Ел. щора.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Ел. щора.
Здравейте колеги,
възможно ли е да се монтира ел. щора на задното стъкло на Е46 4врати , ако няма такава... и евентуално каде би могло да стане това и какво би ми струвало ?
възможно ли е да се монтира ел. щора на задното стъкло на Е46 4врати , ако няма такава... и евентуално каде би могло да стане това и какво би ми струвало ?
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
колега, и аз се интересувах точно от този казус! продават се оригинални комплекти, обаче цената е мачкаща! (някъде към 1200 лева ти излизат частите) монтажът може да ти го направи всеки грамотен жичкаджия....в момента мисля над дряг вариант- обикновена щора, но пак оригинална (към 220 лева) възможно е да се поставят и сеници (пак оригинални) на страничните задни врати за 330 лева комплекта....въпреки всичко сумата гони 600 лева и малко ме кара да се замисля дали пък не е по-добре да си лепна фолио
иначе по разните ауто-мании съм гледал електрически щори за 120 лева, обаче са толкова груби и грозни, че НИКОГА не бих ги сложил на колата
иначе по разните ауто-мании съм гледал електрически щори за 120 лева, обаче са толкова груби и грозни, че НИКОГА не бих ги сложил на колата
Ами колега аз исках само за задното стъкло понеже, задните странични са ми достатъчно затъмнени
, идеята ми беше конкретно за направата на задна електронна понеже на много от моделите на е46 я има и е доста "шукаритетно"
евентуално ще проверя по моргите или при италианеца ако там има нещо по тънкана и вече за направата... ще видя какво трябва да се пръсне като пари. Исках да разбера като цяло дали има достатъчно место отзад за монтирането на такава... горе долу колко е голяма на широчина. Другия вариант е вече да си вземем подобна но ръчна... вярно няма да е точно както трябва но все пак е решение, понеже знам че има и доста пипкава работа отностно извеждането и монтирането на копчето което да я контролира. Затова ако намеря трябва да намеря и читав жичкаджия който си разбира от работата. Ще видя какво мога да намеря и направя тези дни, и ако успея да реализирам идеята ще постна снимки да покажа точно как става.
п.с. А през това време приемем предложения по темата разбирасе.

п.с. А през това време приемем предложения по темата разбирасе.
- alexsch
- ентусиаст
-
- alexsch
- ентусиаст
-
абе аз ще ги прежаля тия 600 лева, ама искам поне да ги видя преди да си ги поръчам. така по картинка и разказа на очевидици да дам толкова пари.....
7 мнения
• Страница 1 от 1