Kakvo 6te kajete za moita slu4ka?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Kakvo 6te kajete za moita slu4ka?
Predi okolo mesec otivam da vzimam gadjeto mi ot garata i minavam prez orlov most.Spiram na svetofara a do mene spira niakakkuv gazar s Mercedes 190.Viarno 4e ne be6e ko6nica nebe6e,no pi4a iska da pravim gonka.Az si vikam toia li tup Mercedes 6te me biaga be.
Trugvame ot orlov most i dvamata na pu6ilki,purvite dva-tri kilometra mi se opuva6e,no posle go iziadoh.Do gorubliane se gonihme zverski,no vupreki usiliata na pi4a s Mercedesa mu skusah zadnika.
Taka 4e eto vi o6te edno dokazatelstvo 4e markata MERCEDES ne moje da se opre na na6ata liubima BMW.

Taka 4e eto vi o6te edno dokazatelstvo 4e markata MERCEDES ne moje da se opre na na6ata liubima BMW.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ami kakwo da ti kaja za twoqta slu4ka,ne6to suwsem normalno e da mine6 merdjama
dobre e,4e wse pak si go nakazal,da ne si wdiga nosa drug put pred BMW

dobre e,4e wse pak si go nakazal,da ne si wdiga nosa drug put pred BMW
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: Kakvo 6te kajete za moita slu4ka?
Sharky написа:Predi okolo mesec otivam da vzimam gadjeto mi ot garata i minavam prez orlov most.Spiram na svetofara a do mene spira niakakkuv gazar s Mercedes 190.Viarno 4e ne be6e ko6nica nebe6e,no pi4a iska da pravim gonka.Az si vikam toia li tup Mercedes 6te me biaga be.Trugvame ot orlov most i dvamata na pu6ilki,purvite dva-tri kilometra mi se opuva6e,no posle go iziadoh.Do gorubliane se gonihme zverski,no vupreki usiliata na pi4a s Mercedesa mu skusah zadnika.
![]()
e po princip da zavisi na kakvi popadnesh shtoto az vednuj se ispravix do
S500 i ne me pusna da go mina

- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
ТЕ пък едно вървене правят.
Не ми говори.
О такъв 200 кинта съм опънал.
Ама той си е виновен, че се надува и
си мисли, че лети.
Не ми говори.
О такъв 200 кинта съм опънал.
Ама той си е виновен, че се надува и

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Az pak se gonih s 250d ot Ruse do GO.Njma da kazvam rezultata.Toi e jsen.Estestveno v na6a polza.M/u drugoto Mercedes i koli li pravjt ve4e???

- ati
-
PILOTA написа:Az pak se gonih s 250d ot Ruse do GO.Njma da kazvam rezultata.Toi e jsen.Estestveno v na6a polza.M/u drugoto Mercedes i koli li pravjt ve4e???![]()
![]()
ами все още не са започнали с производството,засега е плануван превозвач на зелки(190),с около 25 магарски сили,така наречената Е-кономична класа,която обаче след пускането й в производство се оказва,че гори около 20л/100,но нищо,то хората няма да разберат,а има вече и S-класа,която е Супер-мега гъзарска колаи за която нищо не мога да измисля,освен че от време на време дава restarting,please wait и през това време полуелектронния ти педал на спирачката не работи-enjoy

- ati
-
Alpina написа:Какво сте се заяли с магарцедесите. И те не са лоши машинки. Просто не са за динамично каране.
това беше в сверата на шегата,разбира се

- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
PILOTA написа:Az pak se gonih s 250d ot Ruse do GO.Njma da kazvam rezultata.Toi e jsen.Estestveno v na6a polza.M/u drugoto Mercedes i koli li pravjt ve4e???![]()
![]()
dobre,4e tuk ne vlizat fenove na markata mercedes ili pone ne sum
sreshtal takuv

za calibrata
ami to calbirata shtom se nav~rta tolkova tuka, moje i bavarka da si kupi ... a ?
~karmapa chenno~
- ati
-
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3