Ценете и уважавайте човека до себе си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Юли 2008, 7:56

Най много след годежния пръстен още повече да останеш разочарован. Просто не си струва да рискуваш и след това да те боли цял живот.
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 08 Юли 2008, 10:33

Е, ние сме заедно от 5 месеца.. рано е за пръстени още.. Вчера се видяхме.. да ми даде една книга да сканира, че съм и обещал. И си поговорихме.. Вече не ме обичала :shock: как така, като до вчера ми се вричаше? - както са дошли чувствата, така си и отидоха - отговори тя.. Мило и било за мен, като "приятелче" :shock:
Исках само да опитаме, а тя каза - няма лошо ЩЕ опитаме, но някои неща не ставали на сила.. нямало смисъл според нея :(
И това беше, каза "ще се чуваме" и се прибра, а аз отидох на работа..
Предната вечер ми прати смс "Спри да живееш за мен и да ми се доказваш. Прави го заради себе си и обичай себе си... Чак тогава ще те обичам и аз" .......
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 08 Юли 2008, 10:39

///M3-E36 написа:Е, ние сме заедно от 5 месеца.. рано е за пръстени още..

пуснах предния пост в нетрезво състояние :uups:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 08 Юли 2008, 10:58

///M3-E36 написа:Предната вечер ми прати смс "Спри да живееш за мен и да ми се доказваш. Прави го заради себе си и обичай себе си... Чак тогава ще те обичам и аз" .......

Адски добър съвет. :yes:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 08 Юли 2008, 12:40

Feanor написа:
///M3-E36 написа:Предната вечер ми прати смс "Спри да живееш за мен и да ми се доказваш. Прави го заради себе си и обичай себе си... Чак тогава ще те обичам и аз" .......

Адски добър съвет. :yes:

Определено. Стига си се хабил и измъчвал. Тя просто иска да те разкара. Извинявай, но не мога по по-мек начин да ти кажа. А това "да си останем само приятели" е пределно ясно, че едва ли ще излизате за по кафе, а по-скоро като се видите някъде ще се поздравявате. :confused: Не мисля, че трябва да се измъчваш повече. :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 08 Юли 2008, 13:58

младеж момичето което си харесал е много по пораснало емоционално от теб ,за това те е разкарало ... личи си по твоите и нейните приказки ... жени много ,ще си намериш друга ,няма смисъл да се тръшкаш повече .. от друга страна знам че каквото и да ти говоря няма да ти стане по леко ,но времето лекува всички рани ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 08 Юли 2008, 14:00

Веднъж щом се е счупила стомната........
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Юли 2008, 14:33

Тез лафчета за счупените стомни и скъсани страници много пъти съм ги чувал. Винаги може да се залепи стомнта и страницата. Стига да намериш правилното решение.
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 08 Юли 2008, 14:40

LuBo1 написа:Тез лафчета за счупените стомни и скъсани страници много пъти съм ги чувал. Винаги може да се залепи стомнта и страницата. Стига да намериш правилното решение.

Ти като гледам си го намерил.....

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Юли 2008, 14:47

Да , намерих го. Просто реших да не се измъчвам повече. Така както съм обичал нея , друга няма да успея да обикна(надявам се да греша ) всичко времето ще си покаже. Като и казах че не искам да ми се обади след седмица и чак тогава да ми каже че се разделяме , а аз да седя и да живея с надежна. Аз съм с характер и душа. Разбрах в случая че не аз съм ЕГОИСТА а е тя . Тя мисли за гъза си в момента. Е няма да стане. Нит съм грозен нит съм крастав. Човек като си даде време и помисли върху нещата, по друг начин почва да гледа. Преди бях афектиран , сега не съм.
Много глупости съм направил , много съм наранявал. Просто оставх дадения човек да живее без мен , просто я помолих да забрави за моито съществуване както и аз за неиното.

Да Ви кажа от няколко дена като се сетя 1во ми се свива стомаха и след това почвам да се смея. Сещам се как ме потъпкаха в името на нещо наистена ценно за мен. Е повече няма да е така, да си живеят с които искат.

Разликата е там че аз 4 години . живях и спах с даденото момиче в едно легло и къща :confused:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 08 Юли 2008, 14:55

Оооо не немога аре да си останем само приятели :shock: ами ок даи да ти го сложа по приятелски тогава :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Юли 2008, 16:39

Брато,аз като виден изтъкнат психолог релационист от видната североизточна псевдоконфуцианска школа :lol: нека да ти изЯсна нещо...Дай си по-малко зор,и без това жегата е силна... 8) Истината е ,че жените са хищниците,те решават какво,кога ,как и с кого,па ти ако искаш ходи на ръце и си почивай на челна стойка...се тая...Не се коси,пусни се по течениетои това е..Знаеш ли ергенския живот колко свобода и преимущества ти дава :winky: Любо Пенев го е казал,който не ме харесва... :mhihi: Аре поздрави :have one:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 08 Юли 2008, 16:39

Оф .. чета и се чудя да плача ли или да се смея :confused: Може въпроса да е задаван, ама вие сладури на колко години сте (за главните герои питам) !? Защото на мацката и давам 18, а на теб братле 17 максимум ...
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 08 Юли 2008, 22:37

Ако питаш за мен и за момичето, за което е темата - аз съм на 20, тя - на 21.
Не разбирам от какво значение е възрастта в случая..
Просто като съм с някой, аз му се отдавам изцяло, давам душата си, обичам истински, доверявам се на човека до мен, прощавам грешките му, затварям си очите за някои неща само и само да сме добре.
Подарих и душата си, а явно не е било достатъчно.
Темата съм я пуснал да споделя мъката си, пък ако има радост - и нея.
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 08 Юли 2008, 23:07

///M3-E36 написа:Ако питаш за мен и за момичето, за което е темата - аз съм на 20, тя - на 21.
Не разбирам от какво значение е възрастта в случая..
Просто като съм с някой, аз му се отдавам изцяло, давам душата си, обичам истински, доверявам се на човека до мен, прощавам грешките му, затварям си очите за някои неща само и само да сме добре.
Подарих и душата си, а явно не е било достатъчно.
Темата съм я пуснал да споделя мъката си, пък ако има радост - и нея.
Ти пак си се отдавай изцяло,но според мен,"подарих душата си" са силни и дръзки приказки от устата на 20 год.младеж... :mhihi: И аз мойта мислих,че съм я подарил,ма после я подарявах още няколко пъти!Живей си живота и ще дойде следващата на която ще се отдаваш изцяло,просто някои хора са по чувствителни дее.а и аз съм така!Дошло му е времето да си писнете,независимо поради какви причини,на по 20 год.на човек му писва бързо и губи интерес,все пак животът е пред Вас! ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата