Какъв музей имало до Кочериново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Какъв музей имало до Кочериново

Мнение от Cyberloner » 12 Юли 2008, 19:03

днес отивайки до рилския манастир (и по-специално до една кръчма на 6км преди него :) ) се натъканх на нещо, което не вярвах че някога ще вида в България а именно: http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... mId=120084 много кеф ми стана, човека не събира само коли ами всякакви стари неща, подал молба да го обявят за музей ама се точела нещо процедурата и го мотали, ама скоро можело и да стане :) направо паднах като видях двете BMW-та и Pontaic-a :shock:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 12 Юли 2008, 20:03

Ако се направи музей и да започне реставрацията на тези автомобили ще се заформи чудесен музей.В завода на Балкан в Ловеч има също доста интересни неща-двигатели,мотоциклети,велосипеди както и 4 автомобила-2 Москвича,Пирин-Фиат и Фиат 850 Купе.Според мен всичко трябва да се събере на едно място някъде и да се поддържа,съхранява и допълва,защото поне за мен тия возила за безценни символи на миналото.
Днес имаше чудесено изложение и парад на ретро автомобили в Бургас.Много доволен останах,но си забравих апарата да запечатам това шоу.Много коли и мотори-направо лудница.Събрах положителна енергия и хъс да възстановя един наследствен автомобил и да започна да участвам в такива мероприятия.Яко :D
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 12 Юли 2008, 20:08

Това Бмв Иссета е ебати смеха чесно. :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Юли 2008, 20:30

това и аз съм го виждал и съм се кефил като съм минавал от там но и аз не знам какво е,наи вероятно някои чудак колекционер

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 12 Юли 2008, 20:59

Колко пъти съм минавал от там и съм се заглеждал по колите на покрива, ама никога не съм знаел, че е нещо като музей и може да се разгледа. Следващия път непременно ще спра да го видя подробно.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 12 Юли 2008, 21:20

Това си е чисто престъпление тия коли да ги оставаш така да гният.Разбирам каква е крастата,но когато не ти позволява времето или парите най добре е да продадеш колата на някой който има тази възможност.Защото времето си минава ,а с всеки изминал ден реставрацията става все по трудна.Навремето се бех захванал с едно бмв 321 за което дадох един кадет :mhihi: и след 4 години труд и похарчени 7-8 хиляди не бях стигнал и до половината,нямах друг избор освен да я продам на човек който има тази възможност,за жалост замина за Италия и така и не разбрах какво стана с нея.
Изображение

Назад към Извън Темата