Маслен филтър М50
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- heteric
- Потребител
-
- Кара: Е38 М62B44
Маслен филтър М50
Здравейте,
Имам следното питане към вас: Последния маслен филтър, който сложих на колата (е34 М50Б20) имаше хартия около половината от гофрираната си част ....... въпреки предположението ми, че тази хартия се маха (съдейки от вида на филтъра друг път), "Майстора" ме увери, че тя не се маха и съответно ми плесна филтъра така......... Вчера за пореден път ме прогложди и взех че погледнах - хартията я няма
. Предвид това, че ми е леко притеснено, имате ли идеи, какво се е случило, къде е хартията и какви последици може да има това гениално решение за любимия ми автомобил?
Имам следното питане към вас: Последния маслен филтър, който сложих на колата (е34 М50Б20) имаше хартия около половината от гофрираната си част ....... въпреки предположението ми, че тази хартия се маха (съдейки от вида на филтъра друг път), "Майстора" ме увери, че тя не се маха и съответно ми плесна филтъра така......... Вчера за пореден път ме прогложди и взех че погледнах - хартията я няма

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Смени тъпия майстор и фиртъра не трябва да има никакви опаковъчки хартийки и други неща по него. Най.добре смени филтъра, че може хартията да е влезнала в него и може би няма достатъчно смазване и има износване на ДВГ-то повече.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
4 мнения
• Страница 1 от 1