Абе ние ли сме мизерници или пак правителството е виновно...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Абе ние ли сме мизерници или пак правителството е виновно...

Мнение от ja » 06 Юли 2008, 22:09

Предполагам всеки от вас всеки ден псува че е голема мизерия в градовете ни. Аз лично не мога да си обясня зашо има хора причинили ето това.

Това е района на едно студио на TV7 в Младост3. Незнам общината спи ли там кво прай.

Иска ми се с тая тема да дадеме малко гласност и да видиме кой е по виновен - гражданина или правителството.

Ще е хубаво да поствате снимки на които е показано как общините не си вършат работата, а също така и как ние си сами си правиме мизерията.

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Пуснал съм пример как ние си сереме в града. А ето и пример как общината ни кара да търпиме сраното. Това е една от преките зад х-л Радисън.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 06 Юли 2008, 22:22

Тия стереопори ги виждам всеки ден като ходя до Кауфланд.Чудех се за какво са и разбрах че по TV7 ще правят некво предаване и им трябвало!Естествено че е мизерия ама така е....... :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 06 Юли 2008, 22:29

Държавата, много ясно. Българин като отиде в чужбина, защо не хвърля по улиците? Защото има СОЛЕНИ ГЛОБИ! Как пък изведнъж бай Мангал, който хвърля където му падне боклуците си тук, като излезе от България става възпитан? Кой е виновен?

КУЧЕТО ИГРАЕ СПОРЕД ТОЯГАТА!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Юли 2008, 22:31

Navi_Bmw написа:Тия стереопори ги виждам всеки ден като ходя до Кауфланд.Чудех се за какво са и разбрах че по TV7 ще правят некво предаване и им трябвало!Естествено че е мизерия ама така е....... :evil: :evil:

Рекламират го по НОВА. Сигурно е външна продукция.
Нема значение, що треа да търпиме тая мизерия като минаваме от там...

Така е... ама не трябва да е така. Затънали сме в буклуци. Ебати мизерната история.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Юли 2008, 22:33

ACCELERATOR написа:Държавата, много ясно. Българин като отиде в чужбина, защо не хвърля по улиците? Защото има СОЛЕНИ ГЛОБИ! Как пък изведнъж бай Мангал, който хвърля където му падне боклуците си тук, като излезе от България става възпитан? Кой е виновен?

Мога да ти кажа че българин в чужбина ако хвърли по улицата буклуци ще го изядът жив хората преди да се намеси държавата...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 06 Юли 2008, 23:20

бай ганьо и на луната да отиде, пак ше осере пейзажа

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 06 Юли 2008, 23:29

Прати снимките на БТВ по мейла, всеки вторник в сутрешния блок показват такива мизерии и после питат кметовете дали са ги изчистили.
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 06 Юли 2008, 23:31

Скапания булгаристан, мен...........скапания булгаристан........ :puke:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 06 Юли 2008, 23:36

топни ги на господари на ефира :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 07 Юли 2008, 0:15

Смятам, че хората са виновни, защото държавата, това са хората живеещи в нея. Никой не ги е научил, че боклук се хвърля само на определените за това места, но човек когато няма елементарна култура и съзнание и да го учиш той ни приема ни предава. Кмета не може да мине и да примете на всеки под терасата, а дори и когато почистят междублоковите пространства още същата нощ започват да летят торбички с боклук през терасите :evil:
Излиза, че на доста хора им е приятно да са затрупани с боклук и докато има такива няма да се оправим :puke: :dummy: :box: :ranting:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 07 Юли 2008, 0:43

agent smit написа:...

Не съм съгласен. Никъде по света не се разчита на самоконтрол. Във всяко стадо има мърша, не можеш да разчиташ на това. Пак питам - защо същите свине, които цапат тук, в чужбина не го правят??? И защо същите шофьори, които тук не спазват никакви ограничения по пътищата, като отидат в Гърция гледат всеки знак, и ги е страх да настъпят с едната гума непрекъснатата линия (това се отнася и за мен самия, признавам си)???

Просто това е най-най простия пример за беззаконието в нашата държава. Като почнем от боклуците и неспазването на правилника, и стигнем до кражбите на власт-имащите, изсичането на горите, застрояването на планините и плажовете, и т.н.
Всичко опира до това, че няма кой да следи за спазването на дори и елементарните закони. А и дори и да хванат някой - намесва се корупцията.
Всичко е един омагьосан кръг, от който за да излезем, явно трябва да стане нещо много лошо в тая страна, за да си дадат хората сметка, че така не може да продължават нещата, и тези политици, които ни управляват сега, трябва да се махнат. Явно 15т тротил не са достатъчни. Питам се - какво ли трябва още да стане? Дано не съм там.
:roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 07 Юли 2008, 1:38

ACCELERATOR написа:...за да си дадат хората сметка, че така не може да продължават
нещата...

Нещата пак опират до съзнанието на всеки един, живеещ в България.
Трябва да има сурови глоби за изхвърляне на боклук където не трябва, но българинът винаги ще намири начин през ноща ли, когато не го вижда никой и пак ще си хвърли боклука през терасата. Мършата в стадото май стана повече от другите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 07 Юли 2008, 1:48

Държавата си е виновна!
Който си мисли, че в цивилизованите страни пазят е в дълбока заблуда.Виждал съм площада в Прага в 4ч сутринта, виждал съм централните улици в Хамбург в 4ч сутринта...и мога да ви кажа, че това от снимките просто блести от чистота.Разликата е, че там до 7ч всичко е изблизано до последния фас, а тук си стои с месеци и години.

В крайна сметка, след като плащаме данък смет е редно и някой да се грижи за тази смет ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Юли 2008, 1:57

истината е някъде посредата
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 07 Юли 2008, 2:09

ACCELERATOR написа:Държавата, много ясно. Българин като отиде в чужбина, защо не хвърля по улиците? Защото има СОЛЕНИ ГЛОБИ! Как пък изведнъж бай Мангал, който хвърля където му падне боклуците си тук, като излезе от България става възпитан? Кой е виновен?

Като ми остане време ще снимам "колко е чисто " в една европейска столица :mhihi: И после ще ми отговориш на въпроса защо в Лондон са рядкост кошчетата за боклук :mhihi: а познай къде отиват всички фасове ,хартийки,и други..............точно така по земята.Хората затова събират данъци та да има кой да чисти ;) не си мисли ,че всичко лъщи от чистота.Уверявам те изобщо не е така.Като ги гледам колко са културни англичаните както са си на Слънчев бряг така са си и тука те просто са си "СВИНЕ" на милиони светлинни години са от германците например .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Следваща

Назад към Извън Темата