Ценете и уважавайте човека до себе си!
Модератор: Общи модератори
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Най много след годежния пръстен още повече да останеш разочарован. Просто не си струва да рискуваш и след това да те боли цял живот.

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Е, ние сме заедно от 5 месеца.. рано е за пръстени още.. Вчера се видяхме.. да ми даде една книга да сканира, че съм и обещал. И си поговорихме.. Вече не ме обичала
как така, като до вчера ми се вричаше? - както са дошли чувствата, така си и отидоха - отговори тя.. Мило и било за мен, като "приятелче"
Исках само да опитаме, а тя каза - няма лошо ЩЕ опитаме, но някои неща не ставали на сила.. нямало смисъл според нея
И това беше, каза "ще се чуваме" и се прибра, а аз отидох на работа..
Предната вечер ми прати смс "Спри да живееш за мен и да ми се доказваш. Прави го заради себе си и обичай себе си... Чак тогава ще те обичам и аз" .......

Исках само да опитаме, а тя каза - няма лошо ЩЕ опитаме, но някои неща не ставали на сила.. нямало смисъл според нея

И това беше, каза "ще се чуваме" и се прибра, а аз отидох на работа..
Предната вечер ми прати смс "Спри да живееш за мен и да ми се доказваш. Прави го заради себе си и обичай себе си... Чак тогава ще те обичам и аз" .......
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
///M3-E36 написа:Е, ние сме заедно от 5 месеца.. рано е за пръстени още..
пуснах предния пост в нетрезво състояние

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
///M3-E36 написа:Предната вечер ми прати смс "Спри да живееш за мен и да ми се доказваш. Прави го заради себе си и обичай себе си... Чак тогава ще те обичам и аз" .......
Адски добър съвет.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Feanor написа:///M3-E36 написа:Предната вечер ми прати смс "Спри да живееш за мен и да ми се доказваш. Прави го заради себе си и обичай себе си... Чак тогава ще те обичам и аз" .......
Адски добър съвет.
Определено. Стига си се хабил и измъчвал. Тя просто иска да те разкара. Извинявай, но не мога по по-мек начин да ти кажа. А това "да си останем само приятели" е пределно ясно, че едва ли ще излизате за по кафе, а по-скоро като се видите някъде ще се поздравявате.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
младеж момичето което си харесал е много по пораснало емоционално от теб ,за това те е разкарало ... личи си по твоите и нейните приказки ... жени много ,ще си намериш друга ,няма смисъл да се тръшкаш повече .. от друга страна знам че каквото и да ти говоря няма да ти стане по леко ,но времето лекува всички рани 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Веднъж щом се е счупила стомната........
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Тез лафчета за счупените стомни и скъсани страници много пъти съм ги чувал. Винаги може да се залепи стомнта и страницата. Стига да намериш правилното решение.

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Да , намерих го. Просто реших да не се измъчвам повече. Така както съм обичал нея , друга няма да успея да обикна(надявам се да греша ) всичко времето ще си покаже. Като и казах че не искам да ми се обади след седмица и чак тогава да ми каже че се разделяме , а аз да седя и да живея с надежна. Аз съм с характер и душа. Разбрах в случая че не аз съм ЕГОИСТА а е тя . Тя мисли за гъза си в момента. Е няма да стане. Нит съм грозен нит съм крастав. Човек като си даде време и помисли върху нещата, по друг начин почва да гледа. Преди бях афектиран , сега не съм.
Много глупости съм направил , много съм наранявал. Просто оставх дадения човек да живее без мен , просто я помолих да забрави за моито съществуване както и аз за неиното.
Да Ви кажа от няколко дена като се сетя 1во ми се свива стомаха и след това почвам да се смея. Сещам се как ме потъпкаха в името на нещо наистена ценно за мен. Е повече няма да е така, да си живеят с които искат.
Разликата е там че аз 4 години . живях и спах с даденото момиче в едно легло и къща
Много глупости съм направил , много съм наранявал. Просто оставх дадения човек да живее без мен , просто я помолих да забрави за моито съществуване както и аз за неиното.
Да Ви кажа от няколко дена като се сетя 1во ми се свива стомаха и след това почвам да се смея. Сещам се как ме потъпкаха в името на нещо наистена ценно за мен. Е повече няма да е така, да си живеят с които искат.
Разликата е там че аз 4 години . живях и спах с даденото момиче в едно легло и къща

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Брато,аз като виден изтъкнат психолог релационист от видната североизточна псевдоконфуцианска школа
нека да ти изЯсна нещо...Дай си по-малко зор,и без това жегата е силна...
Истината е ,че жените са хищниците,те решават какво,кога ,как и с кого,па ти ако искаш ходи на ръце и си почивай на челна стойка...се тая...Не се коси,пусни се по течениетои това е..Знаеш ли ергенския живот колко свобода и преимущества ти дава
Любо Пенев го е казал,който не ме харесва...
Аре поздрави 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Оф .. чета и се чудя да плача ли или да се смея
Може въпроса да е задаван, ама вие сладури на колко години сте (за главните герои питам) !? Защото на мацката и давам 18, а на теб братле 17 максимум ...

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Ако питаш за мен и за момичето, за което е темата - аз съм на 20, тя - на 21.
Не разбирам от какво значение е възрастта в случая..
Просто като съм с някой, аз му се отдавам изцяло, давам душата си, обичам истински, доверявам се на човека до мен, прощавам грешките му, затварям си очите за някои неща само и само да сме добре.
Подарих и душата си, а явно не е било достатъчно.
Темата съм я пуснал да споделя мъката си, пък ако има радост - и нея.
Просто като съм с някой, аз му се отдавам изцяло, давам душата си, обичам истински, доверявам се на човека до мен, прощавам грешките му, затварям си очите за някои неща само и само да сме добре.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ти пак си се отдавай изцяло,но според мен,"подарих душата си" са силни и дръзки приказки от устата на 20 год.младеж...///M3-E36 написа:Ако питаш за мен и за момичето, за което е темата - аз съм на 20, тя - на 21.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"