Пореден инцидент в София - сблъсък на бмв и линейка ...
Модератор: Общи модератори
Пореден инцидент в София - сблъсък на бмв и линейка ...
Последна промяна AHTuBuPyC на 07 Юли 2008, 23:16, променена общо 1 път
bmw
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Леле баси тъпото. Аз се чудех защо от пресечката преди кръстовището не мога да излезна 15минути имаше яко коли и няма минаване. После като минах оттам видях ударената линейка. Направо ужас 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
не се споменава кой е виновен 

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Чакайте да разберем какво е станало.Защо нападате човека с BMW-to,преди да сме разбрали подробности.Не е задължително да е виновен само защото насреща е линейка.Може да е карал по правилник и пак да не имал възможност да избегне катастрофата.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
линейката сигурно е бързала и е била със специален режим на движение щом вътре е имало придружител-начи е имало и пациент!!
въпроса е по свидетели да кажат дали е била с пуснат буркан и сирени или не и тогава ще стане ясно ,но за съжаление белята е станала вече и човека е загинал!!!
въпроса е по свидетели да кажат дали е била с пуснат буркан и сирени или не и тогава ще стане ясно ,но за съжаление белята е станала вече и човека е загинал!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Абе има ги секви идиоти ето една прясна случка:
Карам си аз оня ден на връщане от вилата по пътя до перник дето го ремонтират от едната страна затворено и от другата страна се кара в едно платно карам умерено не бързам и по едно време задмене ме настига линеика пуснала сирената и газ,предмене нема коли ама тя плътно зат мене и иска да ме изпревари ама стигаме едни завои а в насрещното колона мемож ме испревари и кво правя газ до ламарината да не я забавям а тя зад мене.Караме некаде 1-2км. така и влизаме в нащо платно пускам я да ме изпревари от ляво и си намалявам кара тя с яко газ и след 700метра настига един VW джета кара в лявото ама бавно и не пуска линеиката,наложи се линеиката да испревари рисково от дясно ебати идиота с тоя VW много се ядосах
Карам си аз оня ден на връщане от вилата по пътя до перник дето го ремонтират от едната страна затворено и от другата страна се кара в едно платно карам умерено не бързам и по едно време задмене ме настига линеика пуснала сирената и газ,предмене нема коли ама тя плътно зат мене и иска да ме изпревари ама стигаме едни завои а в насрещното колона мемож ме испревари и кво правя газ до ламарината да не я забавям а тя зад мене.Караме некаде 1-2км. така и влизаме в нащо платно пускам я да ме изпревари от ляво и си намалявам кара тя с яко газ и след 700метра настига един VW джета кара в лявото ама бавно и не пуска линеиката,наложи се линеиката да испревари рисково от дясно ебати идиота с тоя VW много се ядосах

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Доколкото разбрах, е имало пациент в линейката, защото жената, която го придружавала е настанена в болница с травма. Значи линейката се е движела в специален режим на движение, т.е. - шофьора на БМВ-то е виновен.
Много кофти случка, наистина
Много кофти случка, наистина

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ето по-подробно!
Лекар загина, а друг е тежко ранен при катастрофа между линейка и БМВ на кръстовището на Обелско шосе и булевард "Европа" в София.
Инцидентът е станал около 9 часа тази сутрин, съобщиха от Националния медицински координационен център.
Линейката е превозвала пациент от Божурище заедно с дъщеря му. При удара на място загива лекарят, който е бил нощна смяна, а колегата му от дневната смяна - 45-годишният В.Д. е откаран в Пирогов с черепно-мозъчна травма. Тежко ранена е и дъщерята на превозвания пациент - 57-годишната С.Й. от Божурище. Тя е с контузия на вратните прешлени, съобщиха от пресцентъра на болницата. Шофьорът на лекия автомобил няма сериозни наранявания.
По първоначална информация линейката е на МБАЛ "Света Анна" - бившата Окръжна болница-София.
Току що казаха по Дарик,че БМВ-то е минало с голяма скорост на червено и при удара е излетяло на 25-метра!
Лекар загина, а друг е тежко ранен при катастрофа между линейка и БМВ на кръстовището на Обелско шосе и булевард "Европа" в София.
Инцидентът е станал около 9 часа тази сутрин, съобщиха от Националния медицински координационен център.
Линейката е превозвала пациент от Божурище заедно с дъщеря му. При удара на място загива лекарят, който е бил нощна смяна, а колегата му от дневната смяна - 45-годишният В.Д. е откаран в Пирогов с черепно-мозъчна травма. Тежко ранена е и дъщерята на превозвания пациент - 57-годишната С.Й. от Божурище. Тя е с контузия на вратните прешлени, съобщиха от пресцентъра на болницата. Шофьорът на лекия автомобил няма сериозни наранявания.
По първоначална информация линейката е на МБАЛ "Света Анна" - бившата Окръжна болница-София.
Току що казаха по Дарик,че БМВ-то е минало с голяма скорост на червено и при удара е излетяло на 25-метра!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
Даа даа даа,Бмв-то се е движело с висока скорост,минало на червено и ударило странично линейката.Познайте кой ще е виновния?

Последна промяна ///Ivan на 07 Юли 2008, 12:18, променена общо 1 път