Я си кажете... какво сте извършили дето...
Модератор: Общи модератори
пъхал съм пиратка в дупето на коте
в осми клас запалих паркета в класната стая с една димка, пожарникарите казаха, че от осветителното тяло е паднала искра
в 12-ти клас ходех с дъщерята на учителката ми по Механика.
Тъщата ми натряска 11 двойки в дневника за първия срок, щото много ме "харесваше" като зет! Мисля че това е национален рекорд!!!
в казармата стрелях с 122мм самоходна гаубица
возил съм се 30км в багажника на голф тойка със спортно окачване
слизал съм от третия етаж през балкона
участвал съм в побой 20 срещу 5 (бях от отбора на по малобройните
)
хапало ме е куче за дупето до кръв
стига толкова
в осми клас запалих паркета в класната стая с една димка, пожарникарите казаха, че от осветителното тяло е паднала искра

в 12-ти клас ходех с дъщерята на учителката ми по Механика.
Тъщата ми натряска 11 двойки в дневника за първия срок, щото много ме "харесваше" като зет! Мисля че това е национален рекорд!!!

в казармата стрелях с 122мм самоходна гаубица
возил съм се 30км в багажника на голф тойка със спортно окачване
слизал съм от третия етаж през балкона
участвал съм в побой 20 срещу 5 (бях от отбора на по малобройните

хапало ме е куче за дупето до кръв

стига толкова
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Като бях малка и нямах колело, а един съсед имаше едно балканче и аз супер много му се молих да ми даде 1 кръгне да направя...и тоя все не, не и не....и един ден вика, че ако седна в/У кофата за боклук...тая на улицата става дума
...ще ми го даде...и аз викам ми хубаво...и качвам се аз...сядам на ръба...а тоя седи и гледа...и както аз щастлива и доволна, че ще карам колело...и в тоя момент само правя....туппп....и айдее у кофата за боклук

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
err0r написа:Знам, че не съм единствен, ама все пак.... минавал съм през стълб, държащ светофар и съм убивал Голф 1.
Tука не си единственн, и аз съм го правил като млад

R.I.P Landikar
svetko написа:-Е.ал съм с негърка и китаика
виж, как ме подсети и аз да се разпиша в тая тема

само че аз негърки неколко (доволно, беше в Африка) но една от тях - без кондом

после всички тестове бяха ок де

познавам и един друг, който го е играл това (там му викат африканска рулетка), ама не е от форума

и да добавя:
Bogat-Beden написа:пътувал съм с кола 500 км (двете посоки де) за да видя момиче за пръв път наживо и да го направим същата вечер навън и в колата...![]()
също правено, ама мойто беше около 800-900 км в двете посоки, на връщане всеки момент очаквах да ми свърши газта (какво да се прави - гладни години), сипах некъде по средата на пътя за 7 лв. по спомени (половината на стотинки)

и трето, посред нощ, без фарове, в насрещното платно на магистрала Тракия, в участъка от детелината на Вакарел до бензиностанция ЕКО, за да си купим пиене в 3 посред нощ. (единия беше с пушка, едвам го убедихме да не влиза в бензиностанцията, а да изчака от вън)
- бяхме тръгнали до ЕКО-то, щото решихме че е най-близо да си купим пиене (дотук логично)
- в насрещното, щото е по-кратко, разби'ш ли

- в аварийната, щото сме имали акъл все пак някакъв останал (единия разправяше как трябва да сме в дясната лента - демек скоростната).
- без фарове, щото да не ни видят некои куки, разби´ш ли

Последна промяна emdless4 на 10 Юли 2008, 17:15, променена общо 2 пъти
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Тая тема се превръща в една от най-яките теми форева
:mhihi:

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
duh4e написа:
в осми клас запалих паркета в класната стая с една димка,
Абсолютно същото в 7-ми клас, затвориха обаче 3-тия етаж на даскалото, също пуснах пиратка в час! - съответно викнаха нашите!
Гасех тока на даскалото една вечер с цел да ни пуснат, не се усетиха от къде и ни пуснаха, цяло у-ще, на сл. ден пак реших да направя същото и слезнах в мазето, обаче имаше изненада - портиера

Скочих от 3-тия етаж на козирката - баща ми като разбра ме удари

Пуснах един дънер с братовчеда от една скала с цел да отрепем един кон долу в ниското - не можахме, коня само избяга, но като слезнахме ни чакаше собстевинка, не беше мнг добре за нас това

На 16г възраст бях вкаран в ареста, защото съм бил дясната ръка на Иво Карамански - ченгетата където дойдоха в нас ме заключиха но се смееха през цялото време, на тъпите полицай им трябваше 12ч и баща ми да дойде да разберат за тъпата си грешка! - съвпадение на имената и трите!
На 15г бях и пак изцепих на една - Искаш ли да си станем гаджета

В даскалото откраднахме касетофона с един съученик с цел тази по Английски да не ни пуска текстове на касетка, защото ни изпитваше, а ние нищо не разбирахме

В казармата ми мина коршум покрай каската, заради един идиот на стрелбите на Сливница!
Един от аверите ми в казармата се гръмна на караул в Суходол!
Точил съм бензин от МТЛБ в казармата заради капитана да му дам!
Седях цял ден при минус 24 градуса на вън в тъпата казарма!
През една нощ седях на средата на България под един мост, докато дойдат да ме приберат!
За това се сещам сега в момента!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Бях се напил на село в кръчмата преди бая години (като малък)дойде една патрулка за проверка и полицаите влязоха в кръчмата , мен ми се пикаеше - излязох качих се на капака на патрулката и се изпиках отгоре на покрива (пред поне 10 човека)
Изпикахме се преди време с един приятел в асансиора на Пловдивския Университет след като се ядосахме че ни скъсаха . (Асансиора беше на 1-вия етаж - влезнахме свършихме си работа и излезнахме). За който не знае асансиора е прозрачен.
Правили са ми свирка докато карам с над 180 км/ч и пуша масур !
Изпикахме се преди време с един приятел в асансиора на Пловдивския Университет след като се ядосахме че ни скъсаха . (Асансиора беше на 1-вия етаж - влезнахме свършихме си работа и излезнахме). За който не знае асансиора е прозрачен.
Правили са ми свирка докато карам с над 180 км/ч и пуша масур !
cable написа:
В казармата ми мина коршум покрай каската, заради един идиот на стрелбите на Сливница!
Един от аверите ми в казармата се гръмна на караул в Суходол!
Точил съм бензин от МТЛБ в казармата заради капитана да му дам!
Седях цял ден при минус 24 градуса на вън в тъпата казарма!
За това се сещам сега в момента!

Хапвам си
-2 кила месо
или
-12 варени яйца
или
-половин тава мусака
или
-15 кебапчета
или
-дузина толумби
или
-тенджера каварма
или
-2 кила пържени картофи заляти обилно с майонеза и кетчуп
като се събереме с един приятел ни готвят в казан
(за нужда рядко става въпрос,къде ходи всичко незнам
)
За пиене.....всички сме пиячи

-2 кила месо
или
-12 варени яйца
или
-половин тава мусака
или
-15 кебапчета
или
-дузина толумби
или
-тенджера каварма
или
-2 кила пържени картофи заляти обилно с майонеза и кетчуп
като се събереме с един приятел ни готвят в казан

(за нужда рядко става въпрос,къде ходи всичко незнам

За пиене.....всички сме пиячи

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
падал съм си на главата през перилата в училище докато се пързалм по тях- туп от едния етаж на другия- после се опомних чак в къщи, така и не разбрах как съм се прибрал.
след това- в резултат от горната случка:
- станах мн добър по математика и въобще със сметките.
палил съм кола опитвайки се да нагрея една запекла гайка- голямо гасене беше после...това пред очите на собственика!
шофирал съм чужда кола, която посмъртно не мога да платя с над 250 км/ч посред нощ на магистралата преди варна като преди това не съм спал 24 часа
скачал съм на бой въроръжен до зъби на 10 човека заради отрязано дърво (това в нетрезво състояние!)
след това- в резултат от горната случка:
- станах мн добър по математика и въобще със сметките.
палил съм кола опитвайки се да нагрея една запекла гайка- голямо гасене беше после...това пред очите на собственика!
шофирал съм чужда кола, която посмъртно не мога да платя с над 250 км/ч посред нощ на магистралата преди варна като преди това не съм спал 24 часа
скачал съм на бой въроръжен до зъби на 10 човека заради отрязано дърво (това в нетрезво състояние!)
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
принципно МТЛБто върви и на бенз,ма едва ли са му сипали ,та да се открадне!то мое да върви и на газ,водка и сичко що е с градус и октан!!
подсещате ме-с трима приятели откраднахме от артелната 6 кори яйца! не знам колко сме строшили по пътя ,ма ги омаахме за един ден! бъркани,печени,варени,на вестник,сурови,по панагюрски...!после леко фанахме ортикария ,ма поне се отядохме на яйца. личният ми рекорд е 18 броя за героя-бъркани!
подсещате ме-с трима приятели откраднахме от артелната 6 кори яйца! не знам колко сме строшили по пътя ,ма ги омаахме за един ден! бъркани,печени,варени,на вестник,сурови,по панагюрски...!после леко фанахме ортикария ,ма поне се отядохме на яйца. личният ми рекорд е 18 броя за героя-бъркани!