Питане относно оглед на кола
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Ако така или иначе си решил да слагаш газ на колата си е живо престъпление да си купуваш Е39.....
Вземи си кола която да можеш да поддържаш, като части и като гориво.
Лично мое мнение е че тази Е36-ца е прекалено циганска за тези пари, едва ли е карана кротко и ядовете те чакат. Като искаш 20-ка, вземи си по-ненапудрена, от някой който видимо не се е правил на интерсен с нея, и си я направи сам, така ще ти се услади повече
Вземи си кола която да можеш да поддържаш, като части и като гориво.
Лично мое мнение е че тази Е36-ца е прекалено циганска за тези пари, едва ли е карана кротко и ядовете те чакат. Като искаш 20-ка, вземи си по-ненапудрена, от някой който видимо не се е правил на интерсен с нея, и си я направи сам, така ще ти се услади повече

Nukem написа::OT:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
майсторите от предаването"Пич оправи ми колата"
Аиде да не се заяждам ще го кажа така:
Добре бе пич как може да ти харесват боклуците който правят тази сган от негри които ти наричаш майстори,като например цветя между седалките,губер на таблото и хранилка за куче в багажника са само част от великите им тюнинг проекти!
Айде да не разваляме на момчето темата,но само да кажа,че не ги познаваш ,за да кажеш че са боклуци или това да го приемам ,като бг манталитет ,не говоря за цветята между седалките и губери на таблото,хранилки за кучета и тнт а за останалите неща .От едно нищо правят нещо ,независимо дали са негри,цигани ,турци или африканци.Все пак те правят на човека да му е удобно според това с което се занимава,като хоби да речем.Аве достатъчно ще ми е да ми сложат едни джанти и музиката ,това май ще струва повече от колата ми,но хайде да спра и да не оцапвам темата

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
добре, а някой може ли да ми отговори на въпросите относно автокъщите ?
ПП : ето я колата която гледах снощи :
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details - айде сега казвайте какво и има
ПП : ето я колата която гледах снощи :
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details - айде сега казвайте какво и има

За това дали може да я покараш и да я закараш в някой сервиз трябва да говориш с продавача в автокъщата.Лично аз колите които съм си купувал съм ги карал,но не и в сервиз.Паля я,изчаквам да загрее и поне 5-10мин. яко каране,като задължително 3-4 пъти да влезнат оборотите към 6000.Една Хонда след като я покарах целия двигател след това беше в масло.Това ме спря да я купя,иначе на външен вид беше много красив автомобил.Доверявал съм се на личния си усет и знания.Е36-цата като я купувах взех и един познат майстор да я кара и види.Иначе преди това ми се е случвало и да ми откажат да пробвам колата ,защото нямала номера, макар че съм искал на моя отговорност.Съответно-няма сделка!
Продавачите които се притесняват да не им открият неизправностите по колите в сервизите, съответно не дават да се карат там.Ако ти даде,задължително в сервиз който ти си избрал,а не той!

- nthnl
- младши ентусиаст
-
- nthnl
- младши ентусиаст
-
между другото сега се сетих следното : снощи като ходих да я гледам, колата нямаше номера.. дори и транзитни. При евентуална покупка как стой въпроса с отиването до Кат ? А също така и каква е процедурата за изкарване на софийски номера, понеже аз по принцип сум от Русе но вече доста години живея в София. Бяха ми казали, че принципно регистрация се издава от мястото където ти е постоянната адресна регистрация - вярно ли е това ? И има ли начин да си я взема със софийски номера?
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
За да си с Софийски номер трябва да си жител на София.Тази кола от снимката 318is според мен е добра на външен вид но трябва да я покара човек който кара BMW,а не някой който се качва от по-слаба на по-яка кола,защото ще имаш чувството че се качваш на самолет.Иди на диагностика там ще се разбере ако има нещо.Желая ти успех.
п.п.За кабриото направо се откажи не си струва толкова пари да даваш.

п.п.За кабриото направо се откажи не си струва толкова пари да даваш.
- nthnl
- младши ентусиаст
-
добре а някой може ли да ми обясни какви документи трябва да ми дадат и как да стигна до КАТ без номера ? там поне с временните ще стигна до Русе, другото е - имате ли идея как да стана гражданин на софия ? 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Мисля че трябва да се подаде молба в Общината или в района в който живееш(кмество),след това трябва да си сменеш личната карта и едва тогава ставаш със Софийско жителство.По принцип става бързо но.......А за номерата не съм сигурен нека някой друг да каже.
Най-лесния начин е да отидеш до КАТ София и да си вземеш транзитни номера със срок 1 месец.Като отиваш без колата до там защото нямаш право да я караш.Номерата струваха около 30лв. миналата година като взимах моята.После си я караш в Русе и си я регистрираш в рамките на тоя месец.Иначе с платформа е много скъпо.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- nthnl
- младши ентусиаст
-
колега не си прочел цялата тема ? отговаряш на пост който е от 1-ва страница.. поне прегледай за какво си говорим 

ххл
Виж в раздел продава тук и вземи колата на някой колега, за да знаеш, че ще вземеш кола. Мани ги тия автокъщи измислени. Тук в продава има доста добри е36-ци и много хора, за който тези коли са всичко. Моя съвет е: Търси си е36 от форума, поне който ти я продаде няма да те залъгва с фарове за боклука и всякви други "гъзарий".
П.С. Анатема на слънчаците за по 10 000 лв.
П.С. Анатема на слънчаците за по 10 000 лв.
Последна промяна nigh7lif3 на 08 Юли 2008, 19:59, променена общо 1 път
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
Колега - гледай боята да е еднаква навсякъде и да няма абсолютно никакви промени в линияата когато я гледаш от пред или отзад линията на рабовете отляво и отдясно - трябва да е изпъната идеално и с еднакво избеляла боя навсякъде. двигателите им хакат присадки и не може6 да разбереш колко зле е наистина. за двигатела - карай я в сервиз другото се прай макар 4е и то е цифра.
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4