BMW Новини: Новата 7-ма серия видео; facelift 3-та серия
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Този път май БМВ крадоха от Лексъс, а не обратното, както е по традиция... На живо вероятно ще ми хареса повече...
Never mistake motion for action...
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М

Така трябва да изглежда едно БМВ,а не като Майбах (нищо лошо за БАХА де).
Докато порше правят страхотни автомобили за писта и дрифт Бмв правят големи бъбреци.Немога да го разбера това.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
vankata™ написа:
Новото BMW 7-ма серия на Червения площад в Москва
С уникално по рода си шоу, състояло се на Червения площад в руската столица Москва, немската компания BMW представи новото поколение на 7-ма серия. На церемонията присъстваха 400 важни госта от цял Свят.
За събитието, баварците бяха конструирали огромен пясъчен часовник, в чиято горна част се намираше автомобилът покрит със 180 000 топки, които постепенно падаха надолу и разкриваха луксозното возило.
източник: autoblog.bg
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vazioo написа:Колкото и да ме боли да го кажа, S класата е в пъти по красива от тоя 600h
Ми то е нормално , ориганала да е по-добър от копието.Тия лексус уж са дъщерни на най-богатата авто фирма в света , пък от както правят лукс. лимузини , от тогава копират С класта , без въобще да се замислят

BigStorm написа:не знам дали е тук мястото но някой може ли да ми каже какво точно означава фейслифт...в смисъл аз го разбирам като малки промение на дизайна (обновление), други двигатели но реших все пак да питам
facelift е само промени по дизайна, и то предимно по предницата, което следва и от названието.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Poki написа:BigStorm написа:не знам дали е тук мястото но някой може ли да ми каже какво точно означава фейслифт...в смисъл аз го разбирам като малки промение на дизайна (обновление), други двигатели но реших все пак да питам
facelift е само промени по дизайна, и то предимно по предницата, което следва и от названието.
Под facelift не бива да се разбира само промяна по дизайна! Тази дума в повечето случаи обединява дизайнерските промени по екстериора и интериора, но често при facelift се добавят нови двигатели или стари но с повишена мощност в продуктовата гама на дадения модел, нови трансмисии и т.н. Ето защо не трябва да свързвате facelift само с промени по външния вид на автомобила.
::: vankata™ :::
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2