Амортисьори за Е36. Съвет...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
гр. Стара Загора,
бул. Патриарх Евтимий №65 /магазин
тел.042 - 62 55 68
Това е като се слиза по главната на ъгъла преди последния светофар има една зелена нова сграда(3-та поликлиника)срещу нея е на самото кръстовище слиза се по едни стъпала.Ако искаш му се обади най напред щото ги нема в наличност и ги носи от склада докато идеш от К-К до С.З е готов .Сменят се лесно ако искаш се обади ше помагам
бул. Патриарх Евтимий №65 /магазин
тел.042 - 62 55 68
Това е като се слиза по главната на ъгъла преди последния светофар има една зелена нова сграда(3-та поликлиника)срещу нея е на самото кръстовище слиза се по едни стъпала.Ако искаш му се обади най напред щото ги нема в наличност и ги носи от склада докато идеш от К-К до С.З е готов .Сменят се лесно ако искаш се обади ше помагам
Колеги, идеи къде още се предлагат амор. Bilstein B4 - черни в София
Днес поверих в Хеад91:
предни 170лв./бр.
задни 90лв./бр.
Идват към 520лв. всичко. Има ли колега, с членска карта на клуба, че гледам -20% оттъпка, което ще рече - 105лв. или 415лв. Давам 20лв. за услугата!
п.с. БМВ Клуб България, се надявам скоро време да "обработи" 9 месечната ми заявка за членство в клуба, или поне учтиво да ми откаже да спра да се надявам ...
Днес поверих в Хеад91:
предни 170лв./бр.
задни 90лв./бр.
Идват към 520лв. всичко. Има ли колега, с членска карта на клуба, че гледам -20% оттъпка, което ще рече - 105лв. или 415лв. Давам 20лв. за услугата!
п.с. БМВ Клуб България, се надявам скоро време да "обработи" 9 месечната ми заявка за членство в клуба, или поне учтиво да ми откаже да спра да се надявам ...

bmw
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Колеги и аз искам да се включа в темата и да попитам -дали ще е проблем ако сложа амортисьори Билщайн (задни) и ще ги прецакам ли бързо защото съм със пружини 30/15 Вайтек????Защото съм чел във форума че по ниски от 40мм. почват да прецакват амортисьорите??
Кое е Вярното????

- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
Момчета да посъживим темета за амортисьорите малко.Латото сменях задни сега се налага да сменям преди и съм изправен пред дилемата дали да си взема пак Билщайн или да си взема Meyle.Доста нещо изчетох в нета за тази марка и се оказа че това е една от марките която все още не си е изнесла производството навънка от страната (Германия).Същата фирма произвежда доста нещица за БМВ и както сочи инфото е доста качествено.Билщайна са добра марка но до колкото научих от тук от там се произвеждат в съседна Румъния.а се чудя на качеството ли да заложа Meyle или на традицията + нетолкова качествено щом се произвежда от новоевропейци като нас.Това го казвам защото се информирах от интернет кои точилки къде се произвеждат и взех да се плаша.Ето защо в германия билщайн струва 150 евро а в БГ са по 160 лв.Едното за вътрешния пазар а другото за третия свят .Евтина ръботна ръка евтини точилки тва е ......
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
Баце ако ти ги домъкнат от старите членки на евросъюза взимай и слагай добри са като марка но взимаш ли ги от БГ се замисли малко срвавни цените на нашите дето ги продават тука и тия дето са в германия.Иначе са си марка набутай се некой лева ама да си струва виж по Ebay kak вървят и ако нема кой да ти донесе си заръчай от там.Другия вариант е да си вземеш от тука .Не са лоши като марка.Моята дойде от италия с такива.
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
днес си взех BILSTEIN B4 за отпред румънски китайски ебали мааму кви са.Накутията кво пише ме съмнява (германия).Тва взех щото тука в форума мненията клоняха към тех. Колцата сега е друга возията се смени тотално.Монтирах си ги сам не е трудно и бързо става .Опцията беше да ми ги монтират в сервиза на магазина но продавачката се опита да ме направи на глупак и и теглих една майна наум и си ги сложих сам.не съм и умрял за едната година гаранция.но мразя а ме правят на идиот разни новонаучени майстори дето не може да развие гайка такамоли да смени амотрисьор.как да му дам да ми пипа колата такъв левак.
ама миразива теории колко е сложно да се смени преден амортисьор .Да е#а и нещастниците

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3