Защо в Немското мобиле 3-ка 2004 струва смешни пари-3500евр
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Защо в Немското мобиле 3-ка 2004 струва смешни пари-3500евр
Гледах едни обяви в немското мобиле на страшни 3-ки 2004-2005 година за по 3500-4000 евра,наредба или далавера?????

- Vilio-SAXOTO
- кандидат ентусиаст
-
еми аз до преди 2седмици бях в немско за такова бмв и си бях взел мн повече пари от тези който казваш защото бях нясно с тези ефтините обявки,та работата е такава че това са мушенници които искат да ти приберат парите без дори да си видял колата.... а такава няма всащност и тези обяви са за чужденци щото неразбират езика и се лажат по-лесно,пример давам веднага:званим българите на обявка за такова лачено бмв и човека вика елате еди каде си,но не казва там ли е колата нищо не казва само вика елате ще ви чакам...после звани наш човек германец и продавача почна със савсем друг тон д аобеснява ква е раотата а тя е че колата била в белгия пак тои в хокенхайм и ние да сме варели в хокенхайм да му платим колата и после да сме си я приберели от белгийката....това са мушенници и несе залагвайте по тези обяви цените са коренно различни,понеже колите в германия са друга бира от тези в италия,в германско джамбазите почнали да вкарват коли от италия,тяхната цена е мн по-ниска от тази на колите карани в германия,а качеството им още по-ниско...и понеже си тарсех немско бмв и такова исках,виждах разликите в шума и начина на работа на немските и италианските и тои е толкова различен че без да питам от каде е внос различавах немските от италианките,така че на всички препорачвам ако ще си купуват кола за себе си да е германска....по-малко главоболия ще имат....по-скапата ше им излезе по-ефтина
П.С вкрайна сметка си взех 320д и е перфектно,мн съм доволен

П.С вкрайна сметка си взех 320д и е перфектно,мн съм доволен

4 мнения
• Страница 1 от 1