свети ми лампа на таблото(жълта като дюза която пръска)524тд
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
свети ми лампа на таблото(жълта като дюза която пръска)524тд
до колкото разбрах от книжката трябва да свети когато горивния филтър е замърсен но си смених филтъра и пак свети,защо ми е питането??????
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- golov_bg
- ентусиаст
-
Re: свети ми лампа на таблото(жълта като дюза която пръска)5
Кабела на умната дюза или самата дюза.Буксата на главата на гнп-то.golov_bg написа:до колкото разбрах от книжката трябва да свети когато горивния филтър е замърсен но си смених филтъра и пак свети,защо ми е питането??????
Загуби ли ти мощност от както светна тази лампа

by ''kompleksa''
- golov_bg
- ентусиаст
-
мне върви идеално даваш газ и се истрелва няма проблеми обороти си държи пали перфектно
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- golov_bg
- ентусиаст
-
в смисал свети докато съм на контакт и като изгасне тогава пали веднага(четвърт оборот) иначе не свети извинете за неуточнението затова питам щото зеленото кръгче със стрелкичката свети и показва че мога да паля и в същото време свети и тази дюза 

golov_bg написа:в смисал свети докато съм на контакт и като изгасне тогава пали веднага(четвърт оборот) иначе не свети извинете за неуточнението затова питам щото зеленото кръгче със стрелкичката свети и показва че мога да паля и в същото време свети и тази дюза
нема страшно.така е фабрично.
П.С. една клиентка един ден ме попита по телефона:
-каква е тази червена лампа с някаква лейка на нея,щот почна да свети?какво тряаа да и поливам на тая кола,да му се не види????

- golov_bg
- ентусиаст
-
Най-вероятно не ти работи датчика който е от долу на горивния филтър ако въобще го има защото повечето слагат от евтиния филтър, на който този датчик не става (друга му е резбата). При мен въобще няма датчик (всъщност е в една чанта в багажника). Иначе оригиналния е 60-70 лв. Иначе и при мен е така свети малко и като запаля изгасва.
А иначе ако всичко работи и ти светне по време на движение колата гасне и трябва да го развъртиш за да изтече утайката която се събира от долу на филтъра. Просто е хубаво точно този филтър да ти е оригинален точно заради събирането на тази утайка. Дори на 5-10 хил. километра трябва да се развърта да изтича че нашата нафте е много скапана.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Бат_Колю написа:golov_bg написа:в смисал свети докато съм на контакт и като изгасне тогава пали веднага(четвърт оборот) иначе не свети извинете за неуточнението затова питам щото зеленото кръгче със стрелкичката свети и показва че мога да паля и в същото време свети и тази дюза
нема страшно.така е фабрично.
П.С. една клиентка един ден ме попита по телефона:
-каква е тази червена лампа с някаква лейка на нея,щот почна да свети?какво тряаа да и поливам на тая кола,да му се не види????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- golov_bg
- ентусиаст
-
- golov_bg
- ентусиаст