Откраднаха ми огледалата...!?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
Мечтае да кара: BMW M4

Откраднаха ми огледалата...!?

Мнение от Blue2 » 05 Юли 2008, 9:56

Много съм бесен!!!!

Връщам се аз от концерта на Уайтснейк и Флепард вчера... качвам се в колата, паркирана до Скай Сити отстрани и какво да видя.. някой кретен ми е свалил огледалата, само стъклата.. Незнам дали е много честа практика, но направо побеснях....

Някой може ли да ми помогне, или да ми каже къде да си намеря М Огледала и то в събота.. Дали застраховката го покрива това и има ли смисъл да се занимавам..!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Re: Откраднаха ми огледалата...!?

Мнение от Archangel » 05 Юли 2008, 10:04

Blue2 написа:Много съм бесен!!!!

Връщам се аз от концерта на Уайтснейк и Флепард вчера... качвам се в колата, паркирана до Скай Сити отстрани и какво да видя.. някой кретен ми е свалил огледалата, само стъклата.. Незнам дали е много честа практика, но направо побеснях....

Някой може ли да ми помогне, или да ми каже къде да си намеря М Огледала и то в събота.. Дали застраховката го покрива това и има ли смисъл да се занимавам..!?

За застраховката мисля, че трябва да имаш парченце. Ако нямаш- се водят липси и не ги покриват.
Сега, не знам как седят нещата, какви точно са М огледалцата. Провери за застраховката и виж. Аз имам едно стъкло, но за жалост не е М и го продавам за 60 злато. Виж ако някой колега има счупено, да го занесеш да го покрият.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Потребител
Аватар
Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
Мечтае да кара: BMW M4

Мнение от Blue2 » 05 Юли 2008, 15:40

Кофти работа... обиколих целия Симеон.. не ги намерих а и други не намерих.. :) Хайде ако някой колега има или знае от къде могат да се намерят обикновени за седан, да казва защото ми е супер спешно.. :(

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 07 Юли 2008, 7:33

провери на следното място:

караш по сливница от сточна гара към лъвов мост. на пресечката с раковски завиваш надясно по посока козлодуй (на ъгъла има разни работилници за алтернатори....) караш по раковска посока козлодуй и на първатя пряка в ляво има един магазин дето е пълен със стъкла за огледала на коли....на Б4-ката редовно си купувах от там. но имай предвид, че са без подгрев....

за застрахователите- на мен ми ги плащаха стъклата, но на такива цени, че винаги трябваше да додавам. Замислял съм се следното- знам една работилница, където правят всякакви реотани по поръчка! ако си поръчам там реотан с кримпнати в края две кабелни обувки и си го залепя върху обикновено авто огледало дали няма да се получи нещо.....

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Юли 2008, 10:03

Виж на Ботев, точно след кръстовището със Сливница, посока центъра, отляво, магазина е почти в началото - "части БМВ, Мерц, Ауди" е табелата - там имаше...

Потребител
Аватар

Мнение от peter_dilov » 07 Юли 2008, 12:20

Тoва с кражбата е супер честа практика, защото оригиналните огледала струват 120лв 2те бройки, но като сложиш сега не оригинални ( да не си луд да дадеш 120лв) няма да имаш проблем копеленцата разбират и тях не ги крадат.

Потребител
Аватар

Мнение от johny bravo » 08 Юли 2008, 0:55

Значи, и на мен ми откраднаха огледалата в улицата до мол софия, където уж има видеонаблюдение свързно с МВР, пич не ги покрива застраховката, а тия копеленца дето разбират и не крадат не оригинални ще им счупя професионалните ръчички еи са един приятел ми донесе уред за игра на софтбол от US and A, по известен като алуминиева бухалка която служи за чъпене на професионални крадливи ръчички.
Ако си мислите че съм бесен се лъжете, много ме сърбят ръцете просто да поиграя софтбол хи хи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от demonazzz » 09 Юли 2008, 14:18

И аз се включвам с крадените огледала. Намерих на ъгъла на Хр. Ботев и Симеон, 2х25 кинта, тонирани с отопление. Изглежда 1:1 с оригиналното, пък и кой знае как е попаднало в магазинчето, но момчето е точно. Първо пробвахме няколко, едното не пожела да грее и го сменихме веднага.

Купих си две малки кръгли огледалца за 3 кинта за всеки случай, ако някой пак го свие да мога да карам поне докато намеря. Явно и огледалата ще стават консуматив. :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rappa » 10 Юли 2008, 11:59

почнаха ли ги и е46те деба :( :(
у младост отдавна са консуматив за е36 а явна сега и за е46 ше има търсене

призовавам всеки уважаващ се собстеник на е46 да НЕ купува оригинални за 20 30 лв. ако им залежи стоката на кардерашите нема да крадът :idea: :idea: нищо не изчезва само си сменя собстеника.

само да пипна некои шибан крадец :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от demonazzz » 10 Юли 2008, 14:38

Мдааа...днес видях един съсед с Е36 без огледала и псуваше около колата. Вече си я спирам при един строеж с охрана и давам на чичото една бутилка...но не е това начина. Много мразя такива цигании. Сега ме е страх да сложа нови чистачки AeroTwin някой да си ги познае. На приятел съсед отново, му бяха извадили фарове, навигация, стопове и всички лайсни на е39.

Ужас просто, преди като карах само Хонди никой не ги пипваше, защото търсенето е малко, сега с баварката и треперя всяка сутрин.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от evlogi » 12 Юли 2008, 21:29

моето застраховката ги покри. бяха откраднали само лявото (отчупено беше). струва около 800 лева всичко - външни и вътрешни части. казах им в камор вътрешните да ми ги остават в багажника за да не ги шитне после някой на крадците.. но не го направиха а аз забравих да проверя веднага.
за огледалото се чака около 2 седмици за доставка - смятайте как се кара без ляво странично 2 седмици.. :shock:

прави са колегите нагоре - не си купувайте крадени части. верно ще ви излезе малко по-тънко но рано или късно ще ви се върне за тарикатлъка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 13 Юли 2008, 20:57

Само нови огледала(стъклата) са 185 лв бройката. И на жената и го свиха в района на красно село. Ако някой ревне от нещо да ми пише ЛС аз намерих крадеца :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 13 Юли 2008, 21:55

баси...мислех си, че като сменя колата, ще се отърва от проклятието "откраднати огледала" - преди карах ауди Б4 и ежемесечно си купувах огледала....общо взете щетите ми бяха основно огледала. сега в мазето имам един цял шкаф с изпочупени огледала.....не ми се мисли ако почна да пълня съседното рафтче с огледала на бмв-то.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Мнение от val » 13 Юли 2008, 23:17

тези огледала се свалят точно толкова лесно, колкото и на Е36 :( и съответно явно започнаха да се крадат също толкова често- и аз пострадах има няма около месец след като си взех Е46-та :evil:
let the BMW be with you

Потребител
Аватар

Мнение от ifko » 16 Юли 2008, 19:30

и мен ме сполетя същата беда,някой ако има представа къде в Бургас мога да намеря такива огледалца да казва !

Следваща

Назад към E46