Таблото реши да угасне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Таблото реши да угасне
Не съм си и представял, колко много ми трябват уредите по таблото, та сега, като реши да угасне се разбра.
На въпроса : всички светлини си работят, това което го няма хич, е всичките стрелки + циферблата с изминатите километри. Не е от бушон прозвънях ги всички.
Предполагам, че е от съпротивлението, което е вътре в таблото за да подава прав ток и да компенсира/убира промените в напрежението.
Ако имате идея, какво е и от къде да го оправя , ще има едно Виски от Моркови.
На въпроса : всички светлини си работят, това което го няма хич, е всичките стрелки + циферблата с изминатите километри. Не е от бушон прозвънях ги всички.
Предполагам, че е от съпротивлението, което е вътре в таблото за да подава прав ток и да компенсира/убира промените в напрежението.
Ако имате идея, какво е и от къде да го оправя , ще има едно Виски от Моркови.

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Тва си им е болка.На един приятел му направи същия номер лампите светят а стрелките ги няма ,намери си едно табло за 20лв. сложиго и пак същото

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Братле потърси в търсачката имаше доста теми за "таблото дето се бъгва" и как се оправя, май наистина някви съпротивления се сменяха. Виж даже май беше в полезните теми. 

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Така, оказа се, че на моето табло има цели 5 кондензатора, 470 фарадов , 47 и 220 три броя. Смених ги, проверих ги , заключението е - не е от кондензаторите. Приемам други идеи или предложения, къде да го карам да го оправят. Колко е ново табло и как се прехвърля информацията от едното на другото , или новото си е на 0 км ? Баси колко съм тъп !

6 мнения
• Страница 1 от 1