Я си кажете... какво сте извършили дето...
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Ако ще говориме за секс.....правили са ми свирка в текила бар /София/......правил съм секс в 21:00ч. на цирка в созопол.......и секс в 06:00ч. на вестникарска будка в центъра на софия 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
заляпял съм си езика за форми за лед.
Не го правете, или поне първо намокрете леда, че 2 седмици бях на сокчета

Не го правете, или поне първо намокрете леда, че 2 седмици бях на сокчета

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз отдавна я гледам тази тема и си мисля, какво да напиша. Прави; съм ужасни неща и ако ги кажа да ми падне реномето няма накъде... За това ще споделя две обикновени тъпотии:
1, Веднъж карах с около 140 към 03:00 и реших, че ми се слуша музика, та загасих колата и извадих ключа, за да си отключа жабката и да си извадя дискмена. Естествено не бях предвидил, че колата ше кривне и волана ще ми се заключи, а спирачките ще са като дърво
2. Този път с по-малка скорост но реших да си изчистя някакво петънце от таблото, завирайки си дясната ръка през спиците на волана, но 3 метра след това имаше завой надясно. Заклещих си ръката, щях да си я строша и за малко да отнеса един знак. Добре, че беше пак през нощно време и нямаше коли.
Тия неща все пак бяха много отдавна. Иначе гнусотиите и простотиите ще ги спестя
1, Веднъж карах с около 140 към 03:00 и реших, че ми се слуша музика, та загасих колата и извадих ключа, за да си отключа жабката и да си извадя дискмена. Естествено не бях предвидил, че колата ше кривне и волана ще ми се заключи, а спирачките ще са като дърво

2. Този път с по-малка скорост но реших да си изчистя някакво петънце от таблото, завирайки си дясната ръка през спиците на волана, но 3 метра след това имаше завой надясно. Заклещих си ръката, щях да си я строша и за малко да отнеса един знак. Добре, че беше пак през нощно време и нямаше коли.
Тия неща все пак бяха много отдавна. Иначе гнусотиите и простотиите ще ги спестя

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Иво написа:...
1, Веднъж карах с около 140 към 03:00 и реших, че ми се слуша музика, та загасих колата и извадих ключа, за да си отключа жабката и да си извадя дискмена. Естествено не бях предвидил, че колата ше кривне и волана ще ми се заключи, а спирачките ще са като дърво![]()
![]()
![]()
...

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
twice написа:Преди 105 години на връщане от клетвата на един съфорумец, от Враца до София пътувахме във Уно 6 възрастни и 1 дете, като аз бях в багажникаБеше весело, но като имаше полицаи залягах под едно яке
ама имаше и едно далеч не малко куче

а уното беше 1.3турбо

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Сега се сетих още едно:
Не съм го направила аз де...ами такава ми беше случката. Та...като се прибирах през Люлин за към нас и минах там по периферията...дето отдясно са поля..не ги знам микрорайоните....и както си карам аз...нормално....и изведнъж един кон реши да излиза на шосето
И аз така съвестно...реших да го изчакам да "пресече" и да не вземе да ми се яхне в/у прозореца
Оттогава от ония път не минавам...ако ще и пари да раздават
Не съм го направила аз де...ами такава ми беше случката. Та...като се прибирах през Люлин за към нас и минах там по периферията...дето отдясно са поля..не ги знам микрорайоните....и както си карам аз...нормално....и изведнъж един кон реши да излиза на шосето

Оттогава от ония път не минавам...ако ще и пари да раздават

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
полицайте ни развалиха един купон в студ град и аз им взех бурканчето на патрулката за спомен с което не се гордея ,но нямаше как да им го върна на сутрнинта. 

0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Stanchev написа:сега се сетих в 8-ми клас изипах 30 пакета мая в тоалетните на партера в училище![]()
съответно на другия ден не учихме, а гомнарката "отводняваше"
това и аз съм го правил ма на една бабичка в селския кенеф, дето ми взе футболната топка щото сме ритали на улицата

0878155158 BG. номер
миналия Петък, карах стейдж 3 турбо Е46 с 180+мили, на една бутилка уиски, с отворен прозорец и взех 15 мили от летището до центъра в чикаго преди да съм си изпушил цигарата ( без трафик се взима за 15мин с трафик до 2 часа .. пуша бързо по принцип) 

If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В казармата командира ни видя, че се шляем с още един авер и ни връчи 1 бутлка бензим да чистим цокъла на коридора. След 15 мин чистене отидохме в кенефа и изливахме от бензина в дупките и после хвърляхме клечки. Много яко става като се плаят газовете
Ама стана обяд и изляхме цялата бутилка и като и хвърлихме клечката гръмна тръбата на долния етажи сичко стана в лайна
Един старшина каза, че някой пушил в кенефа и си хвърлил цигарата, която взривила газ- метан от лайната
В 8- ми клас замеряхме зам- доректора на училишето с камъни като го видяхме на една улица и му сцепихме главата. Добре, че дойде демокрацията, че ни бяха подкарали към ТВУ- то.
Барнах си оная работа след като си бях мазал крака с фелоран гел и преди да си измия ръцете
С първата ми кола- Застава 55 дигнах 140 и ми се сцепи коша на двигателя, прегря и и падна вътрешното огледало

В 8- ми клас замеряхме зам- доректора на училишето с камъни като го видяхме на една улица и му сцепихме главата. Добре, че дойде демокрацията, че ни бяха подкарали към ТВУ- то.
Барнах си оная работа след като си бях мазал крака с фелоран гел и преди да си измия ръцете
С първата ми кола- Застава 55 дигнах 140 и ми се сцепи коша на двигателя, прегря и и падна вътрешното огледало

Последна промяна bum_bum на 18 Юли 2008, 9:55, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бум-бум 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Преди около 4 гогини се бих с 7 човека от "СОТ" , но бях пиян и безсмъртен
и понеже не можеха да се справят с мене ме вързаха с белезници за една ограда и ме натупаха здраво
после ме прибраха в районното и ме накараха да подпиша, декларация, че повече няма да псувам и да бия служителите на СОТ
На сутринта като изтрезнях всичко ме болеше
Скочих от 10-ката на кулата на един басейн ама при падането във водата не си бях събрал краката плътно един до друг
после банските повече от половината ми бяха влезнали в гъзъ
а топките ми бяха червени около 1 седмица 

Скочих от 10-ката на кулата на един басейн ама при падането във водата не си бях събрал краката плътно един до друг

bum_bum написа:В казармата командира ни видя, че се шляем с още един авер и ни връчи 1 бутлка бензим да чистим цокъла на коридора. След 15 мин чистене отидохме в кенефа и изливахме от бензина в дупките и после хвърляхме клечки. Много яко става като се плаят газоветеАма стана обяд и изляхме цялата бутилка и като и хвърлихме клечката гръмна тръбата на долния етажи сичко стана в лайна
Един старшина каза, че някой пушил в кенефа и си хвърлил цигарата, която взривила газ- метан от лайната
![]()

P.S. В тоя форум само лауреати и еб@чи бря

- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
-пускал съм се с кабинка от старите улични телефони с монети по снежна писта като с бобслей
-улучвал съм гълъб кацнал на клон с шише с минерална вода (мамата му е*ах)
-лежал съм в немски затвор 48 часа защото се опитах да дам фалшиво евро в немска банка за банков превод и ме фанаха от 40 банкноти имаше една менте(естествено не знаех, че еврото е фалшиво) оттогава не ползвам улсугите на чендж бюрата в софия
-повръщал съм от препиване с червено вино в 5-ти клас по време на час по рисуване - стана едно голямо червено петно
-губил съм се в амстердам , реших да излезна вечера на разходка , не ме намериха 9 дена , изхарчих една торба пари и останах доволен
-в халкидики незнам точно в коя част бяхме , но вечерта бях супер зле и тръгнах да се прибирам по плажа , сутринта се събудих в съседното село
-след първото ми препиване с текила , на сутринта се събудих по гащи на леглото на човека дето беше с мен , той беше заспал във ванта също по гащи , дрехите и документите ни не успяхме да ги намерим , замалко да обявим и колата за открадната , но за щастие я намерихме спряна на едно кръстовище на 100метра от блока
май това е , в сексуално отношение много рода съм оставил по тоалетните на влаковете , в амстердам и на една полянка в австрия
-улучвал съм гълъб кацнал на клон с шише с минерална вода (мамата му е*ах)
-лежал съм в немски затвор 48 часа защото се опитах да дам фалшиво евро в немска банка за банков превод и ме фанаха от 40 банкноти имаше една менте(естествено не знаех, че еврото е фалшиво) оттогава не ползвам улсугите на чендж бюрата в софия
-повръщал съм от препиване с червено вино в 5-ти клас по време на час по рисуване - стана едно голямо червено петно
-губил съм се в амстердам , реших да излезна вечера на разходка , не ме намериха 9 дена , изхарчих една торба пари и останах доволен
-в халкидики незнам точно в коя част бяхме , но вечерта бях супер зле и тръгнах да се прибирам по плажа , сутринта се събудих в съседното село
-след първото ми препиване с текила , на сутринта се събудих по гащи на леглото на човека дето беше с мен , той беше заспал във ванта също по гащи , дрехите и документите ни не успяхме да ги намерим , замалко да обявим и колата за открадната , но за щастие я намерихме спряна на едно кръстовище на 100метра от блока
май това е , в сексуално отношение много рода съм оставил по тоалетните на влаковете , в амстердам и на една полянка в австрия
2001 Audi A6 Avant 1.8T AWT quattro w/ K04, 181whp tuned by kelesha (TST Racing)