Пореден инцидент в София - сблъсък на бмв и линейка ...
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
бахти, заглавието в Стандарт е "БМВ уби доктор в линейка"
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-07-08&article=239321
Escape написа:бахти, заглавието в Стандарт е "БМВ уби доктор в линейка"
Шофьорът на линейката е заявил пред полицаите, че е карал с около 40 км/час.
Не виждам логиката....как със светлини, линейка, с пациент.....пък карала с 40....той за никъде не е бърза тоя бе

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Мишел написа:Escape написа:бахти, заглавието в Стандарт е "БМВ уби доктор в линейка"
Шофьорът на линейката е заявил пред полицаите, че е карал с около 40 км/час.
Не виждам логиката....как със светлини, линейка, с пациент.....пък карала с 40....той за никъде не е бърза тоя бе
Освен, че бърза, се чудел къде да спре за да остави починалия при катастрофата доктор...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
В правилника по спомен си мисля, че пишеше за тези неща.Дори със спецялен режим на движение са длъжни да намалят и да се огледат преди да преминат на червен сигнал водачите на колите със спецялен режим.Шофьора на линейката разбирасе, че ще каже това което трябва за да защити себеси, знае закона много добре и ще го извърти както му е удобно.Медииите са жалки понякога понеже чуват едната версия и без да си правят труда за по нататъшно проучване и тн праскат новината и аре кой от къде е свършихме си работата.Както се казва все трябва да има някой виновен.
Има и ацки много кретени с БМВ-та миналата седмица даже ми се дървиха някакви страшни селтаци в Надежда с цел да ме натупат понеже не съм ги пуснал да направят ляв завой от средна лента от която е забранен ляв завой.Видях ги аз си бях в лявата лента за ляв завой, а те изпревариха цялата колона от дясно и тръгнаха да завиват и не ги пуснах да минат пред мен.Много мразя такива селски изпълнения в стил "абе какво ше качам тоя светофар, че минем пред всички"Преди месец пък пак някакви превъзбудени членове на форума с 2 Е36-тици на път към паркинга на Дару на дружбенската сбирка щяха да направят страшна челна катастрофа като ме изпревариха в насрещтното и един бус се качи на бордюра заради тях да не се ударят...Няма какво да се заблуждаваме медиите ни хранят защото всекви карат БМВ и се прави на кой съм аз, знаешли как ми върви 20-ката копеле
Точно защото сме много готини и добрички ни изритаха от ЕКО нали
Сега някой да не ме разбере погрешно.Не обвинявам момчето с Е46-тицата понеже незнам какво е станало а и колеги казаха, че той не е главния виновник.
Жалко за пострадалите и жертвите, който и да е виновен вече неможе да се върне назад за да си поправи грешките.
Има и ацки много кретени с БМВ-та миналата седмица даже ми се дървиха някакви страшни селтаци в Надежда с цел да ме натупат понеже не съм ги пуснал да направят ляв завой от средна лента от която е забранен ляв завой.Видях ги аз си бях в лявата лента за ляв завой, а те изпревариха цялата колона от дясно и тръгнаха да завиват и не ги пуснах да минат пред мен.Много мразя такива селски изпълнения в стил "абе какво ше качам тоя светофар, че минем пред всички"Преди месец пък пак някакви превъзбудени членове на форума с 2 Е36-тици на път към паркинга на Дару на дружбенската сбирка щяха да направят страшна челна катастрофа като ме изпревариха в насрещтното и един бус се качи на бордюра заради тях да не се ударят...Няма какво да се заблуждаваме медиите ни хранят защото всекви карат БМВ и се прави на кой съм аз, знаешли как ми върви 20-ката копеле

Точно защото сме много готини и добрички ни изритаха от ЕКО нали

Сега някой да не ме разбере погрешно.Не обвинявам момчето с Е46-тицата понеже незнам какво е станало а и колеги казаха, че той не е главния виновник.
Жалко за пострадалите и жертвите, който и да е виновен вече неможе да се върне назад за да си поправи грешките.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Ще разберем как ще се развият нещата. Ще съм много благодарен на Марто ако свидетелства. Ще послушвам Асен и ще го накарам да го напише и вече ще видим какво ще стане. Чудно ми е как една кола при удар с 40 км/ч ще излети така от пътя и ще бъде тоталка...ааа да забравих БМВто е летяло с бясно скорост...Бахти боклука е шофъора на линейката, заради него човек загива и иска да скапе живота на един 21 годишен човек...е няма да стане...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
vladuicho написа:Мишу написа:бе вие какво искате хората да не си упражняват дрифта ли писна ми от този трафик + това този дето се е ударил не е като мене аз ги преценявам нещата до 10 см а карам с 200
евалата мъжки,то от такива като тебе стават белите
Това май беше ирония, колега, не му се нерви

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
И аз се надявам ///MapTo да помогне с каквото може, както и да ни държи в течение.
Вярвам, че този с линейката е виновен и дано истината да излезе наяве. В противен случай ще съсипят живота на момчето, нека не се допуска това да стане. Всеки от нас можеше да е на негово място, Вие как бихте се почувствали?
Медийте са идиоти. Работил съм медия, знам за какво става на въпрос, не искам да ги коментирам, че ме събира яд.
Вярвам, че този с линейката е виновен и дано истината да излезе наяве. В противен случай ще съсипят живота на момчето, нека не се допуска това да стане. Всеки от нас можеше да е на негово място, Вие как бихте се почувствали?
Медийте са идиоти. Работил съм медия, знам за какво става на въпрос, не искам да ги коментирам, че ме събира яд.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:
1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно;
2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество;
3. да не се съобразява с организацията на движението, когато това се отнася до посока на движение и завиване в определени направления;
4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на този закон; през това време той може да подава само светлинни сигнали.
(2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.
Извадка от закона за движение по пътищата
Оставям го без коментар
Ако линейката не е била с пуснат спец режим на движение, който и да е, не би могъл да реагира адекватно при положение че не очакваш тази линейка да "бърза" толкова много. Тогава вина има линейката, в противен случей ако наистина е работе буркана, независимо кво и къде е гонил човека с е46-тицата е бил длъжен да пусне линейката. Колкото до смърта на лекаря това е нещастен случей заради неговата собствена боезотговорност.
И все пак, колите са прекалено смачкани, за да са се движили с под 40км/ч. Няма да коментирам повече тъй като не съм наясно изобщо с положението на катастрофата, платната и кой откъде е идвал и как точно е станал удара!
И все пак, колите са прекалено смачкани, за да са се движили с под 40км/ч. Няма да коментирам повече тъй като не съм наясно изобщо с положението на катастрофата, платната и кой откъде е идвал и как точно е станал удара!
bmw
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ще свидетелствам естествено...Не се притесняваите,че няма коментари от моя страна - това е от липсата на свободно време(по 20ч съм на работа...) Нека Андро ми драсне на лс инфо къде,как и какво и ще отида да дам показания...аман от малоумия в тая държава!
Аз чакам на бул.Сливница в посока изхода на София,пък линейката и свети зелен светофар...е как става тоя фокус

Аз чакам на бул.Сливница в посока изхода на София,пък линейката и свети зелен светофар...е как става тоя фокус

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
///MapTo написа:Ще свидетелствам естествено...Не се притесняваите,че няма коментари от моя страна - това е от липсата на свободно време(по 20ч съм на работа...) Нека Андро ми драсне на лс инфо къде,как и какво и ще отида да дам показания...аман от малоумия в тая държава!:

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vladuicho написа:Мишу написа:бе вие какво искате хората да не си упражняват дрифта ли писна ми от този трафик + това този дето се е ударил не е като мене аз ги преценявам нещата до 10 см а карам с 200
евалата мъжки,то от такива като тебе стават белите
Това е дама бре