Защо в Немското мобиле 3-ка 2004 струва смешни пари-3500евр

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Защо в Немското мобиле 3-ка 2004 струва смешни пари-3500евр

Мнение от vin4encio » 12 Юли 2008, 6:43

Гледах едни обяви в немското мобиле на страшни 3-ки 2004-2005 година за по 3500-4000 евра,наредба или далавера????? :roll: :roll: :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от applause » 12 Юли 2008, 8:00

Колега тези коли или ги няма или е там, но без половината предница. По принцип в Немско колите са по скъпи от в БГ
Бяла Перла

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vilio-SAXOTO » 12 Юли 2008, 8:41

еми аз до преди 2седмици бях в немско за такова бмв и си бях взел мн повече пари от тези който казваш защото бях нясно с тези ефтините обявки,та работата е такава че това са мушенници които искат да ти приберат парите без дори да си видял колата.... а такава няма всащност и тези обяви са за чужденци щото неразбират езика и се лажат по-лесно,пример давам веднага:званим българите на обявка за такова лачено бмв и човека вика елате еди каде си,но не казва там ли е колата нищо не казва само вика елате ще ви чакам...после звани наш човек германец и продавача почна със савсем друг тон д аобеснява ква е раотата а тя е че колата била в белгия пак тои в хокенхайм и ние да сме варели в хокенхайм да му платим колата и после да сме си я приберели от белгийката....това са мушенници и несе залагвайте по тези обяви цените са коренно различни,понеже колите в германия са друга бира от тези в италия,в германско джамбазите почнали да вкарват коли от италия,тяхната цена е мн по-ниска от тази на колите карани в германия,а качеството им още по-ниско...и понеже си тарсех немско бмв и такова исках,виждах разликите в шума и начина на работа на немските и италианските и тои е толкова различен че без да питам от каде е внос различавах немските от италианките,така че на всички препорачвам ако ще си купуват кола за себе си да е германска....по-малко главоболия ще имат....по-скапата ше им излезе по-ефтина :idea:

П.С вкрайна сметка си взех 320д и е перфектно,мн съм доволен :)

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 12 Юли 2008, 10:05

Искат да внесеш пари в уестерн юниън и да им снимаш бележката и после се получава нещо като нашите измами с телефоните
Изображение

Назад към E46