Някой пробва ли на OMV новия бензин???
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Не знам...аз съм останал с впечатлението че само имената смениха.Там където гледате Супер 95 на ОМВ май просто не са сменили стикера.
А аз си зареждам само със Супер/Карера 100(все още си мисля,че заедно с алпин дизела ги внасят директно от Австрия) и нямам никакви оплаквания.
А аз си зареждам само със Супер/Карера 100(все още си мисля,че заедно с алпин дизела ги внасят директно от Австрия) и нямам никакви оплаквания.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
преди няколко години работих към омв и яко мизерий бяха.тогава си спомням бензина го караха смесен с други...вещества,само този който го кръстиха 100 октана бе добър в началото,но после май и него ,но той тогава бе към 2лв/л.
а за пропан-бутан -ето един пример:на бутилка 35л при желание за напълване "догоре" се сипваха по 40литра ,и то не е единичен случай.
а за пропан-бутан -ето един пример:на бутилка 35л при желание за напълване "догоре" се сипваха по 40литра ,и то не е единичен случай.
за каквото и да си говорим,винаги става дума за пари!!!
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми аз пробвах -> 10/ 100 извънградско с 20- ката (смятано с допълване от 60 литра).. им го тура и на "Карерата"
Заради тая тема тука се излъгах да сипя ем се бях зарекал повече в ОМВ само кафе да си купувам, въппреки, че от тва на изхда на Сф на Ботевградското така се посрах един път, че още ми държи влага
98 на Лукойл си слагам и ми се струва най- читав. С тоя Халпил дизел съм карал едно време печката ама и той нищо не струва, само парите му повече.
А най- ме е яд, като дойдат чужди фирми в наща си държава да ни "таковат" и ОМВ, Данон и тем подобни

А най- ме е яд, като дойдат чужди фирми в наща си държава да ни "таковат" и ОМВ, Данон и тем подобни

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
The Shadow написа:Е аз не разбрах нещо - пробвал ли е някой от новият 95 на ОМВ и какви са отзивите за него.
Колега от бачкането вчера налял и днес цял ден псува,....конете умрели от шап по пътя.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Аз ходих до морето с Карера 95 и колата придърпваше на високи обороти,
нямаше и мощност... По принцип зареждам само на ОМВ, но по-голям
боклук от К95 е бях наливал! На връщане с 95 се родих
нямаше и мощност... По принцип зареждам само на ОМВ, но по-голям
боклук от К95 е бях наливал! На връщане с 95 се родих

- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
Един комшия преди година имаше Ланчиа делта интеграле , колата беше над 400 к.с. преди едно състезание сипва 98 от Шел и прецаква мотора на колата ..... Той после се занимаваше нещо да ги съди но така и не успя .... Да даваш пари за гориво , и после отиваш на основен ремонт .....
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не отхвърляйте възможността колите ни да са свикнали на гаден бензин и сега да не искат да вървят с това постижение на ОМВ гения... 

Never mistake motion for action...
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Аз пък от както съм си взел колата я карам само с ОМВ 100 и не съм имал никакви оплаквания, с него си върви най-добре. Зареждал съм на Шел и на Еко, като бензина на Еко ми се видя най-зле 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Миналото лято не осетих разлика към морето 100 и 95. Към морето със 100октана на връщане 95 и по един и същ начин си гори колата. Като, че ли градско 100октана е по икономичен.
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
Веднъж налях по грешка Карера,ама не намерих разлика м/ду него и 95. После жена ми ми каза, че на нея като налее в Шел, колата и вървяла по- икономично и аз по случая започнах да наливам само в Лукойл
Там ми хареса бензина, само установих, че не отмерват точно- при резервоар 63л. последния път налях по колонка 62л., а по борд компютър имах да карам още около 60 км. демек съм имал поне 5-6 литра т.е. грешката е около 10% в наша вреда 

let the BMW be with you
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Сервизно обслужване на БМВ