Един въпрос
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Navi_Bmw написа:Май е болен е от много тежка болест-казва се BMW!![]()
И тук сме доста такива.

Последна промяна GVT на 10 Юли 2008, 21:36, променена общо 1 път

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: Един въпрос
sun написа:Моля да изкажете мнение по моя въпрос.Имам приятел,с който съм от година и половина ,но живеем в различни градове.Не се виждаме много често,но той ми казваше,че всичко ще се промени ,когато си купи кола.Е вече е факт(БМВ),но....идва и проблема-не идва да ме види(а беше обещал,т.е. нищо не се промени).Сега дори ми каза,че въртял по цял ден колата ,пък не може да завърти да ме види мен
(разстоянието е около 100км.).Постоянно чете вашия форум(това не ми пречи,но не и когато не сме се чували цял ден и той реши,че форума е по-важен).Кажете ми аз ли съм в заблуда или този човек въобще не държи на мен(а е казвал,че за него съм много важна и държи много на мен)?
да дойдем ние да те видим тогава

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
sun написа:GVT написа:sun написа:Navi_Bmw написа:Май е болен е от много тежка болест-казва се BMW!![]()
И в какво се изразява тази болест?
Много много тежка болест,лек почти няма.Аз съм вече на 35 и не мога да се излекувам.
А симптомите са...?
Много са

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Симптомите са .... изпотяване,главоболие,повишен адреналин и нощно напикаване
!!!!!! Мислиш ли че форума на БМВ е мястото където да се разбираме ..... Проблема не е в колата тя не пречи .... нито пък това че чета форума.... Как можа да пишеш тук за това ?!!!!!!!!! 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
надушвам спам тема
както и да е Болеста е адски тежка,повали ли те веднъж,няма лечение!!!
единствения вариант е да се появи друга болест която да отслаби малко ефекта на наща,сещате се предполагам
тука идва проблема че синьо-бялата болест е много коварна и засенчва останалите болести
ама понякога и другите болести не са по-малко коварни за тва "хайманата" да си признава и да се вземе в ръце
п.с.: днеска спам ден се очертава
едит:я той си признал
айде са се оправяяйте по телефоните
Както се пееше в една песен:
"Телефон все ни свързва,телфон ни дели!..."

както и да е Болеста е адски тежка,повали ли те веднъж,няма лечение!!!

единствения вариант е да се появи друга болест която да отслаби малко ефекта на наща,сещате се предполагам

тука идва проблема че синьо-бялата болест е много коварна и засенчва останалите болести

ама понякога и другите болести не са по-малко коварни за тва "хайманата" да си признава и да се вземе в ръце

п.с.: днеска спам ден се очертава

едит:я той си признал

Както се пееше в една песен:
"Телефон все ни свързва,телфон ни дели!..."

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
като си помисля че и мойто слънце знае за форумаsun написа:Ето на какво са способни жените за малко вниманиеПредизвиках го,сега нека темата ми бъде заключена

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
metodi80 написа:Симптомите са .... изпотяване,главоболие,повишен адреналин и нощно напикаване!!!!!! Мислиш ли че форума на БМВ е мястото където да се разбираме ..... Проблема не е в колата тя не пречи .... нито пък това че чета форума.... Как можа да пишеш тук за това ?!!!!!!!!!
А сега де!?

metodi80 написа:Симптомите са .... изпотяване,главоболие,повишен адреналин и нощно напикаване!!!!!! Мислиш ли че форума на БМВ е мястото където да се разбираме ..... Проблема не е в колата тя не пречи .... нито пък това че чета форума.... Как можа да пишеш тук за това ?!!!!!!!!!
Мето,баце май те хванаха.

15 мнения
• Страница 1 от 1