Слагане на оригинален конфорт модул на по-стара ис-ка?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Слагане на оригинален конфорт модул на по-стара ис-ка?
Колеги ис-ката ми (по вин излиза 11 месец 92 година) няма този модул,а ми се иска да го проима
тъй като вече 2 пъти по невнимание си забравям единия джам отворен и е неприятно
Говорих с колегата Lacho,който се опита да направи онази далаверка със 17-я пин,но не се получи.Въпроса ми е има ли проблем да си сложа оригинален комфорт модул и евентуално кой може да го направи,ще почерпя
Не ми се иска да правя тази екстра през алармата или разни импулси от тук и от там,искам през самия модул да го направя,както си е оригинално в по-новите е36-ци и да не рискувам да изгарям машинки и глупости.
Ето последните цифри от вин-а: ЕК59482

Ето последните цифри от вин-а: ЕК59482
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
според мен малко трудно 6те стане с окабеляването на новия модул,аз съ6то съм с по стара година на производство и сам съм си правил такова не6то но си е много голяма игра4ка и трябва доста да ти 4ува главата по електри4арските не6та,понеже има много блокировки,които трябва да се вземат под внимание.Аз съм слагал релета(за обръ6тане на посоката)диоди,кондензатори,прекарване на кабели по вратите,поставяне на краини изклю4ватели,реле за време и т.н.абе доста игра4ка си е но с ба6та ми го направихме доста кадърно и сега като заклщ4а с имобилаизера се вдигат и стъклта
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Колега, защо не си вземеш един модул само за стъклата, продава се навсякъде и няма да си блъскаш главата с оригиналното окабеляване.
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
доколкото знам, се продават по сервизите за аларми, дето продават и монтират аларми, даже тази сутрин, попитах в един специално за комфорт модул - цената му беше 60лв с монтажа !!!
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Ето тука например: http://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=158&start=0, както и всяка читава алармаджийница.
9 мнения
• Страница 1 от 1