Абе ние ли сме мизерници или пак правителството е виновно...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Абе ние ли сме мизерници или пак правителството е виновно...
Предполагам всеки от вас всеки ден псува че е голема мизерия в градовете ни. Аз лично не мога да си обясня зашо има хора причинили ето това.
Това е района на едно студио на TV7 в Младост3. Незнам общината спи ли там кво прай.
Иска ми се с тая тема да дадеме малко гласност и да видиме кой е по виновен - гражданина или правителството.
Ще е хубаво да поствате снимки на които е показано как общините не си вършат работата, а също така и как ние си сами си правиме мизерията.

Пуснал съм пример как ние си сереме в града. А ето и пример как общината ни кара да търпиме сраното. Това е една от преките зад х-л Радисън.

Това е района на едно студио на TV7 в Младост3. Незнам общината спи ли там кво прай.
Иска ми се с тая тема да дадеме малко гласност и да видиме кой е по виновен - гражданина или правителството.
Ще е хубаво да поствате снимки на които е показано как общините не си вършат работата, а също така и как ние си сами си правиме мизерията.

Пуснал съм пример как ние си сереме в града. А ето и пример как общината ни кара да търпиме сраното. Това е една от преките зад х-л Радисън.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Тия стереопори ги виждам всеки ден като ходя до Кауфланд.Чудех се за какво са и разбрах че по TV7 ще правят некво предаване и им трябвало!Естествено че е мизерия ама така е.......

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Държавата, много ясно. Българин като отиде в чужбина, защо не хвърля по улиците? Защото има СОЛЕНИ ГЛОБИ! Как пък изведнъж бай Мангал, който хвърля където му падне боклуците си тук, като излезе от България става възпитан? Кой е виновен?
КУЧЕТО ИГРАЕ СПОРЕД ТОЯГАТА!!!
Navi_Bmw написа:Тия стереопори ги виждам всеки ден като ходя до Кауфланд.Чудех се за какво са и разбрах че по TV7 ще правят некво предаване и им трябвало!Естествено че е мизерия ама така е.......![]()
Рекламират го по НОВА. Сигурно е външна продукция.
Нема значение, що треа да търпиме тая мизерия като минаваме от там...
Така е... ама не трябва да е така. Затънали сме в буклуци. Ебати мизерната история.
ACCELERATOR написа:Държавата, много ясно. Българин като отиде в чужбина, защо не хвърля по улиците? Защото има СОЛЕНИ ГЛОБИ! Как пък изведнъж бай Мангал, който хвърля където му падне боклуците си тук, като излезе от България става възпитан? Кой е виновен?
Мога да ти кажа че българин в чужбина ако хвърли по улицата буклуци ще го изядът жив хората преди да се намеси държавата...
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Прати снимките на БТВ по мейла, всеки вторник в сутрешния блок показват такива мизерии и после питат кметовете дали са ги изчистили.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Скапания булгаристан, мен...........скапания булгаристан........ 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
топни ги на господари на ефира 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Смятам, че хората са виновни, защото държавата, това са хората живеещи в нея. Никой не ги е научил, че боклук се хвърля само на определените за това места, но човек когато няма елементарна култура и съзнание и да го учиш той ни приема ни предава. Кмета не може да мине и да примете на всеки под терасата, а дори и когато почистят междублоковите пространства още същата нощ започват да летят торбички с боклук през терасите
Излиза, че на доста хора им е приятно да са затрупани с боклук и докато има такива няма да се оправим

Излиза, че на доста хора им е приятно да са затрупани с боклук и докато има такива няма да се оправим

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
agent smit написа:...
Не съм съгласен. Никъде по света не се разчита на самоконтрол. Във всяко стадо има мърша, не можеш да разчиташ на това. Пак питам - защо същите свине, които цапат тук, в чужбина не го правят??? И защо същите шофьори, които тук не спазват никакви ограничения по пътищата, като отидат в Гърция гледат всеки знак, и ги е страх да настъпят с едната гума непрекъснатата линия (това се отнася и за мен самия, признавам си)???
Просто това е най-най простия пример за беззаконието в нашата държава. Като почнем от боклуците и неспазването на правилника, и стигнем до кражбите на власт-имащите, изсичането на горите, застрояването на планините и плажовете, и т.н.
Всичко опира до това, че няма кой да следи за спазването на дори и елементарните закони. А и дори и да хванат някой - намесва се корупцията.
Всичко е един омагьосан кръг, от който за да излезем, явно трябва да стане нещо много лошо в тая страна, за да си дадат хората сметка, че така не може да продължават нещата, и тези политици, които ни управляват сега, трябва да се махнат. Явно 15т тротил не са достатъчни. Питам се - какво ли трябва още да стане? Дано не съм там.

- agent smit
- младши ентусиаст
-
ACCELERATOR написа:...за да си дадат хората сметка, че така не може да продължават
нещата...
Нещата пак опират до съзнанието на всеки един, живеещ в България.
Трябва да има сурови глоби за изхвърляне на боклук където не трябва, но българинът винаги ще намири начин през ноща ли, когато не го вижда никой и пак ще си хвърли боклука през терасата. Мършата в стадото май стана повече от другите.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Държавата си е виновна!
Който си мисли, че в цивилизованите страни пазят е в дълбока заблуда.Виждал съм площада в Прага в 4ч сутринта, виждал съм централните улици в Хамбург в 4ч сутринта...и мога да ви кажа, че това от снимките просто блести от чистота.Разликата е, че там до 7ч всичко е изблизано до последния фас, а тук си стои с месеци и години.
В крайна сметка, след като плащаме данък смет е редно и някой да се грижи за тази смет
Който си мисли, че в цивилизованите страни пазят е в дълбока заблуда.Виждал съм площада в Прага в 4ч сутринта, виждал съм централните улици в Хамбург в 4ч сутринта...и мога да ви кажа, че това от снимките просто блести от чистота.Разликата е, че там до 7ч всичко е изблизано до последния фас, а тук си стои с месеци и години.
В крайна сметка, след като плащаме данък смет е редно и някой да се грижи за тази смет

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
истината е някъде посредата
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
ACCELERATOR написа:Държавата, много ясно. Българин като отиде в чужбина, защо не хвърля по улиците? Защото има СОЛЕНИ ГЛОБИ! Как пък изведнъж бай Мангал, който хвърля където му падне боклуците си тук, като излезе от България става възпитан? Кой е виновен?
Като ми остане време ще снимам "колко е чисто " в една европейска столица

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2