Пореден инцидент в София - сблъсък на бмв и линейка ...
Модератор: Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Бях на кръстовището,когато се случи случката...Линейката в последния момент си пусна сирената и буркана,просто защото не му се чакаше,беше повече от видимо..Потвърждавам думите на Андро,че шофьорът на БМВ-то нямаше вина и никакво време за реакция
Аман от хора с привилегии

Аман от хора с привилегии

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Току що слушах по нтв, версията вече се смени от сутринта по бтв както казаха, че bmw-то е карало бързо и е минало на червен светофар. За пореден път куп глупостите на медиите по адрес на всички с bmw...
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
А шофьора на линейката е ебати лъжливия педерас
Аз си бях пуснал всичко а той ни блъсна с много голяма скорост!
Де*би лъжливото копеле!!!
Извинете ама не се сдържах!

Аз си бях пуснал всичко а той ни блъсна с много голяма скорост!
Де*би лъжливото копеле!!!

Извинете ама не се сдържах!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
///MapTo написа:Бях на кръстовището,когато се случи случката...
Нядявам се, че няма да премълчиш и ще се застъпиш за момчето!!!
Navi_Bmw написа:А шофьора на линейката е...
И аз сега го гледах по бТВ. Разправяше го едно такова спокойно и хладнокръвно. Нещо ме накара да не повярвам на думите му...

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
err0r написа:///MapTo написа:Бях на кръстовището,когато се случи случката...
Нядявам се, че няма да премълчиш и ще се застъпиш за момчето!!!Navi_Bmw написа:А шофьора на линейката е...
И аз сега го гледах по бТВ. Разправяше го едно такова спокойно и хладнокръвно. Нещо ме накара да не повярвам на думите му...
На 21г. е. На теб ще ти коства 1-2 часа разправии, а можеш да му спестиш от присъдата.
Ся го гледах по новините... май момчето няма шанс
Шофьора на линейката е с 36 години стаж без произшествия до момента.
А познайте на кой думата ще има повече тежест?
Лично мнение че най-вероятно истината е по-средата някъде, щото съм се нагледал на шофьорчета дето минават на "зелено" ама то случайно светнало жълто докато те минават и ако е по голямо кръстовището дори светва и червеното.
Така че може и двамата да са прави за себе си. Колегата с бавареца леко да се е мушнал на жълто, а тоз с линейката понеже е със светлини да е тръгнал и той по рано отколкото трябва. Не съм бил там и не знам какво е станало, ама такива ситуации виждам секи ден

А познайте на кой думата ще има повече тежест?
Лично мнение че най-вероятно истината е по-средата някъде, щото съм се нагледал на шофьорчета дето минават на "зелено" ама то случайно светнало жълто докато те минават и ако е по голямо кръстовището дори светва и червеното.
Така че може и двамата да са прави за себе си. Колегата с бавареца леко да се е мушнал на жълто, а тоз с линейката понеже е със светлини да е тръгнал и той по рано отколкото трябва. Не съм бил там и не знам какво е станало, ама такива ситуации виждам секи ден

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Нали знаете че винаги има две истини, "моята" и "неговата", и този случай ще е такъв дълго време, най лошото е, че си е отишъл един лекарски живот
Ето сега по новините казаха че линейката е минала на червено, но е била с включени буркани и звукови сигнализации. Обаче както казват някой, ако ги е включил в последният момент, само и само да мине по бързо/на безброй такива случаи и аз съм се нагледал лично, и то най вече от линейки, свири свири и като му направят път загаси всичко и си продължи/ как се процедира тогава. А с каква скорост се е движело БМВто ?! Дали е било 50км/ч., толкова лесно ли се обръща линейка ?!
Въпроси много, жалко за хората просто

Въпроси много, жалко за хората просто

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Абе не знам дали следихте внимателно интервюто за случката.
Сега се замислих... значи:
1. Шофьорът на линейката е карал с пуснат светлинен и звуков сигнал, същите, които се пускат при спешни случаи, при които става въпрос за човешки живот.
2. В линейката на предната седалка до шофьора се е возил доктор, който е бил нощна смяна и се е прибирал към вкъщи и решил да използва до някъде (до метростанция Сливница) линейката за да спести от ходене пеш. Чудел се е от кой вход на метрото да влезе, ама решил да не влиза от първия, след което последвал сблъсък.
Въпросът ми е как хем ще си със специален режим, бързайки за да спасиш пациента отзад, хем ще спираш някъде си за да слезе някой си, че не му се дава левче за рейса? От къде са взели пациент за да карат доктора през цялото време, че даже да минат по неговия маршрут за да успее да слезе на метрото?
Нещо не ми се връзва тук. За мен шофьорът на линейката шмекери. Може и нашето момче да е в нарушение, но линейкаджията спестява (изкривява) истината!
Сега се замислих... значи:
1. Шофьорът на линейката е карал с пуснат светлинен и звуков сигнал, същите, които се пускат при спешни случаи, при които става въпрос за човешки живот.
2. В линейката на предната седалка до шофьора се е возил доктор, който е бил нощна смяна и се е прибирал към вкъщи и решил да използва до някъде (до метростанция Сливница) линейката за да спести от ходене пеш. Чудел се е от кой вход на метрото да влезе, ама решил да не влиза от първия, след което последвал сблъсък.
Въпросът ми е как хем ще си със специален режим, бързайки за да спасиш пациента отзад, хем ще спираш някъде си за да слезе някой си, че не му се дава левче за рейса? От къде са взели пациент за да карат доктора през цялото време, че даже да минат по неговия маршрут за да успее да слезе на метрото?
Нещо не ми се връзва тук. За мен шофьорът на линейката шмекери. Може и нашето момче да е в нарушение, но линейкаджията спестява (изкривява) истината!

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Със сигурност мога да ви кажа, че не е гаменска постъпка от страна на шофиора на БМВ-то
Тоя човек го познавам толко добре и е един от малкото наистина отговорни хора, които познавам и винаги бих се застъпил за него безрезервно
Ще помоля свидетелите на инцидента да вземат участие когато трябва

Ще помоля свидетелите на инцидента да вземат участие когато трябва

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ще Ви разкажа една случка разказана ми от мой роднина работещ в 3-та Градска болница!
На времето,когато е имало регулировчици по някои кръстовища в София,на чичко полицай му направило впечатление,че една линейка хвърчи на буркани и сирени по едно и също време сутрин...Решил един ден да види какво става и я спрял за проверка.Какво вижда:отзад санитар,крепи тава с баници на носилката-за целия дежурен персонал на детското отделение...
Е,кво като в това време може някое дете да УМИРА и да има нужда от бързо транспортиране до пробитата ни болница...!
Шофьор съм по професия и виждам доста често такива бързащи линейки-като мине кръстовището и гаси бурканите....!?
Може и в тоя случай да е така,няма де ме учуди и както се правиме на съвестни граждани-ПТП-автомобил със спец.режим на движение и БМВ,е познайте кой ще е виновен!? 
На времето,когато е имало регулировчици по някои кръстовища в София,на чичко полицай му направило впечатление,че една линейка хвърчи на буркани и сирени по едно и също време сутрин...Решил един ден да види какво става и я спрял за проверка.Какво вижда:отзад санитар,крепи тава с баници на носилката-за целия дежурен персонал на детското отделение...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Преди малко четох във форума на линейкаджиите и там пишат точно на обратното - че БМВ-то било виновно... На кой да вярва човек
А ако колата не беше БМВ, дали щяха да се изпишат толкова защитни мнения към водача на лекия автомобил?

А ако колата не беше БМВ, дали щяха да се изпишат толкова защитни мнения към водача на лекия автомобил?

Ако Марто е мъжкар ще иде да даде показания.Преди 9 години имах подобен случай за който още ме ебават.имах една СБР-ка и както си карам от кръстовището се подава линейка и аз право във вратата ,направих я тоталка
болеше ме яко врата и ме откараха в болницата,на другия ден дойде една кука да ме разпитва и ми изтресе ,че линейката била с включени светлини и звук
Казах му да си гледа работата и че ще се видим в съда.На първото заседание и линейкаджията и доктора лъжеха като дърти цигани,обаче за второто заседание намерих двама свидетела от които единия човек с положение бивш кмет и адвоката ми изиска чрез съда книгата с записаните сигнали и се оказа ,че 30 минути в този период не е имало повиквания а са се връщали от адрес.От цялата работо мотора аут и едномесечна шина на врата.
ПП С това ми мина мерака към моторите.

ПП С това ми мина мерака към моторите.

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Добре де,линейка и Голф,е ква е разликата,че и Голфа можеше да е по таван....!?mastorpetko написа:Преди малко четох във форума на линейкаджиите и там пишат точно на обратното - че БМВ-то било виновно... На кой да вярва човек

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"