Съгласни ли сте в Б-я да бъдат разположени ракети на САЩ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще позволите ли разполагането на ракети на територията на България?

Не, ще изляза да протестирам, това е опасно за България
68
50%
Да, защо не, така се чувствам по-сигурен
17
13%
Не ми пука, от мен така или иначе нищо не зависи
50
37%

Общо гласове : 135
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 09 Юли 2008, 18:39

Протести да има е важно :idea: Къде бяхте преди 55 години, когато се разполагаха руските войски и ракети в БГ :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 09 Юли 2008, 19:50

ditko1 написа:
Предпочитам руски доказали се оръжия

Опази боже, след като избухна чернобил се оказа, че главният инжинер(Анатоли Диятлов) е имал още провали с ядрена подводница. Отделно Курск добре, че не гръмна. Руснаците да си играят само с водката, че са се доказали много. Що се отнася за ядрени оръжия, използва ли се отразява се на целият свят...

ACCELERATOR мисля, че трябва да напишеш друга анкета. Защо след като ни ебават майката сегашното правителство и толкова се осра БСП, пак има симпатизанти на БСП и пак ще влезнат във другото правителство и пак ще сме на същото дередже. От това повече страдаме.. Защото ако има ядрен взрив ще страдаме няколко минути, а така страдаме цял живот.

Ти май обърка темата. :roll: :) Аз говорих за зенитни ракети ти говориш за подводници. Когато ми дадеш алтернатива на тези оръжия признати от НАТО за най-добрите в света, тогава може пак да поспорим в тази тема:
С300
От 40 до 50 секунда можеш да видиш, тест при който втората ракета гони първата, не им е зададен един и същи курс защото втората излиза под друга траектория, а тя не е крилата.
С400
Бук M... нещо си(тоест последния модел, защото има 5-6)
Тор М1
А тук на 2:20 можеш да видиш попадение на зенитна ракета, но нямам представа от кой вид, може би някой от тези който изброих ще да е.
Когато излезе американска алтернатива на тези ракети може пак да спорим, но за сега няма смисъл, защото разликите не са малки, а огромни в полза на Русия. Колкото до подводниците информативно да ти кажа, че имат още най-малко 10 вида подводници, едната която може да си чувал е "Акула"(най-голямата в света), ако настояващ ще ти кажа още видове. Ако цялата система на руснаците беше такава каквато си мислиш всичките им реактори, който въобще не са малко, щяха да гръмнат включително и нашия и още няколко по света, странно ЗАЩО ли не са гръмнали ? Също така е странно как само 1 подводница ще потъне ?Когато първата стока излезе дефекта, то всяка следваща излиза дефектна, но тук не личи ? Чернобил не е гръмнал просто така, ако се зачетеш ще разбереш че е извършвано изпитанието и че до аварията е допринесла и човешка грешка.
Хората се учат от грешките си, американците също са имали не малко провали, но влизаме в дълбоки води. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 09 Юли 2008, 20:41

НЕ!
Сусама Бил Гладен ще вземе да дойде да разреди хотелите по Черноморието, блоковете из софийско /ето как ще се справим с пренаселяването на столицата/ и гърмежите от Челопечене, ще ни се сторят като конфети за рожден ден :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега сериозно, наистина съм против, по ред причини някои, от които са казани и от други колеги! ;)
Колкото по-далече от Америка, толкова по-добре :P
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 09 Юли 2008, 21:27

Да идватттт, ама с повече ракети! :mhihi: Ша ги избием и повече военна техника за нас. :mhihi: Няма майтап, винаго ма е било яд, дето са ни рязнали насправедливо от южната граница. Представете си, ако не бяха, колко по-отворени щяхме да бъдем към света, държава с речна, морска и океанска граница. :twisted:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 09 Юли 2008, 21:38

Не съм съгласна да има разположени ракети на Щатите у нас, НИТО ДА СЕ РАЗДАВА ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА НА ТОЯ И ОНИЯ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Юли 2008, 21:50

acer написа:Да идватттт, ама с повече ракети! :mhihi: Ша ги избием и повече военна техника за нас. :mhihi: Няма майтап, винаго ма е било яд, дето са ни рязнали насправедливо от южната граница. Представете си, ако не бяха, колко по-отворени щяхме да бъдем към света, държава с речна, морска и океанска граница. :twisted:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: верно е че ще ги умориме за нула време :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Юли 2008, 22:25

пак се мъчим да оправим политиката,без тя да иска това
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 10 Юли 2008, 0:00

Да идаат. Имам едно местенце, към Сочи гледа и е с преобладаващи западни /попътни/ ветрове. За цената ще се разберем....може заменка за нещо в NY

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.............

Мнение от Тоо Cool » 10 Юли 2008, 0:48

Алелелел.....какви мъдри мисли прочетох...с такива като вас философи мисля след максимум 3 години минималната работна заплата в булгаристан ще поне 3000 евро-гениални сте!!!!! rever, мишо, май не си много в час кое как е в света на стратегическото въоръжаване и на противоракетната отбрана! Не ми се занимава сега да ти обяснявам какво точно си объркал, какво не знаеш и за какво дори не си и чувал, но за да не се излагаш в бъдеще-подводниците с натовско наименование клас "Акула" не са най-голенмите на света! Това са нападателни атомни подводници от класа на американските "Сийулф". Най-големите (153 метра дължина, двоен корпус, 22 броя ракети SS-N-20 и т.н.) са руските подводници клас "Тайфун" (може би имаш впредвид руското им наименование, което наистина е "Акула", но кой ти ползва руски и български :puke: в днешно време? :mhihi: :mhihi: :mhihi: ). Те обаче са само шест броя като четири от тях не са в оперативна годност да плават камо ли да изпълняват бойни задачи. Американският еквивалент на "Тайфун" са подводниците клас "Охайо", от които има произведени точно 18 броя-последната е подводницата "Луизиана" и е проивездена през 1997г.....не ми се занимава в момента (щото си пия :idea: ) да ти обяснявам недостатъците на ракетните системи, които си изброил по-горе и осбено на ЗРК "Бук".......остарелият вече американски комплекс "Усъвършенстван Хок" го превъзхожда неколкократно.......
Колкото до ракетите- Госпожи, госпожички и господа, не разбрахте ли вече, че Америка прави каквото си поиска, когато го поиска и по какъвто и да е начин! Така ще бъде и за в бъдеще, свиквайте! От вашите и от моите писания полза няма...... :dunno:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Юли 2008, 1:34

Че САЩ е n1 няма спор, cool, но за в бъдеще нищо не се знае, като ви гледам американците вървите по интертно самочувствие, да не ви изиграе лоша шега? Сериозното ми мнение е, че не ни трябва да имаме нищо общо с американците.
И към то коол, вие там нямате ли си достатъчно жълтури и сеньорити да ги цъкаш тях, ще ти е по-лесно, няма да се мъчиш да пишеш на български, току виж владеш по-добре ирогрлифите. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 10 Юли 2008, 1:44

III световна чука на вратата

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юли 2008, 2:11

acer написа:Че САЩ е n1 няма спор, cool, но за в бъдеще нищо не се знае, като ви гледам американците вървите по интертно самочувствие, да не ви изиграе лоша шега? Сериозното ми мнение е, че не ни трябва да имаме нищо общо с американците.
И към то коол, вие там нямате ли си достатъчно жълтури и сеньорити да ги цъкаш тях, ще ти е по-лесно, няма да се мъчиш да пишеш на български, току виж владеш по-добре ирогрлифите. :mhihi:
:mhihi: :mhihi: Мдааа няма империя която рано или късно да не падне :roll: Дано не ни повлекат с тях,шо да им понасяме негативите на арогантното им собственическо поведение,при положение че НИЩО не печелим...(изключвам управляващята ни тиня :puke: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 10 Юли 2008, 2:19

Дано не ни повлекат с тях

Е на къде повече от сега да пропадаме. Дупки, корупция, бедност през месец изправяне на джанти :mhihi: дано не става по зле от сега.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: .............

Мнение от rever » 10 Юли 2008, 6:16

Тоо Cool написа:Алелелел.....какви мъдри мисли прочетох...с такива като вас философи мисля след максимум 3 години минималната работна заплата в булгаристан ще поне 3000 евро-гениални сте!!!!! rever, мишо, май не си много в час кое как е в света на стратегическото въоръжаване и на противоракетната отбрана! Не ми се занимава сега да ти обяснявам какво точно си объркал, какво не знаеш и за какво дори не си и чувал, но за да не се излагаш в бъдеще-подводниците с натовско наименование клас "Акула" не са най-голенмите на света! Това са нападателни атомни подводници от класа на американските "Сийулф". Най-големите (153 метра дължина, двоен корпус, 22 броя ракети SS-N-20 и т.н.) са руските подводници клас "Тайфун" (може би имаш впредвид руското им наименование, което наистина е "Акула", но кой ти ползва руски и български :puke: в днешно време? :mhihi: :mhihi: :mhihi: ). Те обаче са само шест броя като четири от тях не са в оперативна годност да плават камо ли да изпълняват бойни задачи. Американският еквивалент на "Тайфун" са подводниците клас "Охайо", от които има произведени точно 18 броя-последната е подводницата "Луизиана" и е проивездена през 1997г.....не ми се занимава в момента (щото си пия :idea: ) да ти обяснявам недостатъците на ракетните системи, които си изброил по-горе и осбено на ЗРК "Бук".......остарелият вече американски комплекс "Усъвършенстван Хок" го превъзхожда неколкократно.......
Колкото до ракетите- Госпожи, госпожички и господа, не разбрахте ли вече, че Америка прави каквото си поиска, когато го поиска и по какъвто и да е начин! Така ще бъде и за в бъдеще, свиквайте! От вашите и от моите писания полза няма...... :dunno:

Бук има много модификации особено от към ракетите, за това написах последен модел за справка - хората свалят старите ракети и слагат модерни ракети на старото тяло. Разбираш ли какво ти говоря... :) Или ти си мислиш че там стоят още 30 годишни ракети ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Американците наименования не ме интересуват, аз гледам собствениците какво име са сложели, пък ти ако искаш и питон и викай. :) И Какви са тези ракети сс-н-20, аз не съм от КГБ, една "Акула", казано на български носи 20 междуконтинентални балистични ракети с незнам си колко ядрени глави, а знаеш ли каква ще е картинка, ако започне да стреля ? - Грозна. :) Тая подводница е направена да крие ракети, а не да се бие с други и да прави някакви масирани офанзиви, даже няма нужда да плава далекобойноста на тези ракети е....:mhihi: петцифрено число в км - виш си архивите! :) За тази работа има други подводници!
Колкото до тоя Хок, айде няма да му казвам спецификациите му, защото това неколкократно(ама как звучи само а ?) превъзходство да не се обърне срещу Хока. :mhihi: - Виш си пак добре архивите. Но, как хубаво ми сравняваш базовия модел.... но за твое огромно съжаление Бук има толкова модификации колкото писалите тук, взети заедно нямаме толкова пломби. Последната мисля че беше преди няколко години и е способна да свали всичко познато до този момент от небето. Включително и.. ония невидимия.:mhihi: Обнови си информацията.
Да... да задължително искам да кажеш нещо и за другите пълните им недостатъци - да ето аз виждам един от тука - хубави ви са, ама не са американски. :mhihi: Коментирай ги онези горе хубаво, а като за десерт съм ти оставил:
Оса- (последна модификация)
Урал - (последна модификация)
Давай, че да почвам и аз имам да коментирам реални събития от Ирак със заблудени томахоци, как простите иракчани заблудиха десетки ракети струващи колкото... цената не е за казване, мамата си трака. :mhihi: Защото руснаците когато са правили ракети Кенеди още се е чудил от къде да се сдобие с новоизлезлите руски оръжия за да ги "изучат" умните ни американци. Но давай чадо господне, аз имам много да пиша - пестя за го по-напред. :mhihi:
Едит: А ти другия път като пишеш гледай клипчетата, аз за такива като тебе ги слагам на клипа на Тор-м1 към края се вижда как поразяват една ракета 3 пъти! Бук превъзхожда Тор-м1, снабден със съвременни руски радари, засича и сваля всичко - "попадимоста" му е 99% и някакви десети, за всички летателни апарати! Да не ти казвам че разните им Ф16 се свалят и със старите 30 годишни зенитни ракети, сегашните нови модификации са от класа на летателни апарати който още не са излезли - защото многото тестове черно на бяло показват че руските радари засичат всичко! Сегашните зенитни ракети са само и единствено за балистични ракети, засича всички познати летателни обекти и сега целта е само към ракетите и много тестове доказват че справят повече от добре.
И следващия път като се опиташ да плюеш най-добрите зенитни ракети, а именно Бук, си купи един вестник и виш, че СССР се разпадна, вече е Русия която от 10 години си модернизира масово оръжията! И същата притежава най-добрите зенитни ракети в света - не ти се вярва ама... сори батевото, хората през 3 месеца правят тестове и до сега неуспешен опит нямат, пък ти ми говори още за Хок. :) Щях да забравя на всичкото отгоре притежават и най-добрите балистични ракети. :mhihi: но аз те слушам продължавай да ме размиваш. :)
П.п А кой е този "Мишо". :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Re: .............

Мнение от ka4i » 10 Юли 2008, 10:24

Тоо Cool написа:Алелелел.....какви мъдри мисли прочетох...с такива като вас философи мисля след максимум 3 години минималната работна заплата в булгаристан ще поне 3000 евро-гениални сте!!!!! rever, мишо, май не си много в час кое как е в света на стратегическото въоръжаване и на противоракетната отбрана! Не ми се занимава сега да ти обяснявам какво точно си объркал, какво не знаеш и за какво дори не си и чувал, но за да не се излагаш в бъдеще-подводниците с натовско наименование клас "Акула" не са най-голенмите на света! Това са нападателни атомни подводници от класа на американските "Сийулф". Най-големите (153 метра дължина, двоен корпус, 22 броя ракети SS-N-20 и т.н.) са руските подводници клас "Тайфун" (може би имаш впредвид руското им наименование, което наистина е "Акула", но кой ти ползва руски и български :puke: в днешно време? :mhihi: :mhihi: :mhihi: ). Те обаче са само шест броя като четири от тях не са в оперативна годност да плават камо ли да изпълняват бойни задачи. Американският еквивалент на "Тайфун" са подводниците клас "Охайо", от които има произведени точно 18 броя-последната е подводницата "Луизиана" и е проивездена през 1997г.....не ми се занимава в момента (щото си пия :idea: ) да ти обяснявам недостатъците на ракетните системи, които си изброил по-горе и осбено на ЗРК "Бук".......остарелият вече американски комплекс "Усъвършенстван Хок" го превъзхожда неколкократно.......

:ok: Освен, че си ми симпатичен си и прав.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата