BMW Новини: Новата 7-ма серия видео; facelift 3-та серия

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Юли 2008, 16:59

Този път май БМВ крадоха от Лексъс, а не обратното, както е по традиция... На живо вероятно ще ми хареса повече...
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 12 Юли 2008, 14:06

:( незнам какво става с тези хора от БМВ.Те като 4ели променят имиджа на марката.Тази седмица хубава и на мен ми харесва,но просто не ми прилича на истинско БМВ.Няма никаква агресия,устременост ако не е ейнджал аис-а и ако нямаше кръглата емблема трудно бих се досетил че е БМВ наистина.Защо го правят.Пуснаха толкова джипове,комбита,СЕДАН-ХЕчБЕК ще излиза сега,а какво стана със спортната наклонност на марката,със цялата агресия която я имаше преди .Последния модел който истински ми харесяа е Е46 и разбира се Е92.
Така трябва да изглежда едно БМВ,а не като Майбах (нищо лошо за БАХА де).
Докато порше правят страхотни автомобили за писта и дрифт Бмв правят големи бъбреци.Немога да го разбера това.

Потребител
Аватар

Мнение от vazioo » 12 Юли 2008, 21:31

Колкото и да ме боли да го кажа, S класата е в пъти по красива от тоя 600h

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 13 Юли 2008, 20:23

vankata™ написа:Изображение

Новото BMW 7-ма серия на Червения площад в Москва

С уникално по рода си шоу, състояло се на Червения площад в руската столица Москва, немската компания BMW представи новото поколение на 7-ма серия. На церемонията присъстваха 400 важни госта от цял Свят.

За събитието, баварците бяха конструирали огромен пясъчен часовник, в чиято горна част се намираше автомобилът покрит със 180 000 топки, които постепенно падаха надолу и разкриваха луксозното возило.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

източник: autoblog.bg
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Юли 2008, 22:16

vazioo написа:Колкото и да ме боли да го кажа, S класата е в пъти по красива от тоя 600h

Ми то е нормално , ориганала да е по-добър от копието.Тия лексус уж са дъщерни на най-богатата авто фирма в света , пък от както правят лукс. лимузини , от тогава копират С класта , без въобще да се замислят :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от BigStorm » 14 Юли 2008, 13:06

не знам дали е тук мястото но някой може ли да ми каже какво точно означава фейслифт...в смисъл аз го разбирам като малки промение на дизайна (обновление), други двигатели но реших все пак да питам :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 14 Юли 2008, 13:54

BigStorm написа:не знам дали е тук мястото но някой може ли да ми каже какво точно означава фейслифт...в смисъл аз го разбирам като малки промение на дизайна (обновление), други двигатели но реших все пак да питам :)

facelift е само промени по дизайна, и то предимно по предницата, което следва и от названието.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 14 Юли 2008, 14:14

Poki написа:
BigStorm написа:не знам дали е тук мястото но някой може ли да ми каже какво точно означава фейслифт...в смисъл аз го разбирам като малки промение на дизайна (обновление), други двигатели но реших все пак да питам :)

facelift е само промени по дизайна, и то предимно по предницата, което следва и от названието.

Под facelift не бива да се разбира само промяна по дизайна! Тази дума в повечето случаи обединява дизайнерските промени по екстериора и интериора, но често при facelift се добавят нови двигатели или стари но с повишена мощност в продуктовата гама на дадения модел, нови трансмисии и т.н. Ето защо не трябва да свързвате facelift само с промени по външния вид на автомобила.
::: vankata™ :::

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 14 Юли 2008, 21:10

Извинявам се тогава за грешната информация, която съм дал.

Предишна

Назад към Основен Форум