Ценете и уважавайте човека до себе си!
Модератор: Общи модератори
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....о-о-о-о повярвай- възрсата е от значение! като станеш на 30 ти ГАРАНТИРАМ (ако не съм прав- ела и ми се изплюй в лицето!) че няма да си на тоя акъл! леле-е-е-е-е-е-е-е-е-е неква женка да те разиграва! 10-страници тема да се обясняваш- абе човече- слез на земята! на тая кво?!?! да не би цепката да и е хоризонтално???? кво е толкова повече, че чак такива салтанати до земята й правиш???? колкото повече тичаш след една п**** толкова повече ти се дърпа и те прави жалък!
Възрастта е от значение. Една мацка на място, никога няма да ти прави проблеми, за такива простотии за каквито казваш, че ти се цупи. За какво си даваш парите и дали ще си купиш еди си какво, познай на кого е работа
Като си свиете гнездо - тогава може да ти бучи. За 5 месеца и да ти се лигави по тоя начин, да те разиграва като пудел... Ама то човек, ако не го сритат не се усеща. Споко и аз съм бил като теб и то не един и два пъти. Всеки следващ път реагирам все по-адекватно и мъжки. Давай и ти.. вярваме в теб 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
alexand написа: Всеки следващ път реагирам все по-адекватно и мъжки. Давай и ти.. вярваме в теб

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Най добре от любовта лекуват чичовците ми - Джак , Джим Бим , Грантс , Джонката и него да не го забравя.
Две теи вечери кат излезнеш и се утешиш в половин шише алкохол и по друг начин гледаш на нещата вече

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Много си лесенLuBo1 написа: се утешиш в половин шише алкохол ..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Най-добрата утеха е, както казва сегашната ми приятелка (ако била мъж де), е да хванеш от онея намазаните, облечени, гримирани, със самочувствие до небето и да ги лашкаш "до смърт" след това им омазваш физиономията и ги пращаш да пасат у някое поле...
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
alexand написа:Най-добрата утеха е, както казва сегашната ми приятелка (ако била мъж де), е да хванеш от онея намазаните, облечени, гримирани, със самочувствие до небето и да ги лашкаш "до смърт" след това им омазваш физиономията и ги пращаш да пасат у някое поле...
И на другия ден кат се събудиш осъзнаваш че в портмонето вместо пари има само бележки

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
В туй е майсторлъка 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
LuBo1 написа:Най добре от любовта лекуват чичовците ми - Джак , Джим Бим , Грантс , Джонката и него да не го забравя.Две теи вечери кат излезнеш и се утешиш в половин шише алкохол и по друг начин гледаш на нещата вече

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Като го цених и уважавах си дадох колата да я използва и си я получих в последствие в неузнаваем вид...на войнишка каска приличаше...еб*м ти и жени еб*м ти и све... 

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- for ever bmw
- Потребител
-
Не само , че всеки е минал, но за съжаление ще продължават да минават от там всички. Това е на принципа да се опарим, за да не пипаме повече. Не мисля, че има нормален човек, който да не го е изживял.
Ако това те успокоява не си първия, няма да си и последния.
Ако това те успокоява не си първия, няма да си и последния.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
alexsch написа:....о-о-о-о повярвай- възрсата е от значение! като станеш на 30 ти ГАРАНТИРАМ (ако не съм прав- ела и ми се изплюй в лицето!) че няма да си на тоя акъл! леле-е-е-е-е-е-е-е-е-е неква женка да те разиграва! 10-страници тема да се обясняваш- абе човече- слез на земята! на тая кво?!?! да не би цепката да и е хоризонтално???? кво е толкова повече, че чак такива салтанати до земята й правиш???? колкото повече тичаш след една п**** толкова повече ти се дърпа и те прави жалък!

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d