Бургас - (Писта , Място) - къде?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Бургас - (Писта , Място) - къде?
Гледам почети всеки град си има някакво място,писта,полигонче за врътки,ръчни,опити за дрифт слайд и т.н. да не изпадам в подробности,всеки един запален ентусиаст му са пали душата като види голямо и празно асвалтирано място
Та тука из нашия град ,трудно се намират места за такива работи.По принцип местата които знам и съм ходил са : На пистата в Равнец , пистата в Дебелт (ако може да се нарече писта
) и на умрелия полиган за чийто асфалт няма да коментирам. Като изключа полигона другите места си идват така доста далече.
Чувал сам за някаква писта на Маринка ,но само слухове.Бяхме тръгнали да е търсим веднъж с приятели ама отидахме в нищото..
Я споделете има ли някакви такива местенца и ако да къде?.
Аз лично се надявам, като оправят пътя, доло на борсата - преди Гочо Иванов ,там да става за такива работи,че ми е точно и до нас
не че не става сега ама мъка с тез наспирали тирове.

Та тука из нашия град ,трудно се намират места за такива работи.По принцип местата които знам и съм ходил са : На пистата в Равнец , пистата в Дебелт (ако може да се нарече писта

Чувал сам за някаква писта на Маринка ,но само слухове.Бяхме тръгнали да е търсим веднъж с приятели ама отидахме в нищото..
Я споделете има ли някакви такива местенца и ако да къде?.
Аз лично се надявам, като оправят пътя, доло на борсата - преди Гочо Иванов ,там да става за такива работи,че ми е точно и до нас

- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Ние по едно време от Сбирката ходихме на пистата (между Маринка/Извор и Равна гора се намира) да се пързаляме там поне 4 пъти сме ходили там ма като гледам не си идвал на сбирките

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Cosworth написа:Ние по едно време от Сбирката ходихме на пистата (между Маринка/Извор и Равна гора се намира) да се пързаляме там поне 4 пъти сме ходили там ма като гледам не си идвал на сбирките![]()
Да не съм,надявам се скоро да отида

- Illusion
- Бургаското явление
-
Подкрепям Миро и Коко за пистата след Маринка. Малко трудно се стига до нея, но е перфектна за каране.
Ето няколко снимки за да добиеш представа:
ПС: Ако някой от присъстващите на тази сбирка не е получил всички снимки, да пише. Има и разни клипове.
Ето няколко снимки за да добиеш представа:

ПС: Ако някой от присъстващите на тази сбирка не е получил всички снимки, да пише. Има и разни клипове.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Да видях е пистата на Google Eartha ,много е уважавам тази програмка,ако можех си е сложа в колата за 1 ГПС
Наистена си е на майната ама като гледам е добре не е като тази на Равнец,но онази е значително по-голяма.А кога и къде ще е следващата сбирка?
П.С. на колко КМ-тра е тази писта 100? отиване връщане ?

Наистена си е на майната ама като гледам е добре не е като тази на Равнец,но онази е значително по-голяма.А кога и къде ще е следващата сбирка?
П.С. на колко КМ-тра е тази писта 100? отиване връщане ?
- Illusion
- Бургаското явление
-
Отиване и връщане не вярвам да са повече от 40-50км общо.
Сбирките са всяка неделя от 18:00 на Цурка, но не се ходи всеки път на пистата.
И пистата пак казвам е доста добра. Но докато стигнеш до нея колко майки ще нахраниш.
Сбирките са всяка неделя от 18:00 на Цурка, но не се ходи всеки път на пистата.
И пистата пак казвам е доста добра. Но докато стигнеш до нея колко майки ще нахраниш.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

7 мнения
• Страница 1 от 1