Моля за помощ (цилиндър спирачки)
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за помощ (цилиндър спирачки)
Става аз днес сутринта и аха да тръгна гледам до дясното колело едно гьолче. Отварям капака и гледам спирачната течност почти изтекла. Вместо към работата карам към сервиза... Там ме бави сумати врема казаха ми че цилиндърчето е отишло ( цилиндър или гумичката незнам ). Обадиха се на няколко места и познайте. Няма!!! И им викам как може така да няма никъде, а отговора колата ми била стара и нямало..... Чакай малко веееееееее
Хората в Хамерика карат коли от 70-те още той ще ми каже колата ми виновна.
Ако съм си намерил цилиндърче нямало проблем да ми го сменят. Кога ще станем европейци незнам ! Аз отивам в сервиза да ми оправят колата, а те ще ми кажат аз да си търся части. Е ква е тая държаве бе !
Та по темата.... Трябва ми цилиндърче (от задното дясно колело тече... ) Помагайте ! От къде да намеря тази част и ако има да ме насочите защото това означава че без кола, а неделя трябва да си ходя към София. Моля за помощ и съвети от колегите от Пловдив
Ако може да ме насочите към някой който работи днес утре.....

Ако съм си намерил цилиндърче нямало проблем да ми го сменят. Кога ще станем европейци незнам ! Аз отивам в сервиза да ми оправят колата, а те ще ми кажат аз да си търся части. Е ква е тая държаве бе !
Та по темата.... Трябва ми цилиндърче (от задното дясно колело тече... ) Помагайте ! От къде да намеря тази част и ако има да ме насочите защото това означава че без кола, а неделя трябва да си ходя към София. Моля за помощ и съвети от колегите от Пловдив

- kisshunter
- кандидат ентусиаст
-
здравей, преди известно време си ремонтирах моя спирачен апарат,на предно дясно колело,беше блокирало буталото.Извадих го на него има един О-пръстен,който възпира изти4ането на спира4на те4ност
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
За мен няма почивка, ама не се обади, цилиндър за 20 лв. - цена като за голфче, сменя се супер елементарно. Е проблема ще е с не отвиваните от фабриката болтове.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Ааа, така като гледам просто, караме едни и същи коли. Я вземи ми кажи с клима ли си, че мога да ти намеря радиатор евентуално. Иначе виж какъв здрав ъпдейт съм си направил http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=98714.
9 мнения
• Страница 1 от 1