Антирадар (радар - детектор)
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Антирадар (радар - детектор)
Може ли някой да ме насочи към смислен актуален радар - детектор в под 100 долара?
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Доста странно мерене ще е. Те са отравната система ако радара работи на базата на доплеровия ефект. Може и вече да не е така, но ако е, той мери времето, за което отразения сигнал ще се върне. Ако и ти се движиш и отправната система се движи и или трябва да покаже нещо около нулата или над 150-160 при нормално движение на засичания.
Иначе по темата ... май най-добре от САЩ да се внасят тия неща. Тук всичко ще е на завишени цени. Ако някой внася - нека драсне наистина, че аз примерно улетях за 1 месец
Иначе по темата ... май най-добре от САЩ да се внасят тия неща. Тук всичко ще е на завишени цени. Ако някой внася - нека драсне наистина, че аз примерно улетях за 1 месец

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Re: Антирадар (радар - детектор)
вземи си кобра ама ще се бръкниш още малкоDiablo написа:Може ли някой да ме насочи към смислен актуален радар - детектор в под 100 долара?
Re: Антирадар (радар - детектор)
VT5602AK написа:вземи си кобра ама ще се бръкниш още малкоDiablo написа:Може ли някой да ме насочи към смислен актуален радар - детектор в под 100 долара?
Moдела плс и лични впечатления!!! В интернет мога и сам да чета!
онзи ден ходих до Созопол
както си карам със 120-130 настигам полицейска астра
естествено намалям до 90, защото тя караше с точно толкова
след малко виждам че идва един засилен пасат, той или не видя астрата или си помисли че може да мине без последствия, намали малко и изпревари с около 110км/ч. Астрата го "подгони" той изглежда се смути и го изпревариха, аз естесвено карам зад тях за да видя какво ще стане
След като го задминаха полицаите пуснаха радар в колата както се движеха - Кобрата го засече доста силно.
След това го спряха ... и се зачудих как ще докажат че скоростта му е била висока..
както си карам със 120-130 настигам полицейска астра
естествено намалям до 90, защото тя караше с точно толкова
след малко виждам че идва един засилен пасат, той или не видя астрата или си помисли че може да мине без последствия, намали малко и изпревари с около 110км/ч. Астрата го "подгони" той изглежда се смути и го изпревариха, аз естесвено карам зад тях за да видя какво ще стане

След като го задминаха полицаите пуснаха радар в колата както се движеха - Кобрата го засече доста силно.
След това го спряха ... и се зачудих как ще докажат че скоростта му е била висока..
Елементарно е. Точно както и фабричните навигационни са вързани към скоростомера на колата, така и полицейските отчитат собствената скорост, а с радара само мерят разликата. Всъщност и с ГПС може да го правят, ама не се сещам що да се набутват за такава техника.
Точно за такива полицаи ми трябва на мен. Те са най - опасните тук в Германия, защото са с цивилни коли
Точно за такива полицаи ми трябва на мен. Те са най - опасните тук в Германия, защото са с цивилни коли

- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
http://www.buyradardetectors.com/produc ... r-325.aspx
http://www.buyradardetectors.com/produc ... r-425.aspx
под 100$ - Оставяш само Х честотата.
Ползвал съм същата платформа дълго време и все още е в една от колите ми - безотказни са за условията в България.
Ползвал съм същата платформа дълго време и все още е в една от колите ми - безотказни са за условията в България.
absix написа:Space написа:Cobra! И колкото по-скъпа, толкова по-добреМоята вече, толкова пари и главоболия ми е спестила, че мисля да я позлатя
Примерно XRS 9950?
Понеже хабер си нямам, а сериозно се замислям... задължително ли се слагат около огледалото горе или в ъглите на таблото?
Не е задължително да го слагаш на таблото или горе на огледалото. Моя си стои в краката ми или на седалката до мен или в жабката или просто го оставям някъде, че си счупих стойката и бачка безотказно! Както някой каза спестил ми е сума ти и пари и си е избил парите за месец

6inline написа:http://www.buyradardetectors.com/products/whistler/whistler-xtr-325.aspx
Доста смислени антирадари. Благодаря!
Поръчах за 74 долара (с доставката евро) 325ца.
Което ми хареса е възможността да се изключват безмислените честоти (заради фалшиви аларми), гласовото известяване (забранени са и не мога да си позволя да гледам дисплеи), както и Ku честотота, която се ползва доколкото знам в Германия.
От Кобра не намерих алтернатива до към 170$ на този модел.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2