Съгласни ли сте в Б-я да бъдат разположени ракети на САЩ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще позволите ли разполагането на ракети на територията на България?

Не, ще изляза да протестирам, това е опасно за България
68
50%
Да, защо не, така се чувствам по-сигурен
17
13%
Не ми пука, от мен така или иначе нищо не зависи
50
37%

Общо гласове : 135
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 09 Юли 2008, 15:26

Още при първия по-сериозен конфликт, първото нещо, което ще изгърми са тези „прихващащи“ ракети. Ей така, превантивно. Дали ще се стигне до нещо по-сериозно - едва ли, защото големите ги е страх от такъв конфликт. Но ние ще си го отнесем първи.

А колкото до селата около базите - пука ми за тях. Пука ми, че 100 американски войници щели да си харчат джобните в селата за мляко. Това ли е приносът за Българската икономика?! И на каква цена е той? Ракетни бази! Като ще ми говорите за принос - защо не дойде тук някоя американска компания да открие 100 000 работни места, и да плаща средна работна заплата по $3000 на месец? Ето на това му викам аз принос, а не, че американския войник си купувал дъвки от селския нармаг, и чукал български к**ва... :roll:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Юли 2008, 15:40

и с ракети и без ракети некой може да ни земе за цел!!така че по-добре с тех...!и не зависи от нас -наистина...вече!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 09 Юли 2008, 15:46

нека турат повече белкем гръмнат та да изчистят тая сган да видим после мафията от кого ще взима ще умрът и те мама им мафия :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 09 Юли 2008, 15:56

Добре де, как от поляците зависи, а от нас - не?!
Как поляците могат да се опънат, и да принудят САЩ да търсят друга страна за плановете си, а ние - не?!
Как поляците могат да се пазарят, да отстояват позициите си, а ние лижем гъзове, оправдаваме се, че нищо не зависело от нас, и раздаваме най-големия орден на страната - „Стара планина“, на човек, който освен, че с нищо не го е заслужил, ами и не помни дали е бил в страната ни, и кога?!

Баси и овцете сме! Затова ни е такава държавата, защото „нищо не зависи от нас“. Почвам да се замислям сериозно дали си заслужава да оставам в тази страна, в която всеки си гледа канчето, и на никой за нищо не му пука.
Да не говорим, че до 20-30г 50% от населението на Бг ще са цигани или турци. И то не за друго, ами защото политиката на правителството ни е такава - отглеждат си ги, защото после срещу 50лв тези хора гласуват за когото им кажеш. Докато на обикновения българин НЕ МУ ПУКА, защото нищо не зависи от него. Да ви питам тогава, пак ли няма да ви пука?
:roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 09 Юли 2008, 16:02

Не си заслуажава ;)
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 09 Юли 2008, 16:08

Предпочитам на наша територия д аняма нищо свързано с американското правителство, по-спокойно ще спя. Сега щатите просто си търсят "другарче" от Европата, тъпите Американци, нямат работа в Европа. Да си ходат там зад големия гьол и да си вардят къщурките от ураганите ида си слушат циганска музика (разбирай нИгърски рап) и да си траят. Дееа и тъпите копелета

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 09 Юли 2008, 16:19

ACCELERATOR написа:Още при първия по-сериозен конфликт, първото нещо, което ще изгърми са тези „прихващащи“ ракети. Ей така, превантивно. Дали ще се стигне до нещо по-сериозно - едва ли, защото големите ги е страх от такъв конфликт.

Аха... значи взривяването на една-две военни бази не го броиш за "сериозен конфликт", така ли? :) Пак ще кажа, стигне ли се до там, вече ще е без значение.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 09 Юли 2008, 16:26

Ако действително САЩ слагаха тези ракети заради Иран, те щяха да са във Саудитска арабия, Ирак или Турция. Вижда се че искат нещо да са по-близко и до Русия... което е глупаво! Иранските ракети ще ги спрат най-бързо и ефективно когато не са набрали скорост и аз лично не искам тука 10 ракети... Иран като изтреля 11 ракети какво правим ние тука, пием студена вода ? А шанса за попадение на тези американски ракети не е 100% ! Най-добрите зенитни ракети във света са руските, има още много хляб да ядат американците докато ги стигнат, за това нека купят от тях 10 ракети и така да идват, аз американски съмнителни системи неща - пропуснали една ракета голям прас... във САЩ има още прихващи ще я хванат, да ама ние ще го ядем. Защо руснаците могат да си слагат про системите в Русия, а американците се пазят от хиляди километри ? Европа не е Африка, има много богати държави който имат стотици зенитни ракети, обучен персонал и т.н...включително и ние(да не повярва човек). Ще ми пазят Европа с 10 ракети.. аре да ходят в Зимбабе да си слагат ракетите... да пазят Африка..

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Юли 2008, 16:56

много сте далекогледи.

да идват. смутни времена се задават за българия. и няма да дойдат отвън. колкото повече ред и дисциплина има (а американските бази поне това имат) - толкова по-големи шансове имаме да оцелее инфраструктурата и гражданския мир.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 09 Юли 2008, 17:00

Та да не говоря празни приказни ето:
http://youtube.com/watch?v=Fgs8F_PBYaM
Предпочитам руски доказали се оръжия, че разните им невидими стелчета са ясно видими и ги засича и сваля! Така че от Иран ние имаме защита! никакви 10 американски боклуци не ни трябват, не знам кой е гласувал че ще се чувства по-сигурен, но шанса ние да се предпазим от ирански ракети е огромен, друг е въпроса защо трябва да ставаме цел на 3-та държава заради 10 боклука ? Те поне барем да бяха 1000 че да има защо... ами заради 10 американски боклуци ще на целят ядрени оръжия, аз ще протестирам, ако решат да ги слагат!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 09 Юли 2008, 17:06

alx написа:много сте далекогледи.

да идват. смутни времена се задават за българия. и няма да дойдат отвън. колкото повече ред и дисциплина има (а американските бази поне това имат) - толкова по-големи шансове имаме да оцелее инфраструктурата и гражданския мир.

Ред и дисциплима ? На 1 километър около американската база няма да може пиле да хвръкне, камо ли български войник да влезе. Защо американците отказаха на руснаците, ако сложат ракетите с полша и чехия, но там да има руски офицери ?? Защо не се съгласиха ? Веднъж разположена тук такава база, тя ще си остане вовеки и рано или късно ще стани цел на някой! А шанса да уцелят ТОЧНО базата е минимален.. ако се целят във Варна, може ракетата да уцели Пловдив, все пак Иранските ракети не са топол.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Юли 2008, 17:24

rever написа:Ред и дисциплима ?

гледаш във грешната посока... прочети пак какво съм написал. два реда е...
алекс
трабант 601с
разни други возила

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 09 Юли 2008, 17:44

Никакви посрани мирикански ракети тук! Защо беше написано вече в темата.
Да допълня за наивниците дето си мислят,че хамериканците ще пазаруват нещо по селата и тнт ХОЛИ ШИТ!!! В Германия в град Хайделберг,ако не бъркам,е най-голямата американска база в Европа и знаете ли какво,всичко си доставят от САЩ,всичко! Базата е държава в държавата,а вие се надайте да допринесат нещо за икономиката на България. :mhihi: :evil:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 09 Юли 2008, 18:08

Помня, че 90г, когато баща ми ходеше в Германия, в Мюнхен за по-точно да докарва коли, казваше, че има квартал, дефакто град в града. Който е заграден с огради и всичко останало, с охрана и т.н., всичко вътре си е американски стандарт, къщи, улици, осветление, паркове, магазини, дори се пазарува с долари. Там живеят само и единствено американци и американски поданици. Влизал е вътре, защото имаше позната, живееща там. Не помня, точно за какво ставаше дума, какво са работели, ама и тук ще си стане същото по всяка вероятност, то от една страна няма лошо, ама от друга, ставаме враг на всички врагове на Американците, ако си сложат ракетите тук. То който и да си ги сложи, ставаме враг на неговите врагове, ама америка има повече от всеки друг май :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 09 Юли 2008, 18:10

Предпочитам руски доказали се оръжия

Опази боже, след като избухна чернобил се оказа, че главният инжинер(Анатоли Диятлов) е имал още провали с ядрена подводница. Отделно Курск добре, че не гръмна. Руснаците да си играят само с водката, че са се доказали много. Що се отнася за ядрени оръжия, използва ли се отразява се на целият свят...

ACCELERATOR мисля, че трябва да напишеш друга анкета. Защо след като ни ебават майката сегашното правителство и толкова се осра БСП, пак има симпатизанти на БСП и пак ще влезнат във другото правителство и пак ще сме на същото дередже. От това повече страдаме.. Защото ако има ядрен взрив ще страдаме няколко минути, а така страдаме цял живот.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата