Е34
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Е34
Здравейте, искам да си купя Е34 520 и намерих една 520 М20В20 в перфектно състояние, с клима, ВВС, черен, ГИ, изглежда много добре но ме притесняват тези неща:
1. Колко "слаб" е този мотор? Насочил съм се към М50 но тази кола е перфектна. Притеснява ме да не би да ми липсва мощност..... Не очаквам спортни постижения но все пак трябва да си дърпа....
2. Цената от 4600 на пръв поглед ми се видя висока но това е въпрос на преценка. Какво мислите?
3. Колата е нов внос което е и + и -, интересното е че на километража пише някъде около 100 -120 хил. и ако колата не беше толкова запазена бих се изсмял но колата свети
1. Колко "слаб" е този мотор? Насочил съм се към М50 но тази кола е перфектна. Притеснява ме да не би да ми липсва мощност..... Не очаквам спортни постижения но все пак трябва да си дърпа....
2. Цената от 4600 на пръв поглед ми се видя висока но това е въпрос на преценка. Какво мислите?
3. Колата е нов внос което е и + и -, интересното е че на километража пише някъде около 100 -120 хил. и ако колата не беше толкова запазена бих се изсмял но колата свети
Последна промяна barty на 10 Юли 2008, 9:11, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Висока е цената да!
М20 не е кой знае колко бавен, но все пак М50 е по-добре при всички случай!
Според мен изчакай някоя хубава М50!
М20 не е кой знае колко бавен, но все пак М50 е по-добре при всички случай!
Според мен изчакай някоя хубава М50!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- barty
- старши ентусиаст
-
Довечера ще ходя да и направя едно кръгче, да видя как върви и ще я снимам ако е измита че вчера беше прашна
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
много идва това 4600 за м20,тя тря да е препълнена с екстри 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Колега висока е цената. А иначе няма смисъл да ходиш да я пробваш как върви. Мога от сега да ти кажа че си е мъртвородена

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
M50 и то с Ванус ако е двойка иначе си е депресия особено с клима
За сравнение моята я взех за 5500лв,95 година на 147х.км. реални!!! с почти всички х3.
Потърси още ще намериш по-добра оферта

За сравнение моята я взех за 5500лв,95 година на 147х.км. реални!!! с почти всички х3.
Потърси още ще намериш по-добра оферта

- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
Re: Е34
barty написа:Здравейте, искам да си купя Е34 520 и намерих една 520 М20В20 в перфектно състояние, с клима, ВВС, черен, ГИ, изглежда много добре но ме притесняват тези неща:
И аз преди време гледах едно такова перфектно с ГИ и на малко километри, но цената беше 2800лв. Струват ми се много тия пари за М20.
Бързите риби изяждат бавните...
- barty
- старши ентусиаст
-
Не ми остана време да я карам тази кола но вие потвърдихте моето мнение че е слабичка и скъпа! Благодаря ви
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
OFF
Като ти чета темата и ми напомняш за saint_85, който също така питаше, питаше и като купи кола се изгуби... Някой колега да знае какво стана с него
Като ти чета темата и ми напомняш за saint_85, който също така питаше, питаше и като купи кола се изгуби... Някой колега да знае какво стана с него

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Аз преди 2 месеца си взех М20Б20 и мога да кажа цхе съм много доволен !!! Кой каквото си иска да приказва , аз нямам никакви проблеми и много и се кефя !!! Колата си върви много добре и е много запазена !!! И много хубаво вози !!! Аз си карам нормално и спазвам ограниченията и правилника, но и като подам повече газ си изпреварва добре ! Даже след 3500 - 4000об/мин. нещата стават доста сериозни ! Аз не съм състезател , пък и да бях - М50 ли ще карам
- ша са пукна от смях ! Ако толкова много бързам за гробищата и ако баща ми има бензиностанция , щях да си взема 540i или 750i !!! Нищо лично , просто изказвам моето мнение ! Така че колега , няма да сбъркаш ако я вземеш , само че ако можеш счупи малко цената ! Успех

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
И викаш харесва ти Е34 с М20 В20pantzer3 написа:Аз преди 2 месеца си взех М20Б20 и мога да кажа цхе съм много доволен !!! Кой каквото си иска да приказва , аз нямам никакви проблеми и много и се кефя !!! Колата си върви много добре и е много запазена !!! И много хубаво вози !!! Аз си карам нормално и спазвам ограниченията и правилника, но и като подам повече газ си изпреварва добре ! Даже след 3500 - 4000об/мин. нещата стават доста сериозни ! Аз не съм състезател , пък и да бях - М50 ли ще карам![]()
![]()
- ша са пукна от смях ! Ако толкова много бързам за гробищата и ако баща ми има бензиностанция , щях да си взема 540i или 750i !!! Нищо лично , просто изказвам моето мнение ! Така че колега , няма да сбъркаш ако я вземеш , само че ако можеш счупи малко цената ! Успех

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
slavianko написа:И викаш харесва ти Е34 с М20 В20pantzer3 написа:Аз преди 2 месеца си взех М20Б20 и мога да кажа цхе съм много доволен !!! Кой каквото си иска да приказва , аз нямам никакви проблеми и много и се кефя !!! Колата си върви много добре и е много запазена !!! И много хубаво вози !!! Аз си карам нормално и спазвам ограниченията и правилника, но и като подам повече газ си изпреварва добре ! Даже след 3500 - 4000об/мин. нещата стават доста сериозни ! Аз не съм състезател , пък и да бях - М50 ли ще карам![]()
![]()
![]()
Човека сигурно не е карал по-бързи коли ве кво толко...

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2