Как да махна надписа 318Ci ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Лепилото се маха най-лесно с гумичка от тия за даскало дето се ползват ама по голяма. Иначе с палец ама много игра4ка.
- георги манолев
- Потребител
-
йк
търкаш с парцал бензин а не ацетон и става
- _OSMICATA_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Мен пък въобще не ме дразни този надпис. И на старата ми имаше, и на тази и въобще не съм се замислял да го махам. Просто е излишно, а надписа си стои много добре. Новия собственик на ТДСката ми го махна и все още си личи (след пастиране) , така 4е не се занимавайте с глупости.
Още повече както колегата каза по-горе това си е екстра , при по старите модели се е заплащало (сега мисля не е така)
Още повече както колегата каза по-горе това си е екстра , при по старите модели се е заплащало (сега мисля не е така)

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- peter_dilov
- Потребител
-
Сигурен ли си че ще си личи като го махна. Пу дееба
еми незнам то не е лош надписа ама без него задница ми изглежда много по-добре. Тва си е мое виждане де не го натрапвам но без надпис седи по-завършено.

- peter_dilov
- Потребител
-
Тупкането как ще го оправят тампони ще сненят нали на мене ми казаха че е това. Сега чакам накладките и вкарвам и аз за дискове, накладки и тея тампони ще ги сменя на 1ва и задна
А иначе да като се олее с бенз нищо и няма ама едно е да се полее друго е да търкам яко
според мен най-добрата оферта си остава да им я дам на тея от мивката и да се оправят.

А иначе да като се олее с бенз нищо и няма ама едно е да се полее друго е да търкам яко

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3