Овча Купел,Борово,Бели брези,Хиподрума,Павлово,Манастирските
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Овча Купел,Борово,Бели брези,Хиподрума,Павлово,Манастирските
... та с M2PR коментирахме че в наше село има много посещаващи форума но са единици,идеята е за едно преброяване и също така организация на регионална сбирка.Както в една друга тема някои се изрази - има много хора но не идват на сбирки,защото не познават никой,в това число и аз.
Последна промяна gigaset на 15 Юли 2008, 13:58, променена общо 2 пъти
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Ние се събираме около 5-6 коли след последната спирка на 11 и 102 там не минават коли и са 4 платна. Почти всяка вечер сме там, който иска да идва. Някакъв блок постоянно викат полиция, но няма проблемие ние контролираме положението
и аз никой не познавам друг от братята, но другата седмица взимам пак книжка и ще ходя към дружба.

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз съм с единственото бмв, само голфове, фиат, опел познати само.
не е лошо това на снимката защото тука в 2 не става за въртене малко е тясно.
не е лошо това на снимката защото тука в 2 не става за въртене малко е тясно.
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
ditko1 написа:Ние се събираме около 5-6 коли след последната спирка на 11 и 102 там не минават коли и са 4 платна. Почти всяка вечер сме там, който иска да идва. Някакъв блок постоянно викат полиция, но няма проблемие ние контролираме положениетои аз никой не познавам друг от братята, но другата седмица взимам пак книжка и ще ходя към дружба.
Е аз пък всяка вечер съм на ОМВ-то над обръщалото, даже оная вечер се чудех кой толко върти гуми долу, но докато дойда и нямаше никой

Е значи трябва да уточним какво искаме, да намерим площ на която да се въртим или място с кафетерия.
На мен лично по ми допада среща тип като на ЕКО-то където има каде да седнещ.Сега докато е топло става за хладилника ама като вали или зимата ще седим и ще се гледаме през стъклата ли ?
Горе на ОМВ на околовръстното е спокойно може да се събираме там но не трябва да има мизерии като пушене м/у колонките и пързаляне,пък и бензиностанцията я държи един познат и може да говорим евентуално нещо
На мен лично по ми допада среща тип като на ЕКО-то където има каде да седнещ.Сега докато е топло става за хладилника ама като вали или зимата ще седим и ще се гледаме през стъклата ли ?
Горе на ОМВ на околовръстното е спокойно може да се събираме там но не трябва да има мизерии като пушене м/у колонките и пързаляне,пък и бензиностанцията я държи един познат и може да говорим евентуално нещо
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Екото на Цар Борис и Околовръстното също става; другите 3 опции са ОМВ Бъкстон; ОМВ на Околовръстното и ОМВ на България. Предлагам 1вата среща да е на някоя от изброените бензиностанции и да видим кои са мераклиите за каране, и да се ориентираме на някъде 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Юзър написа:може и на цър-пър при мен
тва е много прекрасна идея, ъъъ и така м-удругото ако може да ми ослужиш с едно комби?

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани