани фрагменти от музиката, която е част от незабравимия български филм „Козият рог”. Лично синът на Мария Нейкова, Цветин Нейков, е преотстъпил безвъзмездно парвата върху музиката в полза на камланията с идеална цел. Текстът е на Стеротипове – Николай Кръстев - Поета (в миналото основател на известната ъндърграунд групировка НИЩО) и Марио Василев; музика и аранжимент: Стереотипове и Стамен Янев. „Парчето е само първата част от една инициатива, която се надяваме да прерастне в нещо важно и много смислено.”, разказват Стеротиповете. „Идеята е да стигнем до тийнейджърите, които все още нямат шофьорски книжки, но всекиденевно са застрашени от това, което се случва по улиците. Искаме те да се възпитат в сериозно отношение към този проблем и когато един ден застанат на пътя в собствените си коли, да карат внимателно и разумно. ”

Текста на клипа е наистина поучителен (за който има глава да мисли). Някой ако го има, ще се радвам да го копне или да даде линкче...
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Юли 2008, 18:18

Kashalota написа:
rado_rf написа:
DaDa написа:Абе я дайте лимкче да си сваля тази песничка :mhihi: много е добра

Е, нема що :no: Ебах ти и гаврата с тази песен. А, и тая Елена вие като на умряло. Тия некадърници да бяха измислили своя тема а, не да крадат от Мария Нейкова. А, ако нямат толкова акъл да си платят на някой и да им напише тема.

Такам...моята кола дам...а иначе относно глупавия коментар го-горе:Момчетата на своя глава без абсолюно никаква финансова подкрепа и само на доброволни начела(както съм участвал и аз) записаха песента и клипа към нея с които започнаха кампанията сами...относно темата на Мария Нейкова-те се обадиха на сина и и той любезно предостави правата само и единствено на тях...а ако нямаш толкова акъл-не коментирай без да се поинтересуваш :!:

Така!
Първо искам да ти кажа че колата ти е уникална за което имаш моите поздравления.
Второ - Аз самия се занимавам с музика (ако искаш питай Владо или Любо, а Любо може да ти даде и един с моя музика), но не съм тръгнал да правя комерс на гърба на някоя българска песен от класата на "Вървят ли двама" на Мария Нейкова, а си пиша сам музиката. Не знам кой е направил преработката и аранжимента, но е толкова аматьорска и показва непознаването на FL studio, че на човек да му се доплаче. Колкото до сина на Мария Нейкова... ми много любезно от негова страна, но за съжаление той не държи авторските права и ако от ПРОФОН нададат вой ще им се стъжни на твоите приятели. Но едва ли. То и там е един хаос. :mhihi: А, пък тоя вой :shock: , наподобяващ воя на разгонена петниста хиена, не можах да разбера какво изобразява и какъв е смисълът на виенето. Уж вие тъжно, пък се усмихва закачливо. Ква е таа работа - не знам. Решили пичовете да използват за песента един до болка познат проблем. Лошо няма, напротив - поздравявам тази инициатива. Нооо, да използваш една класическа песен от един класически филм, която певци и композитори от висша класа не са си позволили да направят - ИЗВИНЯВАЙ.
И в този тон хайде да сравним виенето на... даже и името не искам да й споменавам с оригинала, а? Кво ще кажеш за идеята http://www.youtube.com/watch?v=UNYazr12qa0
Повече коментари може да прочетете на линка пуснат от pinko.

В заключение мога да кажа само, че напоследък всичко живо прави кавъри на такива песни. Какво става - не знам. Акълът ли им свърши на тези хора та си мислят че могат да направят по-оригинално от оригиналното. Нема сръбско, нема гръцко, нема турско, ема занзибарско всичко живо краде и краде.

ПП: Утре ще вземат да направят рап версия на "Моя страна, моя България" с разрешението на Съюза на виетнамските производители на чушкопеци. Зер нали бяхме братски страни ;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 05 Юли 2008, 19:46

Начи за воя-спора е нулев... :mhihi:
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 13 Юли 2008, 19:34

:lol:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 13 Юли 2008, 20:47

Мацката вие като гладна кучка пред месарски магазин. Нема да казвам за кво :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ше се сетите
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата