поучително филмче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

поучително филмче

Мнение от steeN » 08 Юли 2008, 15:25

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 08 Юли 2008, 15:27

:yes: :bowdown:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 08 Юли 2008, 15:41

Navi_Bmw написа::yes: :bowdown:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 08 Юли 2008, 23:48

абсолютно !!! :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is-ка S50
Мечтае да кара: E24 Alpina

!

Мнение от SBS_318ti » 09 Юли 2008, 0:03

"Good drivers,Just drive!" Това е абсолютно правилно! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
ИзображениеИзображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: !

Мнение от Веселин|Василев » 09 Юли 2008, 0:09

SBS_318ti написа:"Good drivers,Just drive!" Това е абсолютно правилно! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Тва ше си го сложа в подписа-много е вярно!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 09 Юли 2008, 1:30

Много истина има в това филмче... :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Юли 2008, 8:14

а добрите пиячи само пият или и мезят :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 09 Юли 2008, 20:38

Мамо,излязох с приятели. Отидох на един купон,и си спомних какво ми каза преди да изляза: "Недей да пиеш ако ще караш." Затова, пих еднин спрайт. Почувствах се горда със себе си за това,че послушах съвета ти,и за разлика от много мои приятели бях трезвена!! Направих своя избор,и твоите думи бяха свещенни за мен. Когато купона свърши,хората започнаха да се качват по колите си,пияни. Аз се качих в моята със сигурнустта че съм в състояние да карам. Тогава Мамо,неможех дори да си представя какво ме очаква.Нещо неочаквано... Сега съм тук,просната на земята и чувам полицайте да говорят "момчето което се блъсна в тази кола е пияно". Мамо,гласовете са толкова далечни..! Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача. Мога да чуя и докторите "момичето няма да издържи". Сигурна съм мамо,че момчето което ме блъсна,не е искало да ме рани.Но защо...?! Той е пил, а аз трябва да умра. Защо живота е толкова несправедлив Мамо? Защо хората го правят,знаейки че могат да заличат толкова човешки животи..! Болката ми в момента е огромна,все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо,кажи на сестричката ми да не се плаши,кажи на Татко да бъде силен. И моляте,отиди при момчето,и му дай съвет,както даде на мен. Може би ако неговите родители му бяха казали,сега щях да съм жива мамо! Дъхът ми отслабва все повече и повече,и започвам да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега мамо,докато съм тук на земята,умираща. Исках да ти кажа толкова неща,Обичам те мамо, Обичам те толкова много! Обещавам да те пазя,да бъда твоя ангел,и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо.
Тези думи са написани от жорналистката която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало,момичето е шепнело тези думи.

някойми го прат това в скайпа .. и викам да споделя

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 11 Юли 2008, 18:27

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Юли 2008, 19:06

Вярно е това...
Човек,когато кара,независимо дали е с вратите напред или нормално,трябва само и единствено това да прави... :confused:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 11 Юли 2008, 19:16

map13 написа:Мамо,излязох с приятели. ...........

Много тъжно но за съжаление това е действителността в нашета скапана държава

селянина с колелото
Аватар
Кара: тролей
Мечтае да кара: влак

Мнение от b0k0 » 11 Юли 2008, 19:17

за клипчето - мн добро..
за мнението на map13 - направо ме разби това..
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Юли 2008, 19:46

map13 написа:Мамо,излязох с приятели....

мда, живота не е честен, но това е друга тема ...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 11 Юли 2008, 20:00

Винаги съм си мислил...когато човек седне зад волана, каква друга работа има освен да шофира?!?!?
Много голям процент от хората се качват зад волана само за да се закарат от едно място на друго, мислейки за хиляди други неща, но не и затова, че е зад волана и че носи отговорност, и че не е сам на шосето.
Преди няколко дни се прибирах от стената на язовир Искър и мислех за това какви части трябва да си купя от Дару, некви чарколяци за компютъра в къщи, ей такива глупости...в един момент се хванах, как залисан в тъпите си размисли сека завой, едва не излязох от пътя на друг завой...изобщо не бях забелязал в огледалото колата появила се зад мен...Та в един момент си казах, че трябва да спра да мисля за глупости и да си гледам волана, пътя и колата и тогава започнах да карам нормално мислейки за това, което правя в момента, а именно да шофирам!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Следваща

Назад към Извън Темата