Още една тъжна новина...
Модератор: Общи модератори
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Жоре, жив и здрав си което е по-добрия момент
Колата на части и по нататък знаеш, една генерация по нодоли от Е36
Надявам се няма да спреш да даваш газ както и когато трябва

Колата на части и по нататък знаеш, една генерация по нодоли от Е36

Надявам се няма да спреш да даваш газ както и когато трябва

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
bmwfena написа:е нема такъв ужас--теа снимки са като пирон в сърцето на истинския ентусиаст![]()
![]()
съжелявам Грешка--истински
![]()
Жалко за красавицата,ама важното е че колегата е жив и здрав!
Иначе не е голяма изненада,че има замесен голфаджия в тая работа

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
е нема по грозна кола от таа.Особенно в тоа си видerr0r написа:Това е причината моята кола да умре по този безславен начин:

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Мога да кажа само че се радвам когато видях че Грешката е писал тук в темата.Това само показва че е добре което е най-важното и да колата беше наистина невероятна и с голямо желание и усилия се правеше но пък все пак си е една тенекия с двигател която не е по-важна от теб Грешка.Ще вземеш друга и нея ще направиш невероятна но ако беше станало нещо с теб няма как да те подменим с друг
П.С.С две думи исках да кажа че се радвам че ти няма нищо

П.С.С две думи исках да кажа че се радвам че ти няма нищо

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Лелее батко сега виждам темата, направо ми се реве, като се сетя в q-то колко бъбрихме какви си и нагласил на колаа какво си намислил да и правиш, то не беха рекаро, ксенони и т.н. Сега е наистина тъжно, важното е, че си добре, няма да те лъжа за колата ще те боли тепърва много ако решиш да я правиш, но няма как, ако ли не ти пожелавам още по-готино комби (е46)
П.С. Един приятелски съвет: Съди шофера на голфа, такива са опасни, такива като този правят убийствата по пътищата. Знаеш мен миналата година като ме удари един дето мина на чисто червено и кво стана, щеше да ни затрие и затва на мен ми дадоха протокол, а на него некакъв умрел акт за 50-100лв и той отново е на улицата и сее смърт. Повярвай заслужава си да го накараш да ходи пеша поне няколко месеца. Представи си какво можеше да стане ако беше се случило това на извънградско, мен ме е страх да си помисля.
ПИШИ НА ЛС АКО ИМАШ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ЗА НЕЩО (в случай че застраховката ти е в булстрад или ако ти требват некви части или за каквото друго се сетиш)

П.С. Един приятелски съвет: Съди шофера на голфа, такива са опасни, такива като този правят убийствата по пътищата. Знаеш мен миналата година като ме удари един дето мина на чисто червено и кво стана, щеше да ни затрие и затва на мен ми дадоха протокол, а на него некакъв умрел акт за 50-100лв и той отново е на улицата и сее смърт. Повярвай заслужава си да го накараш да ходи пеша поне няколко месеца. Представи си какво можеше да стане ако беше се случило това на извънградско, мен ме е страх да си помисля.
ПИШИ НА ЛС АКО ИМАШ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ЗА НЕЩО (в случай че застраховката ти е в булстрад или ако ти требват некви части или за каквото друго се сетиш)

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Dimo написа:ПИШИ НА ЛС АКО ИМАШ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ЗА НЕЩО (в случай че застраховката ти е в булстрад или ако ти требват некви части или за каквото друго се сетиш)
Имам нужда от читаво BMW Touring. Ако е Е36 - може и да е дизелово, ама с 6-цилиндровия, ако е Е30 - само бензин от ис нагоре

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
А честито
Важното е, че си добре, а сега тамън ще си вземеш още по-готина кола

Важното е, че си добре, а сега тамън ще си вземеш още по-готина кола

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-