Пореден инцидент в София - сблъсък на бмв и линейка ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 08 Юли 2008, 17:45

това е ирония бе луди ли сте имаше един 18годишен пубер тои караше с 220 в десната лента

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 08 Юли 2008, 18:08

///MapTo ти хубаво ще свидетелстваш ама не ли е трябвало веднага при полицията да го кажеш това и да ти вземат данните. Да не е късно вече? Защото на тоя принцип и аз мога да кажа, че съм свидетел ще поразбера що годе каква е била ситуацията, кой откъде идва и готово. Някой компететен нека да кажа как стой въпроса със свидетелите да не изкара и оня с линейката 5 очевидци :twisted:

Потребител
Аватар
Кара: 316

Мнение от Den » 08 Юли 2008, 18:34

Ще разберем как ще се развият нещата. Ще съм много благодарен на Марто ако свидетелства. Ще послушвам Асен и ще го накарам да го напише и вече ще видим какво ще стане. Чудно ми е как една кола при удар с 40 км/ч ще излети така от пътя и ще бъде тоталка...ааа да забравих БМВто е летяло с бясно скорост...Бахти боклука е шофъора на линейката, заради него човек загива и иска да скапе живота на един 21 годишен човек...е няма да стане...

Виж,симпатяга.Това,което не е написано в закона,а в мед.учебници:линейката стига възможно най-барзо и се враща възможно най-сигурно за пациента.имам въпрос към теб,т.е. 2:
ако ти си в линейката с инфаркт например(възможен е във всяка възраст) как мислиш?
как точно да се движи линеиката,по-правилник като пропуска всички които барзат за рработа или просто си пробват колите?

Потребител
Аватар
Кара: 316

Мнение от Den » 08 Юли 2008, 18:37

а иначе браво BMWALPINA ,много е хубаво когатао хората се застъпват един за друг и гледат да си помогнат с каквото могат.
евала :)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 08 Юли 2008, 18:53

vld написа:
vladuicho написа:
Мишу написа:бе вие какво искате хората да не си упражняват дрифта ли писна ми от този трафик + това този дето се е ударил не е като мене аз ги преценявам нещата до 10 см а карам с 200 :help:

евалата мъжки,то от такива като тебе стават белите :clap:

Това е дама бре :mhihi: което не пречи да си дрифти с 200 :shock:

Абе не е точно дама... (май бъркаш Мишу с Мишел...) :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 08 Юли 2008, 20:11

Den написа:...

Ми можеше да е с пусната сирена през цялото време, а не да я пусне няколко метра преди да удари колата :evil:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Юли 2008, 20:25

нещата ще се проточат във времето и за съжаление момчето ще има много ядове..! аз не знам дали е виновен или не е ,но и в двата случая ще бере ядове.
свидетелят може да се яви при дознателя и след инцидента,но в съда показанията му са доста по-силни ако е оставил веднага на място данните си на полицаите!! сега всеки от другат страна може да каже ,че колегата е чел във форума и е решил да му помогне!!
ако шофьора на бмв-то е виновен -не търсете вина в доктора ,че бил без колан!! не може да се приписва вената на единия върху недоглеждането на другия!!и следете причинно-следствената връзка: ако не е имало инцидент е нямало да има нужда от колан,а не обратното....!!
ако се намерат свидетели за това дали линейката е била с пуснат буркан и сирена-съответно линейкаджията ще си намери такива,дет ше кажат че е била...нали се сещате!!
може да се тръгне в посока да се изискат записите за повикванията на линейките и да се види дали тая линейка тогава е била на сигнал ,въпреки че може да каже,че е "случайно" е видяла пострадал на пътя...!!
има твърде много "ако"та и шофьора на бмв-то тръгва със сигурност от по-неизгодната позиция ,независимо дали има вина или не...!!
много е важно също свидетелите да кажат,че е оказал първа помощ ако е можел де на пострадалите...!!не съм адвокат ,ма вече ги научих тия работи и члена ,под който могат да го подведат е доста по-добър ,отколкото без първа помощ!!!наказанието е доста по-ниско...
общо взето експертизата ще докаже кое -кво ,но за да обърне линейката аз мога да се хвана на бас ,че най-малкото не е бил с разрешената скорост-до 50км/ч ,така че първият му проблем ще тръгне от там...!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 08 Юли 2008, 20:43

SKISA написа:за да обърне линейката аз мога да се хвана на бас ,че най-малкото не е бил с разрешената скорост-до 50км/ч ,така че първият му проблем ще тръгне от там...!!

Въпроса е, че не той удря линейката, а тя него :!: Удря го отляво някъде при шофьорската врата и гумата, следователно кой е карал с висока скорост, за да се обърне линейката:!: До колкото разбрах от това което ми разказа, пред него даже е имало и други коли, ама най-добре той да опише точно какво е станало.

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Юли 2008, 20:50

Valentin_Peev написа:
SKISA написа:за да обърне линейката аз мога да се хвана на бас ,че най-малкото не е бил с разрешената скорост-до 50км/ч ,така че първият му проблем ще тръгне от там...!!

Въпроса е, че не той удря линейката, а тя него :!: Удря го отляво някъде при шофьорската врата и гумата, следователно кой е карал с висока скорост, за да се обърне линейката:!: До колкото разбрах от това което ми разказа, пред него даже е имало и други коли, ама най-добре той да опише точно какво е станало.

съгласен съм ако е така-не познавам подробностите...!
аз дадох някои насоки ,в които да мисли колегата и как да се защитава в съда!! моят случай не е такъв ,но при такива инциденти има доста полезни и общи неща,които е хубаво да се знаят предварително!!
и за да насоча мислите ви и в малко по-позитивна посока,въпреки че знам ,че в голямата си част българското правосъдие не е правосъдие и не взема логични и законни решения само ще кажа ,че при мен без никакво "съдействие" или помощ или пари съдът присъди правилната присъда и не винаги при такива или подобни инциденти водача излиза виновен!! така че има светлина в тунела...!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Юли 2008, 20:56

Истината е ,че трябва добър адвокат.Има много неща за които да се хване,но мястото не е тук за коментари.Аз лично съм виждал как пледира Марин Марковски в съдебната зала ,ответния адвокат и прокурора мънкаха като ученици.Тоя си заслужава всеки лев от хонорара.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 08 Юли 2008, 20:57

SKISA написа:
Valentin_Peev написа:

съгласен съм ако е така-не познавам подробностите...!
аз дадох някои насоки ,в които да мисли колегата и как да се защитава в съда!! моят случай не е такъв ,но при такива инциденти има доста полезни и общи неща,които е хубаво да се знаят предварително!!
и за да насоча мислите ви и в малко по-позитивна посока,въпреки че знам ,че в голямата си част българското правосъдие не е правосъдие и не взема логични и законни решения само ще кажа ,че при мен без никакво "съдействие" или помощ или пари съдът присъди правилната присъда и не винаги при такива или подобни инциденти водача излиза виновен!! така че има светлина в тунела...!!

До колкото знам версията на полицията съвпада с тази на нащо момче

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Юли 2008, 20:57

тоя марковски става за адвокат в щатите...!щото там се влияят толкова от мизансцен и от медии..!!! тука само за голямо дело със страница всеки ден във вестника става тоя...!!иначе не е никакъв адвокат.аз така мисля-гледал съм го.
валентине,версията на полицията може да не съвпада с версията на дознателите!! така или иначе дори и линейкаджията да чете в нашият форум той ще има адвокат и той ще го научи...!! та ако успее да докаже,че е бил без лампи и сирени и дори и да е бил не е бързал от или за инцидент на повикване-ше му олекне доста версията ,че е невинен на другият. другият момент е с кинтите и ако му искат разни измикяри пари от разни експертизи хич да не се връзва...!!тия са пълни боклуци и ако земат ше земат и от двете страни и накрая пак ше напишат некоя глупост...!! важното е да не си изпуска сроковете за обжалвания или възражения и по следствието и по делото и да пише ,а не само да казва...!!сички претенции -писмено!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Юли 2008, 21:05

SKISA написа:тоя марковски става за адвокат в щатите...!щото там се влияят толкова от мизансцен и от медии..!!! тука само за голямо дело със страница всеки ден във вестника става тоя...!!иначе не е никакъв адвокат.аз така мисля-гледал съм го.

Абе и за тука става,спечели дело което почти беше загубено.Нагъл е като конска муха :mhihi: така разпитваше свидетелите ,че те се омотаха като пате в калчище.Иначе има и по-добри,познавам един друг адвокат Михов,тоя и дявола може да го изкара ангелче,ама вече не се занимава с наказателни дела,при фирмите има повече парса.
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 08 Юли 2008, 21:11

GVT написа:Иначе има и по-добри,познавам един друг адвокат Михов,тоя и дявола може да го изкара ангелче,ама вече не се занимава с наказателни дела,при фирмите има повече парса.

Акула от най-големите ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 08 Юли 2008, 22:32

horhef написа:http://news.ibox.bg/news/id_1487787553
Прочетете последния абзац. Оказва се, че те са един вид без предимство нищо, че закона им го позволява, но направят ли птп те са виновни 100% независимо дали са пуснати сирените. Това според мен само в булгаристан може да се случи. Хем със специален режим хем виновни ако се случи нещо. В този случай не защитавам нито едните нито другите, но си мисля, че от бърза помощ не трябва да носят вина при случай на птп когато преминават през кръстовище със сключена светлина сигнализация. Някой да каже дали това което са написали в нюза наистина е така
:evil: :evil: какъв булгаристан бе ние турци ли сме че булгаристан :evil: :evil: :evil: :evil: ПС.извинявам се отклонението по темата

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата