Как да оправим цифровия км.Как да свалим таблото ако имаме..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
///M3-E36 написа:Да бе, я кажете кви точно са крушките, че при мен доста слабо свети в средата и ми се струва, че ми е изгоряла крушката там. Също другия ми въпрос е - имат ли осветление копяетата за пускане на фарове и халогени? И ако има къде да ги търся
и там има, даже свети нон стоп

- DDR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...
Едно голямо БРАВО за старанието и от мен колга!!!
На мен не ми свети горната част - дневния и общия километраж. Та като го разглобя както показваш на последните снимки не виждам къде има лампички и дали е от това защото Oil Servis-а(преди да го зануля), чертичките и др. работи отдолу си светят
На мен не ми свети горната част - дневния и общия километраж. Та като го разглобя както показваш на последните снимки не виждам къде има лампички и дали е от това защото Oil Servis-а(преди да го зануля), чертичките и др. работи отдолу си светят
Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...
- voobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36...
- Мечтае да кара: first of all - black M5
Браво за темата и снимките.
Аз имам проблем : не ми свети дигиталния километраж.. иначе цифрите се виждат като е мн. светло или светнеш с фенерче.. тоест работи километража, но не свети.. това крушка ли е или е другаде проблема..
Всичко друго си свети и работи по таблото..
Аз имам проблем : не ми свети дигиталния километраж.. иначе цифрите се виждат като е мн. светло или светнеш с фенерче.. тоест работи километража, но не свети.. това крушка ли е или е другаде проблема..
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
voobs написа:Браво за темата и снимките.
Може и крушката(малка,на снимката се вижда),а може и лош контакт на дисплея.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Така и така темата е за таблата. При мен има някакъв проблем със стрелките на оборотомера и на разходомера. Нещо на определни места запецват и се чудя от какво ли ще да е това. Не е от импулсите, които стигат до таблото, защото това запецване се получава и при теста на таблото. Какво трябва да сръчкам из таблото според вас?
П.П.: Сори, че дърпам темата в леко друга посока, но много ме дразни това, че тея стрелки не се движат, както си му е редът.
П.П.: Сори, че дърпам темата в леко друга посока, но много ме дразни това, че тея стрелки не се движат, както си му е редът.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
turbo написа:...При мен има някакъв проблем със стрелките на оборотомера и на разходомера. Нещо на определни места запецват и се чудя от какво ли ще да е това. Не е от импулсите, които стигат до таблото, защото това запецване се получава и при теста на таблото. Какво трябва да сръчкам из таблото според вас?...
При Мерцедес съм го виждал това и се оказва,че просто се зацапват стрелките им

- voobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36...
- Мечтае да кара: first of all - black M5
MRS написа:voobs написа:Браво за темата и снимките.
Може и крушката(малка,на снимката се вижда),а може и лош контакт на дисплея.
Мерси за отговора колега. Дано да е крушка, но интересното в случая е, че чек лампичките (жълтите и зелените, които светват като запалиш колата за няколко секунди и индикират колко време остава до сервизиране) .. светят и няма проблем при тях и после изгасват и пълен мрак.. няма цифри на диг. километраж... То не е ли една лампичка за всички работи по това дисплейче.. хмм
Поздрави.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
voobs написа:... То не е ли една лампичка за всички работи по това дисплейче.. хмм
Поздрави.
2 са лампичките, една от горе и една от долу

ЙЕС! и при мен се показаха цифрички! ЙЕС!

хиляди благодарности на колегата!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
Зравейте колеги, браво на колегата за положения труд. При мен символите се виждат на половина. Направих всичко както си го описал и голям кеф е да видиш добрия резултат
.Обаче само след 5 мин.
пак същия проблем,виждат се само половината цифри.Мисля си дали да не пробвам с контактен спрей да пръсна там където почистих с памучето.

- MRS
- кандидат ентусиаст
-
MITKO F1fen написа:Зравейте колеги, браво на колегата за положения труд. При мен символите се виждат на половина. Направих всичко както си го описал и голям кеф е да видиш добрия резултат.Обаче само след 5 мин.
пак същия проблем,виждат се само половината цифри.Мисля си дали да не пробвам с контактен спрей да пръсна там където почистих с памучето.
Ако не става значи лош контакт(спойки).Опитах се да го оправя на един приятел и за съжаление ефекта беше обратен

- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530i Touring,E36 328i Coupe, X3
- Мечтае да кара: E92 GTS
Re: Как да оправим цифровия км.Как да свалим таблото ако имаме..
И при мене така се получи.Работи 15 минути и пак почна да не се вижда.Сега тотално спря да свети и мисля пак да го разглобявам ,но вероятно ще чакам до края на седмицата (много ме дразни ,че нямам време през останалия период и, че зимата става тъмно в 4 часа
)

Re:
MRS написа:bmwdriver написа:При Е36 батерия няма.
Батерий се слагали до 1991г.Пак открихме топлата вода.
До Dizzel:Трябва да си намериш човек в Бургас да ти го оправи.Най вероятно токов удар,каза спеца дето ми оправи моито.Май не било болка за умиране.При мен проблема беше съвсем различен(по горе написан).Два резистора(или транзистора
)бяха си заминали.Даже ми ресетнал оил сървиса и разни др.работи,които неразбрах
.Много е съвестен
.
П.С.:Да не пускам(спамвам)нова тема:Днес видях едно е36 на което явно са му откраднали лайсните(за пореден път сигурно)и вместо лайсни имаше гумени лепенки,от тези които се продават по симеон и в магазини за автоаксесоари.И според мен хич не му седяха лошо.Предполагам се губи 60% от ефективността да предпазва от удар на друга врата от съседна кола,ама пак си е решение.
здр.искам да питам колко пари ти зеха за да ти оправят проблема
Здр.значи цифровият ми км.ту се показва ту изчзва както си карам се появява и после изчезва но през повечето време го няма как може да се оправи това и колко струва един нов???Колата ми bmw е36 1995г.Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете 

- pep0
-
-
- Кара: BMW E36 320i
- Мечтае да кара: M5 Touring
Благодарности за колегата написал темата снимков материал и всичко останало
На мен също ми се налага да отварям табло скоро понеже имам същият проблем като колегата по горе със цифрите които не светят.. има ги на много светло, осветлението им не работи
Оил сервиза ми също свети, км. не... и да добавя проблема със зацепването на км-жа.. има го и при мен.. когато колата е студена км-жа работи перфектно... стопли ли се .. и да се наложи да я понатисна и нещо почва да спича.. ако се разбере как се оправя това моля постнете да разберем, че малко сам скаран с тази част от колата ..
)) )
Благодарности отново за темата и най - вече, че няма да ми се налага да пускам нова за свалянето на таблото
))
Поздрави

Оил сервиза ми също свети, км. не... и да добавя проблема със зацепването на км-жа.. има го и при мен.. когато колата е студена км-жа работи перфектно... стопли ли се .. и да се наложи да я понатисна и нещо почва да спича.. ако се разбере как се оправя това моля постнете да разберем, че малко сам скаран с тази част от колата ..

Благодарности отново за темата и най - вече, че няма да ми се налага да пускам нова за свалянето на таблото

Поздрави

67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5