За добре завърнал се-разбита кола!
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
За добре завърнал се-разбита кола!
Пичове писна ми от простотия,наркомания и върла селяния!!!!
Снощи се прибрах от морето и днес ме събужда един комшия с новината ,че са ми разбили колата
Счупи ли са малкия заден джам,свалили са задния прозорец откраднали са ми панела на ЦиДито,но самото ЦиДи не са успели да го вземат а само са го изкривили!!! Майка им да е**, иска ми се да ставам селянче,някъде там да си живея в една къщичка с дворче /където да си паркирам колата/ да живея спокойно и кротко! А Софията оставям да налазват всички "селяци"
Заповядайте г-да наркоманчета и лавандулчета , искренно се надявам накой от НАС да успее да ви гепи в акция и да ви изкарат дробчетата през ануса!

Снощи се прибрах от морето и днес ме събужда един комшия с новината ,че са ми разбили колата

Счупи ли са малкия заден джам,свалили са задния прозорец откраднали са ми панела на ЦиДито,но самото ЦиДи не са успели да го вземат а само са го изкривили!!! Майка им да е**, иска ми се да ставам селянче,някъде там да си живея в една къщичка с дворче /където да си паркирам колата/ да живея спокойно и кротко! А Софията оставям да налазват всички "селяци"
Заповядайте г-да наркоманчета и лавандулчета , искренно се надявам накой от НАС да успее да ви гепи в акция и да ви изкарат дробчетата през ануса!

- blackrider
- младши ентусиаст
-
ViLaS написа:Ама и теб трябва някой да те бие през ръцете! За чии ... си оставяш панела в колата! Направо си си плакал да ти я разбият! Все едно си от вчера в София!
Панела го бях свалил ,но го държа във вратата!
Разбили са я на късмет! Ако има нещо да взимат. Няма гаранция ,че ако съм си взел панела няма да я разбият! Те незнаят ,че панела седи вътре!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
ехе мойто както свети сигнално синьо в стендбай режим представям си ако го оставя с панела, ще ги привлича яко дали цървулите
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Ей мама им мръсна, какво да ги прайм тези ве колеги, толкова народ си изпати от тях. Да измрът сичките дано 

8 мнения
• Страница 1 от 1