контрол-модул климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- nedkogusev
- Потребител
-
контрол-модул климатроник
става въпрос за контрол-модула за климатроника, където се намира отдоло под компа, представлява една платка в една кутия. някои знае ли колко струва един нов.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
не ти знам проблема, ама поизчети повечето теми за климата на е36, та дано успееш да си го оправиш, щото това доколкото знам е яко цифра...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
GVT написа:И преди да влезеш в магазина си вземи успокоителниБегай да си купиш втора ръка и си готов.
Ако е това, което си мисля, и смяната на едно кондензаторче ще му свърши работа

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
Виж тази тема. Линкнал съм ти направо втората и страница, където са снимките на платката и кондензаторчето, но я прегледай от началото. Виж и в търсачката на търсене на "климатроник" и "кондензаторче" - ще ти излязат много други теми. Това с кондензаторчето е доста често срещан проблем при е36 и има доста писано по темата. Успех!
Виж тази тема. Линкнал съм ти направо втората и страница, където са снимките на платката и кондензаторчето, но я прегледай от началото. Виж и в търсачката на търсене на "климатроник" и "кондензаторче" - ще ти излязат много други теми. Това с кондензаторчето е доста често срещан проблем при е36 и има доста писано по темата. Успех!
someone написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20980&postdays=0&postorder=asc&start=15
Колегата пита за съвсем друго нещо.

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Re: контрол-модул климатроник
nedkogusev написа:става въпрос за контрол-модула за климатроника, където се намира отдоло под компа, представлява една платка в една кутия. някои знае ли колко струва един нов.
Номенклатурен номер : 64118391512
Описание : БЛОК КЛИМАТИК
Ед.цена (с ДДС) : 597.12 BGL
9 мнения
• Страница 1 от 1