Смяна на консумативи на 320d 2001'
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на консумативи на 320d 2001'
Колеги има много теми в който никой не обособява и не дава конкретен отговор на моя въпрос, а той е следния. Смяна на консумативи какво масло е добре да сложиме, какъв маслен и вуздушен филтър да изберем, какъв горивен?
Бях подтикнат да напиша темата заради това че днес отивам да си направя цялата тази процедура и всичко на всичко цените бяха следните
Масло - БМВ Оригинал пълна синтетика 15-40 - 30лв. Литъра - 5л= 150лв.
Въздушен филтър- също някакъв оригинален - 80лв.
Маслен филтър - 40лв.
Горивен - 45лв.
За всичко майстора каза че иска 300лв. + нулирането на километража (понеже ми беше познат).
Добре ли е това като цени за тези продукти или може да ми препоръчате по хубави (по-ефтини или по-скъпи)?
Бях подтикнат да напиша темата заради това че днес отивам да си направя цялата тази процедура и всичко на всичко цените бяха следните
Масло - БМВ Оригинал пълна синтетика 15-40 - 30лв. Литъра - 5л= 150лв.
Въздушен филтър- също някакъв оригинален - 80лв.
Маслен филтър - 40лв.
Горивен - 45лв.
За всичко майстора каза че иска 300лв. + нулирането на километража (понеже ми беше познат).
Добре ли е това като цени за тези продукти или може да ми препоръчате по хубави (по-ефтини или по-скъпи)?
Re: Смяна на консумативи на 320d 2001'
anakreon написа:За всичко майстора каза че иска 300лв. + нулирането на километража (понеже ми беше познат).
Тези цени са абсолютно дърво, да се пазиш от "познати" майстори

///Vasko написа:anakreon написа:За всичко майстора каза че иска 300лв. + нулирането на километража (понеже ми беше познат).
Тези цени са абсолютно дърво, да се пазиш от "познати" майстори
супер ето такива мнения толерирам

anakreon написа:супер ето такива мнения толерирамдай идея тогава каде мога да направя смяна с качестени консумативи за по тънки пари ?
Ако беше от Пловдив щях да ти кажа, но за София най добре се обади на Явор
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Е какво и е на цената? Аз за 356лв. смених 4л. масло, горивен, маслен и въздушен филтър в Дару Кар, какво остава за при познат човек...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Гост
-
Не е лоша цената, само маслото да си сигурен, че е оригинал. Това е важното, не толкова какво ще сложиш. А това 15-40 за зимата няма ли да е много гъсто, като стане около и под 0-та? Иначе за всички консумативи ако искаш се обади, мога да ти намеря всичко оригинал, хубави филтри, от човека, който купува за мен. В момента и аз сменям масло и го взема на 25лв/л - БМВ Longlife 5-40 пълна синтетика... Но за смяна ще трябва ти да се оправяш, защото моя човек е много зает и само за приятели се занимава...
Biankonero написа:Не е лоша цената, само маслото да си сигурен, че е оригинал. Това е важното, не толкова какво ще сложиш. А това 15-40 за зимата няма ли да е много гъсто, като стане около и под 0-та? Иначе за всички консумативи ако искаш се обади, мога да ти намеря всичко оригинал, хубави филтри, от човека, който купува за мен. В момента и аз сменям масло и го взема на 25лв/л - БМВ Longlife 5-40 пълна синтетика... Но за смяна ще трябва ти да се оправяш, защото моя човек е много зает и само за приятели се занимава...
смяна на маслото как и да е не е трудно.. както и за маслен ф-р, но въздушния и горивния малко ще се озоря докато ги сменя

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ето ти ориг БМВ масло , имам и филтри (маслени)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86398&highlight=
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86398&highlight=
11 мнения
• Страница 1 от 1